Agent написа:
EDIT:
Глупости --- трябва да си я закупиш (30$ ли колко е) за да я играеш пълноценно. Иначе само до 10 lv (има level-и в играта) --- мисля, че първоначално бяха към 50, сега не ги знам колко са.
Starter pack-a даваше in-game бонуси...
Останах с много лошо впечатление от играта(безплатната версия), не бих дал и цент за нещо което имам(Most Wanted и Carbon). Играта върви отвратително - разни колички хвърчат със скоростта на светлината, изчезват, опитахме се няколко души да направим състезание, зарежда ми половин час и най-накрая след като състезанието започна, връзката прекъсна. Цялото е една лудница в чат прозореца, напрекъснато се задават въпроси от типа - Как да се включа в състезанието? или Къде си бе? на различни езици и въобще човек може да издивее! ПЪЛЕН ХАОС! Не знам при тия дето са го закупили как е, обаче FREE-то не е работа! Поне засега.
А иначе си прав. Ако искаш да развиеш ниво по високо от 10, тогава трябва да си платиш(в играта има също така нещо като магазин за закупуване на Power Up-и, ама не знам подробности), но можеш да си джиткаш и така(само че, ще бъдеш от ''по-бедните'' състезатели и както каза ти, няма да я играеш пълноценно).