Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Lady Popular :D
Заглавие: Защо PC - то не е чак толкова хардкор.
Публикувано на: 31 Юли 2010 18:38

Значи много ме издразни тази фенбойска статия защото повечето от изброените неща са
неверни и дори много тъпи

линк към статията - http://www.pcmania.bg/Защо-РС-геймърите-са-по-хардкор/?go=news&p=detail&newsId=2858

1. РС геймърите не вярват в "next-gen"

Казано просто, всеки РС геймър се старае да поддържа машината си възможно най-ъпгрейдната, а хардуерът се развива заедно с възможностите на самите гейм енджини. В резултат на това техните системи винаги са "current" и не чакат следващото поколение технологии. Когато излезе едно поколение конзоли, то може да бъде на равни технически възможности с РС-тата само около година; после компютърът дръпва напред, докато конзолните геймъри са крайно ограничени откъм ъпгрейд.

А аз си мислех че това е предимство на конзолите

2. РС геймърите не жалят пари

За да поддържат компютрите си съгласно горната точка, РС геймърите се нуждаят от солидна сума пари. Залогът е нито повече, нито по-малко от възможността да подкарате най-новата игра на максимални детайли. Нещо повече, геймърите не са единствените, които чакат със затаен дъх да премерят сили с Crysis 2; производителите на хардуер като nVidia и ATI също са готови за извадят най-доброто от продуктите си, за да посрещнат изискванията на поредния хит.

За да можеш да играеш винаги новите игри трябва да дадеш солидна сума пари(и това ако е + за PC то

3. РС геймърите никога не спират да играят

Когато изиграете една конзолна игра, не ви остава нищо друго освен да я върнете в кутийката. Когато изиграете една РС игра, може да потърсите в интернет някои от хилядите модове и допълнителни настройки, които геймърската общност предлага. Ако не сте доволни, възможно е дори сами да запретнете ръкави и да създадете собствен мод. А някои игри, които позволяват доста модификации, продължават да се играят дълги години след премиерата си.

О да PC RLZ може да се играе на модчета.

4. РС геймърите играят с мозъка си

Повечето конзоли игри предлагат опростен геймплей - тичаш, стреляш, презареждаш, натискаш педала на газта докрай. РС геймърите обаче обичат нещо истински сложно като... стратегическите игри. Дали този жанр, който е един от най-стимулиращите мисловната дейност сред игрите, ще пробие някога на конзолния пазар? В близко бъдеще, едва ли.

Тука са прави. И все пак едни от най-трудните игри вав историята са за конзоли Contra,
Ninja Gaiden и др

5. РС геймърите винаги са били хардкор

По времето, когато конзолните им колеги се занимаваха с игрички като Duck Hunt и Super Mario Bro, сериозните РС играчи вече прекарваха безброй часове със заглавия като X-Com, Doom, Sim City и Sid Meiers: Pirates! Разбира се, отново използвайки мозъка си, както вече стана ясно.

Как може да ми кажите че Конзолните геймари са играли на Mario и Duck Hunt като те са за NES,а тогава вече е имало SNES и SEGA Genesis

6. РС геймърите отделят време още преди да са почнали играта

Освен че жертват десетки часове за ъпгрейд и тестове на системите си, РС геймърите отделят доста време за настройките на своята машина, преди изобщо да са пуснали играта. Макар това да се случва по-рядко, отколкото преди, и днес някои игри изискват известни усилия, преди да постигнем максималния ефект. Един истински РС геймър не би се поколебал да прекара няколко часа във фини настройки на системата като драйвери и др., едва след което да започне самата игра.

Не разбирам кое му е якото на тва

7. РС геймърите не искат помощ

РС геймърите не обичат помощ, когато играят. Разработчиците на конзолни игри всячески се опитват да облекчат задачата на своите клиенти и да преодолеят неудобството на геймпада. Доказаният във времето метод на мишката и клавиатурата вече категорично е най-добрият вариант за управление. А ако един РС геймър иска да се потопи максимално в играта, той ще си купи волан с педали например, но за да направи геймплея по-реалистичен, а не обратното.

Вярно

8. РС геймърите играят игри от всяка епоха

РС геймърите с дългогодишен стаж често обичат да си пускат стари заглавия, с които се забавляват така, както и когато са ги играли за пръв път преди десетилетие. Мнозина се възползват от DOS емулаторите, за да се върнат към своя любима игра, без значение, че тя може да бъде само в 256 цвята. Конзолните геймъри могат да се смятат за щастливци, ако успеят да подкарат игра от предишното поколение, да не говорим за нещо по-старо

Какво,мислите си че конзолните геймари никога не играят на стари игри?

