Купувате ли GamePlay
- thewhitestig
Купувате ли GamePlay
Я кажете всичките ПЦ Мания колекционери налазихте ли Gameplay-a след като PC Mania мина онлайн.
Аз честно да си призная на PC Mania имам към 8-10 броя. Главно купувах PC Club/GamePlay. Нямам представа и аз защо, просто така си бях наумил или пък е защото най-близката вестникарска бутка продаваше само PC Club/Gameplay и Games Workshop.
Аз честно да си призная на PC Mania имам към 8-10 броя. Главно купувах PC Club/GamePlay. Нямам представа и аз защо, просто така си бях наумил или пък е защото най-близката вестникарска бутка продаваше само PC Club/Gameplay и Games Workshop.
-
Serious Sam 1.0
Re: Купувате ли GamePlay
И аз предпочитах PC Club, беше в пъти по-добро, ама Геймплеъй от брой 75 нататък не струва и пукната пара...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
не го купувам. няма смисъл според мен при положение, че тука мога да си чета статиите безплатно. ако не ми се чете пред компа си принтирам статията и готово 
-
Националист
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Предпочитах PC Club/Gameplay пред Манията. Но откакто Gameplay стана официално списание на БФЕС, спря да ме привлича и почнах да купувам Мании. Сега чета маниите онлайн. Веднъж си купих Gameplay на БФЕС и имаше интервю + плакат + фотосесия на една прогеймърка. Беше мацка. Но новият екип на Gameplay според мен оскверни хубавото списание.
ФАКТ: PC Mania имаше и преди - има я и сега. Конкурираше с PC Club/Gameplay, Top Games/Master Games, Gamers' Workshop и ъъъъ... май няма други. Сега има ли ги?
ФАКТ: PC Mania имаше и преди - има я и сега. Конкурираше с PC Club/Gameplay, Top Games/Master Games, Gamers' Workshop и ъъъъ... май няма други. Сега има ли ги?
Времето е в нас и ние сме във времето
-
Serious Sam 1.0
В интерес на истината PC Club се продъни не като си смени името, а като си смени екипа. Но просто това с името беше първият знак, че нещо не е в ред. Вече бяха започнали и нередовните излизания, след което просто една есен спря да излиза, и през Март идната година излезе новото Gameplay... Купувах го дълго, ама като не видях признаци за някаква промяна спрях... Собствените шотове бяха сменени със концептуални рисунки пуснати още в превютата на игрите, пишеше се само за най-големите заглавия, като често дори пропускаха заглавия, оценката им стана крайно положителна (е, както виждам във времето се е изгладила), обръщението към читателите е станало на "Ти", а списанието "Ние" (така и не разбраха, че ефекта е по-голям когато обръщението е точно наопаки "АЗ ВИ казвам")
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Апф, имам няколко броя от старите и от новите, но като цяло е доста скучно и нескопосано направено списание.
Най-якото за всички времена си остава Gamers Workshop, да ме прощавате пцм, ама не можехте и на малкото им пръстче да се намажете...
Най-якото за всички времена си остава Gamers Workshop, да ме прощавате пцм, ама не можехте и на малкото им пръстче да се намажете...
WeAreGettingClose
Верно си е, уъркшопа беше най-добро.ПЦ манията на 2ро място, а ПЦ клуба вобще не ми харесваше.Dexter написа:Апф, имам няколко броя от старите и от новите, но като цяло е доста скучно и нескопосано направено списание.
- ciborg
- В момента играе: джобен тенис
Имам и от старите и от новите броеве, ама за мене PC Mania са си номер едно. Workshop...абе странни са ми. 
-
Dexter
- Футболен разбирач
Щото си тъп и не си им разбирал хумора, затваciborg написа:Имам и от старите и от новите броеве, ама за мене PC Mania са си номер едно. Workshop...абе странни са ми.
WeAreGettingClose
- ciborg
Айде ходи и по тоя повод си набий една чикия. Кретен.Dexter написа:Щото си тъп и не си им разбирал хумора, затваciborg написа:Имам и от старите и от новите броеве, ама за мене PC Mania са си номер едно. Workshop...абе странни са ми.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
требва да зема да снимам всичките си броеве на ПЦ мания може и награда да ми дадат
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- ciborg
Хммм, от кога го четеш?{SuPa-1337-Killa} написа:требва да зема да снимам всичките си броеве на ПЦ мания може и награда да ми дадат
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Чета gameplay, щот нема друго в което да пише за видео игри и да може да се чете в кенефа. 
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
-
Dexter
- Футболен разбирач
Ъъъ, по кой повод, г-н Мозък?ciborg написа:
Айде ходи и по тоя повод си набий една чикия. Кретен.
WeAreGettingClose
- ciborg
Че "съм тъп и не съм им разбрал хумора", не помниш ли?Dexter написа:Ъъъ, по кой повод, г-н Мозък?ciborg написа:
Айде ходи и по тоя повод си набий една чикия. Кретен.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
лол иначе май от 2002 или 3 трябва да си намеря първя брой
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Е уоу аз го събирам от 98ма :д
-
Steel
- Обратна връзка:
Не съм пристрастен към което и да било списание освен ГВ. Геймплея отдавна спрях да го купувам заради нечовешки скучните статии, написани без грам въображение.
Бе, като се замисля, отдавна не съм си купувал гейм списание.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- ciborg
Аз си бях взимал 2 броя на GamePlay слад като спряха PC Mania, ама е бая тъпо...Everlast написа:Не съм пристрастен към което и да било списание освен ГВ. Геймплея отдавна спрях да го купувам заради нечовешки скучните статии, написани без грам въображение.
- shneevais
- В момента играе: Lady Popular :D
- Обратна връзка:
сега ще си го купя само заради плаката на MAFIA 2