Будапеща също не отстъпва разбира се, но Виена ми е по на сърцето. Най-добре ще направиш ако отидеш първо в Будапеща, после във Виена
Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цена
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Re: Топ 5 на страните, които искате да посетите на всяка цен
Мале как ти завиждам за Виена, не е истина. За последно бях там преди година-УНИКАЛЕН ГРАД, ТОЛКОВА ИМПОЗАНТЕН, ТОЛКОВА БЛАГОРОДЕН, ЛУКСА ЛЪХА ОТ ТАМ НА ВСЯКА КРАЧКА, ИМА ГО ПО МНОГО, СТРАХОТНО МЯСТО, ПРОСТО СЕ ВЛЮБИХ В ТОЗИ ГРАД, ЧАРЪТ НА ВИЕНА ГО НЯМА НИКЪДЕ ДРУГАДЕ!!
Будапеща също не отстъпва разбира се, но Виена ми е по на сърцето. Най-добре ще направиш ако отидеш първо в Будапеща, после във Виена
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
THE KING OF TIME написа:УНИКАЛЕН ГРАД, ТОЛКОВА ИМПОЗАНТЕН, ТОЛКОВА БЛАГОРОДЕН, ЛУКСА ЛЪХА ОТ ТАМ НА ВСЯКА КРАЧКА, ИМА ГО ПО МНОГО, СТРАХОТНО МЯСТО, ПРОСТО СЕ ВЛЮБИХ В ТОЗИ ГРАД, ЧАРЪТ НА ВИЕНА ГО НЯМА НИКЪДЕ ДРУГАДЕ!!

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Виена е хубав град до момента, в който се стъмва. След това осъзнаваш, че типично по австрийски вечер не се случва абсолютно нищо и хората си седят предимно вкъщи.
Нощният им живот е като на циганите интелектуалния живот
Нощният им живот е като на циганите интелектуалния живот
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Франция - безброй много интересни места, Париж, замъците по Лоара, Алпите...абеее Тур Дю Франс ама с яко похапване на сирена и пийване на червено вино.
Чехия - всеки път когато майка ми заговори за Прага става дума за Старойе Миесто...имам чувството, че знам повече детайли отколокото след едно лично евентуално посещение там.
Великобритания - всъщност малко по-влажно, мъгловито и ветровито за вкуса ми, но пълно с интересни места...само Лондон би ми отнел години за монткане и разглеждане...
Австрия - какъв Бай Ганьо ще съм, ако не посетя В'ена-та и не отида на баня
Япония - Токио, Осака, Киото...има ли нужда да изреждам още...
Абе има още мноооого места в Европа и едно-две в Азия и Северна Америка, които ми се иска да посетя, но това са ми Топ 5.
Мразя всички останали континенти - най-вече Африка и малко по-малко Южна Америка...Австралия също е гадно място...всъщност и голяма част от Азия, но там има и поносими места...
Едно знам...не ми се ходи никъде из България или пък из околните страни...
...с изключение на няколко места в Гърция или примерно на Дубровник в Хърватия...
Не мога да схвана ентусиазма на някои хора по Истанбул (имало страхотен лукум, баклава, халава и уберкичозни сгради...чудо невидяно) или по отскачането през уийкенда до Македония за плюскане на "плескавици"...кво ти прачи сам да си опечеш кюфтета (колкото си искаш големи)?
Чехия - всеки път когато майка ми заговори за Прага става дума за Старойе Миесто...имам чувството, че знам повече детайли отколокото след едно лично евентуално посещение там.
Великобритания - всъщност малко по-влажно, мъгловито и ветровито за вкуса ми, но пълно с интересни места...само Лондон би ми отнел години за монткане и разглеждане...
Австрия - какъв Бай Ганьо ще съм, ако не посетя В'ена-та и не отида на баня
Япония - Токио, Осака, Киото...има ли нужда да изреждам още...
Абе има още мноооого места в Европа и едно-две в Азия и Северна Америка, които ми се иска да посетя, но това са ми Топ 5.
