Автор |
Съобщение |
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 29 Юли 2010 23:16
Цитат: то ще се почнат да се хакват масово конзоли Nigga please...видяхме PS3 колко се хакна,Сони си затварят пътищата при всеки най малък опит за пробив,новия бокс чуваме че на същото дередже бил.Лайт он за 8 месеца падна,а ще видим нов бокс с ново дъно,абе нов бокс (:Д) за колко време,АКО стане.И все пак никога конзолите няма да са масово пиратствани като РС,видиш ли повечето хора,не от БГ нали,могат да ползват тракери но са на принципа If you like it - buy it.Пробват,кефи ги,взимат си играта,не са мазохисти да играят на лаг,дечица и хакерчета по гарени,хамаци и тн. Или общо казано "Бъдещето на PC гейминга" няма такова Ще си има водещи сили като Activision,EA които ще си пускат едни и същите лайна сяка година и така.[/quote] Aко PC потъне и конзолите станат водещи, определено хакването на конзоли ще нарасне драстично.Незнам дали ще достигне ПС-то,но ще се покачи много.Колкото за бъдещето на ПС гейминга-винаги ще излизат добри заглавия за ПС,главно заради РТС и ММРПГ.Ето сега излезе starcraft 2, която сигурно ще се играе още 10 години.След 1,2 години ще излезе диабло 3 и, ако е поне наполовина добра,колкото 2ката ще се играе масово към 5,6 години.Dungeon Siege 3 предстои да излиза близките няколко години,която струва ми се,ще бъде доста добра.Darksiders ще бъде портната за ПС също.А и има много игри които излизат и за конзоли и за ПС(AC2,Fable 3),така че бъдеще в ПС гейминга определено има.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 08:55
{SuPa-1337-Killa} написа: щото аз не съм в вент всеки ден с 20 човека всички американци и всички играт на ПЦ хбоха ни го барат тъпак SIT DOWN!!! Децата като нямат какво да кажат почват да обиждат нали знаеш,палячо Хахахахах 20 американци дето играят на РС на колко такива дето играят на конзоли са,я помисли Много си смешен честно.Видял не видял ма пише.Върви направи тема в Gametrailers например ползвате ли тракери ама линкни да видим какво са ти отговорили blackmaster те конзолите са си водещи отдавна.Ето ти сам го каза за РС се играят едни игри с по 10 години....а на конзолите си си излизат нови игри всяко лято и зима.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 10:38
аз ли съм палячо погледни са ти кви глупости пишеш циганетата ще ти се смеят неинформирани хора нямат право на глас аз съм бил там видял съм чул съм и следователно ти казвам на тебе ти е много лесно да говориш на изуст без да си имаш напредстава за какво става въпрос в действителност просто влезни в стиим и виж колко американци играят в момента и нормално че в геимтреилърс ще кажат че не използват тракери тва е все едно да излезнеш на улицата и да кажеш аз откраднах тоя ланец
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 12:47
{SuPa-1337-Killa} написа: аз ли съм палячо погледни са ти кви глупости пишеш циганетата ще ти се смеят неинформирани хора нямат право на глас аз съм бил там видял съм чул съм и следователно ти казвам на тебе ти е много лесно да говориш на изуст без да си имаш напредстава за какво става въпрос в действителност просто влезни в стиим и виж колко американци играят в момента и нормално че в геимтреилърс ще кажат че не използват тракери тва е все едно да излезнеш на улицата и да кажеш аз откраднах тоя ланец Колко си тъп, мале, мале.. На колко си години?
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 12:53
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 13:15
blackmaster те конзолите са си водещи отдавна.Ето ти сам го каза за РС се играят едни игри с по 10 години....а на конзолите си си излизат нови игри всяко лято и зима.[/quote] Виж,не бях помислял,че точно поради тази причина,конзолите са станали водещи,което е голям пропукс от моя страна.Признай,обаче че ПС гейминга няма да залезе,както ти викаш.Или,ако залезе поне няма да е скоро(близките 10 г). пп.Супа, научи пунктуацията,бре
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 13:19
Ебаси майката, тука се напълни с нюфагове, бе
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 13:30
Ебаси кефа, какво? Това е духът на пц мaния
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 13:50
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 13:54
▲ ▲ ▲
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 17:44
milan написа: Колко си тъп, мале, мале.. На колко си години? Човек,него още не го пускат в дискотеката.....Американците играели на РС вика в стийм,обаче да кажем MW2 за конзоли продаде 11 милиона а за РС 1 със зор.Дали играят повече на РС.Той се мъчи сам себе си да се убеди че РС гейминга е водещ и че хората играят повече на компютри от колкото на конзоли ама нещо не му се получава.Аз не говоря на изуст щото всичко си се вижда...Някъде да сте видяли на някво изложение да показват игра на РС,освен ако не е само за РС? Не нали.Което е нормално,хората там искат да си платят и да си почнат да играят,по си е удобно да турнат диска и да почнат от колкото да се занимават с инсталации,пачове,лайна... Blackmaster под залез имам предвид не че няма да излизат игри за РС,а че РС никога няма да бъде каквото беше,никога няма да е на ниво конзоли и че за него "големите" ще си пускат дифолтните игри сяка година и другото смешни портове колкото да не плачат тия от замунда "ще излиза ли за рс" Пак казвам за супата,влезни в GT и влезни в някой Faction.За пример на Battlefield и виж в темата на каква платформа играете,е за РС сме 4 човека мисля...в на CoD faction-а е същото.Правят си се турнирчета на PS3/360 има си gamenights всичко точно,а за РС не могат да се съберат и 10 човека на повечето игри. Не ти го казвам да те натроля че аз имам конзола а ти само РС,защото и аз нямам конзола от няколко седмици,а ти го казвам защото се вижда как е.Няма за какво да се спори.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 19:28