9. РС геймърите ще просъществуват вечно

По фенбойско исказване не сте правили

ПС: не ме убиждайте нямам конзола

ПС: и още нещо плс HunteR не пиши просто недей

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Защо PC - то не е чак толкова хардкор.
Публикувано на: 31 Юли 2010 18:41

Да ти кажа честно, изобщо не съм ти чел поста, защото не ми дреме какво мислиш :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Lady Popular :D
Публикувано на: 31 Юли 2010 18:41

Gipo написа:
Да ти кажа честно, изобщо не съм ти чел поста, защото не ми дреме какво мислиш :lol:

тогава и аз няма да чета твоя :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2010 18:47

Ти олигофрен ли си ? Първо тая статия не е на пц мания - "Вдъхновен от въпросния симулатор, сайтът Hooked Gamers ни предлага цели 9 причини", 2ро кво обясняваш кое било + и кое - при положение, че статията няма нищо общо с предимства и недостатъци. Говори се кое е по-хардкор, не кое е "RLZ"...

Цитат:
Не разбирам кое му е якото на тва
Как реши, че вобще цели да е яко... Очевидно си поредното конзолно фенче което се е саднало че са му обидили конзолата, което дори не е така...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2010 18:49

Една дума - RROD

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2010 18:57

4algaFTW написа:
Една дума - RROD

PC Gaming is DEAD!
Също и lol @ РС геймърите не искат помощ
Като отвориш гугъл и напишеш [името на играта] walkthrough и първото дето ти излиза като най-търсено е именно PC. Баси хардкУр-ите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2010 19:19

seanisback написа:
Като отвориш гугъл и напишеш [името на играта] walkthrough и първото дето ти излиза като най-търсено е именно PC. Баси хардкУр-ите.

:lol: Със същия успех можеше да напишеш, че има много педали и да се обосновеш с това, че си стигнал до това заключение от честите ти престои по гей баровете :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 31 Юли 2010 19:21

shneevais написа:
Gipo написа:

тогава и аз няма да чета твоя :D

FIAL :ROFL:

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2010 19:26

seanisback написа:
Ахах нещо конзолните фенчета феилват яко :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2010 19:28

Не бе, заети са да играят игри.

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 31 Юли 2010 19:31

seanisback написа:
4algaFTW написа:
Една дума - RROD

PC Gaming is DEAD!
Също и lol @ РС геймърите не искат помощ

на 14 ли си или на 10 ?

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 31 Юли 2010 19:31

Stylized Corpse написа:
да си ебете майката вече с тия теми за пс срещу конзоли , по-тъпи неща за правене немате ли си

Да бе, и аз тва си го мисля.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Публикувано на: 31 Юли 2010 19:42

Gipo написа:

ахахаххаххххахах +1

Всъщност започнах да се смея още след като прочетох заглавието на темата :lol:

Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2010 19:56

Gipo написа:
:lol: Със същия успех можеше да напишеш, че има много педали и да се обосновеш с това, че си стигнал до това заключение от честите ти престои по гей баровете :lol:

Ми те по принцип бая голяма част от спам леймърите са педали, тъй че се тая. То се разбира - много му е тежък пада и фаща м(/п)ишката. Just saying'.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2010 20:07

:lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2010 20:08

Тая тема не е за тоя раздел.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2010 20:17

Тая тема е толко нелепа, че не е за никои раздел бих казал. seanisback еми кво да се прави, не сме като тебе да си правим сериите за бицепс с геймпада :/

Профил ICQ Skype

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 31 Юли 2010 20:55

seanisback написа:
Gipo написа:

Ми те по принцип бая голяма част от спам леймърите са педали, тъй че се тая. То се разбира - много му е тежък пада и фаща м(/п)ишката. Just saying'.

Глупак си между другото...
Sayin'
Ебаси, научи прост английски, бе :shock: :shock:

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 31 Юли 2010 20:57

ехехе олдфаговете размазват шон ехехехе хБЕБЕХЕХ БОНДАДЖЕ РАПЕ БОНДАДЖЕЕ!!!

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2010 21:08

{SuPa-1337-Killa} написа:
...олдфаговете...

Тая дума я чу днес и реши да я използваш някъде в произволна тема, за да изпъкнеш ли? :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com