Мразя всички останали континенти - най-вече Африка и малко по-малко Южна Америка...Австралия също е гадно място...всъщност и голяма част от Азия, но там има и поносими места...
Едно знам...не ми се ходи никъде из България или пък из околните страни...
...с изключение на няколко места в Гърция или примерно на Дубровник в Хърватия...
Не мога да схвана ентусиазма на някои хора по Истанбул (имало страхотен лукум, баклава, халава и уберкичозни сгради...чудо невидяно) или по отскачането през уийкенда до Македония за плюскане на "плескавици"...кво ти прачи сам да си опечеш кюфтета (колкото си искаш големи)?
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
искам такова легло в асансьораAcTivE написа:
![]()
![]()
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Алшу, истинска плескавица в България с българското месо не може да се направи. Вкуса ще е друг, сръбската плескавица си е определено много силно ядене-едно от фаворитите ми. А и в България си има хубави места, които си струва да се посетят.
Гипо-да, това е единствения недостатък на Виена, и аз като бях там за първи път доста се учудих. Събота вечер, улиците напълно празни...
Гипо-да, това е единствения недостатък на Виена, и аз като бях там за първи път доста се учудих. Събота вечер, улиците напълно празни...
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Ехааа ебати гъзара{SuPa-1337-Killa} написа:аз съм неудачник ама ся в петак отивам на Остров Крит септемви месец на Будапеща и ВиенаМлъкниМа написа:Еми искайте си,ама няма да отидете щото сте неудачници
Аз искам да отида в Бразилия,Мексико,Тайланд (при Андрей), Мароко и Китай може би... В Европа съм бил почти навсякъде и във Франция като че ли най ме кефи като атмосфера. Париж ми е любимия град. В Англия не съм бил, ама след 1 месец там ще живея така че ще видим
-
Мr.Anderson
Тибет
Шотландия
Финландия
Норвегия
Англия
Шотландия
Финландия
Норвегия
Англия
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
намирисвам толкова много сарказъм
иначе на мен в Виена ми се ходи предимно заради Виенското колело и Виенската опера имало и някакви интересни замъци ама нещо те не са ми на кеф и сигурно ще ги пропусна 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
А да, за замъците да. За няколко дни бяхме отседнали в един замък близо до Виена. Мега култова обстановка 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- shub niggurat
- Обратна връзка:
как така никой не иска в Северна Корея
Догодина ми се очертава ходене в Норвегия , а оттам мога да отскоча и до Швеция. Бих искал в Исландия също така, може би и Англия. В Чехия искам отново, защото беше много яко първия път.
Догодина ми се очертава ходене в Норвегия , а оттам мога да отскоча и до Швеция. Бих искал в Исландия също така, може би и Англия. В Чехия искам отново, защото беше много яко първия път.
джумерки
North Korea, Best Korea anyone?

Reaching aural nirvana...
Е какво да прави човек в северна корея... и тук мога да видя изостанало мислене и малоумия на всеки ъгъл 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
THE KING OF TIME
. За мен няма такъв филм. И без това месото по нашите магазини е внесено все от там.
Може би искаш да кажеш, че там се ползва смес от различни видове меса, а у нас се набляга само на свинско...да прав си...това не пречи да направиш същата комбинация и да ги приготвиш по същия начин (ако знаеш как)...проблемът е, че в някой български ресторант просто никой няма да си играе да ги прави по такъв начин и ще получиш побългарена сръбска скара.
2. Тотално пропускаш мисълта ми - хората с които се бъзикам наблягат на плюскане и по-точно не на екзотични храни (което поне си е тръпка), а на някаква разновидност на нещо познато...Наблягат и на шарении, които могат да си купят за спомен (за какво ми е на мен наргиле от Истамбул, като на Женски пазар в София ги има същите кичозни грозотии).
"Сръбска скара" в Македония...мухахахаха...поне да бяха отишли за "македонска" скара.
Не им пука за вишизми като музеи, замъци, руини, гледки и исторически места. Пука им за кюфтета и локум...ама не по нашенски, а някакви такива по-ябанджийски...