само ще ти кажа че вече просто ми писна да влизам в спорове в тоя сайт че направо няма оправия аман вече ама аре за последен път за МВ2 няма какво да говорим та те 90% от играчите на тая игра дори нямат право да я играят 17+ е все пак същото въжи и за гейло оо не чакай тя май беше за 6+ с тия лилави водни пистолечета ама все едно това е др. тема до някаква степен съм съгласен с това че конзолите просто им слагаш диска и играш ама знаеш ли колко др. неща унищожава това първото и най важно МОДОВЕ конзолите никога няма да го имат това като изключим смешните модове за 360 кадето иползват супер сили за да ги направят а в действителност са или нови скинове или карти а за ПЦто модовете това са като дробовете на човека незнам колко клипчета си гледал на Старкрафт 2 ама просто си нямаш и напредстава дори най-малката за какво става въпрос стигне ли се до модове също така да си чувал за мода на Гари еми аз др. седмица ще си го купувам и до колкото съм играл пиратската версия това е нещо което конзолите никога ама абсолютно никога няма да постигнат няма да взлиам в ГТ щото аз вече си имам с кой да си правя гейм вечери и др. простоти и мога да ти кажа че е в пъти по забавно от това кадето го правят в "конзолния свят" просто истината е че конзолите са за кежуал геимъри те са за момента игра без да се занимаваш сядаш играш и ставаш докато ПЦто е в напълно др. категория която конзолите никога немогат да достигнат тя се нарича ХАРДКОР
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 21:24
За модовете си прав ама за друго не си прав,че не знам за кво става въпрос В StarCraft 2 бетата бях и съм си поиграл,след време ще си я взема както подобава,пиратка няма да я бутам даже."Мода на Гари" го имам доста отдавна,имаш ме в стийм можеш и сам да го видиш вместо да говориш предварително че нз за какво става въпрос Конзолите че били за кежуъл играчи е доста смешно изказване.Научи се да пишеш,ако не искаш да ти казват че си пишлеме и тн. не го показвай като пишеш като маймуна.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 22:39
просто не ми се занимва с . и главни букви мисля че пиша достатъчно добре че да ми се разбира а щом имаш мода на Гари значи знаеш за какво ти говоря също така като си бил в бетата на СК2 пробва ли мап едитора ако не си пробвай го сега целия аз за него ти говоря играта че е просто епична тва нема какво да се говори незнам вече за кой път за кой път го казвам ама едитора е революционен аз съм разбит от него
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 30 Юли 2010 23:06
PC като гейм платформа винаги ще намери път в жанровете, които са непривични за конзолно управление (hardcore RPG, RTS, MMORPG), както и в независимите игри.
Даже пред PC бъдещето изглежда повече от прилично, предвид новия trend сред конзолните производители за безумното въвеждане на motion controls, etc. PC никога няма да падне на такова (ниско) ниво.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 31 Юли 2010 00:41
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 31 Юли 2010 09:43
Firzen написа: Даже пред PC бъдещето изглежда повече от прилично, предвид новия trend сред конзолните производители за безумното въвеждане на motion controls, etc. PC никога няма да падне на такова (ниско) ниво. http://news.bigdownload.com/2010/01/08/ ... in-action/
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 31 Юли 2010 10:23
И половината дебили от тука(supa,blackmaster) не разбраха,че PCто е по-слаба платформа за игри и не предлага кой знае какво.ДА! има игри за него,но аз лично предпочитам Xbox360. btw SuPa ти си ебати нюфага,щом не можеш да triforce-ваш
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 31 Юли 2010 11:04
Imperium написа: И половината дебили от тука(supa,blackmaster) не разбраха,че PCто е по-слаба платформа за игри и не предлага кой знае какво.ДА! има игри за него,но аз лично предпочитам Xbox360. btw SuPa ти си ебати нюфага,щом не можеш да triforce-ваш rape rape RAPEEE BABAHAHAHA иначе да немога ███████▲███████ ██████▲ ▲██████ █████▲ ▲ ▲█████ ████▲ ▲ ▲ ▲████ ███▲ ▲ ▲ ▲ ▲███ ██▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲██ █▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲█ ███████████████
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Бъдещето на PC гейминга Публикувано на: 31 Юли 2010 11:12
joar написа: Че ще се измислят motion controls и за PC, е повече от ясно - имам предвид, че бизнес плановете на PC developer-ите за тази петилетка няма да се въртят около размахване на крайници и причудлива периферия. (Каквито са плановете на Sony и Microsoft.) Imperium написа: PCто е по-слаба платформа за игри и не предлага кой знае какво Имаш PC exclusive игра в "какво играя" на профила си, и PC exclusive игра като фонова реклама на форума.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|