Нека всички желаещи, независимо колко experience имате да ми пишат на skype: "breakmegosho"
Съобщението е валидно за винаги от сега нататък, и съм на разположение почти винаги!!
Като си толкова омбашия айде качи някой клип в YouTube да те видим как играйш на MAX Difficulty и се прай на най-големияOMG написа:Има ли желаещи да играем на Dirt2, CrysisWars или Quake4??? Аз съм експертен играч и знам всичко, което е нуждно, за да се подкарат игрите, да се играят, и т.н.. Даже съм един от най-добрите играчи в момента на тези игри.Предложението ми е за игра през хамачи, лесно е и е бързо, ако не разбирате, ще ви обясня всичко.
Нека всички желаещи, независимо колко experience имате да ми пишат на skype: "breakmegosho"
Съобщението е валидно за винаги от сега нататък, и съм на разположение почти винаги!!
УАУ колко сложно...OMG написа:...знам всичко, което е нуждно, за да се подкарат игрите, да се играят, и т.н...
Верно ли 'е баце...OMG написа:..Даже съм един от най-добрите играчи...
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
This.sean написа:И я няма за ПуСи щото все пак е най-лошата гейм платформа в момента.
Gamespot:никога не бях чувал за метал гиър онлаин сигурно щото е пълен боклук подхождате си супер
{SuPa-1337-Killa} написа:недораслите ти опити за дразнене не работят върху мене но благодаря за инфото
{SuPa-1337-Killa} написа:бегаите преди да ви репортна

нуждно
Той не само че знае как се подкарват, ми дори знае как се играят... Ето това е да си сред най-добритеIc3S написа:Ех, закакво му усрахте темата на човека с вашите вечни и едни и същи спорове? Обърнете му малко внимание, вижте го къв е про, може да си подкара играта![]()
I lol'dsean написа:Хидео Коджима - няма нищо общо с проекта.