1. Каква е тази разлика български, сръбско, македонско месоАлшу, истинска плескавица в България с българското месо не може да се направи. Вкуса ще е друг, сръбската плескавица си е определено много силно ядене-едно от фаворитите ми. А и в България си има хубави места, които си струва да се посетят.
Може би искаш да кажеш, че там се ползва смес от различни видове меса, а у нас се набляга само на свинско...да прав си...това не пречи да направиш същата комбинация и да ги приготвиш по същия начин (ако знаеш как)...проблемът е, че в някой български ресторант просто никой няма да си играе да ги прави по такъв начин и ще получиш побългарена сръбска скара.
2. Тотално пропускаш мисълта ми - хората с които се бъзикам наблягат на плюскане и по-точно не на екзотични храни (което поне си е тръпка), а на някаква разновидност на нещо познато...Наблягат и на шарении, които могат да си купят за спомен (за какво ми е на мен наргиле от Истамбул, като на Женски пазар в София ги има същите кичозни грозотии).
"Сръбска скара" в Македония...мухахахаха...поне да бяха отишли за "македонска" скара.
Не им пука за вишизми като музеи, замъци, руини, гледки и исторически места. Пука им за кюфтета и локум...ама не по нашенски, а някакви такива по-ябанджийски...
Именно - места...хората обаче малко провалят гледката...Нито искам да ги виждам, нито пък те искат да ме виждат (щото на тях им трябват загубени и неразибащи чужденци...та да могат да ги лъжат в сметката...ама това "неразбиращи" го има само в тяхната фантазия...)А и в България си има хубави места, които си струва да се посетят.
Сръбската кухна е подобаващо различна от българската. Аз поне не съм ял хубава плескавица направена от български готвач
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Gipo
То това е и интересното - че кухните са различни...но пък за мен не е причина да отида някъде...може покрай другото да намажа и от това, но като основна цел?

Ми много просто, на българският готвач не му пука, че ти искаш автентично сръбско кюфте и го прави както му скимне...как мислиш, дали сръбския ще ти направи кюфетата по друг начин или пък ще ти опече, обели и панира чушки по нашенски?Сръбската кухна е подобаващо различна от българската. Аз поне не съм ял хубава плескавица направена от български готвач
То това е и интересното - че кухните са различни...но пък за мен не е причина да отида някъде...може покрай другото да намажа и от това, но като основна цел?
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Дания
Норвегия
Финландия
Исландия
Науру
Норвегия
Финландия
Исландия
Науру
WeAreGettingClose
Е много ясно, че няма да отида някъде, само заради храната
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
Интересна тема - а един Топ 5 е крайно недостатъчен за всички страни, които бих искал да посетя
Без някакъв ред:
Китай (бях там, но пак искам да отида)
Япония - анимета, шинтоистки манастири, планината Фуджи и още много причини
Южна Корея - дали там има зерги или истински хора ?
О-в Борнео (Калимантан) - рядка екзотика и съчетание на доста непознати животински видове - защо не
Тибет - въпреки, че не е отделна страна, там е мъдростта на вековете...
Има и още страни, но пред тези 5 малко бледнеят : )
Без някакъв ред:
Китай (бях там, но пак искам да отида)
Япония - анимета, шинтоистки манастири, планината Фуджи и още много причини
Южна Корея - дали там има зерги или истински хора ?
О-в Борнео (Калимантан) - рядка екзотика и съчетание на доста непознати животински видове - защо не
Тибет - въпреки, че не е отделна страна, там е мъдростта на вековете...
Има и още страни, но пред тези 5 малко бледнеят : )
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
-
Steel
- Обратна връзка:
Sega ne mi se zamislq, no na nomer 1 opredeleno e Norvegiq. NORVEGIQ. Nai malkoto zashtoto stranata e kato edna ogromna prikazka prez zimata, a i ima adski mnogo da se pravi po princip. (fjords, anyone?
)]
P.S. Sorry za lat.
P.S. Sorry za lat.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism