Хайде да играем на Dirt2, Crysis или Quake4!!!

Игри за PC
OMG
В момента играе: Dirt2, Crysis wars, Quake4, Doom3, Trackmania

Хайде да играем на Dirt2, Crysis или Quake4!!!

Мнение от OMG »

Има ли желаещи да играем на Dirt2, CrysisWars или Quake4??? Аз съм редовен играч и знам всичко, което е нужно, за да се подкарат игрите, да се играят, и т.н.. Даже съм един от най-добрите играчи в момента на тези игри :evil: .Предложението ми е за игра през хамачи, лесно е и е бързо, ако не разбирате, ще ви обясня всичко.
Нека всички желаещи, независимо колко experience имате да ми пишат на skype: "breakmegosho"

Съобщението е валидно за винаги от сега нататък, и съм на разположение почти винаги!!
Аллах Илиев

Re: Хайде да играем на Dirt2, Crysis или Quake4!!!

Мнение от Аллах Илиев »

Много си мощен. :|
тюлен ли съм, или не съм? въй въй въй
genatawa
В момента играе: Всичко възможно!

Мнение от genatawa »

OMG написа:Има ли желаещи да играем на Dirt2, CrysisWars или Quake4??? Аз съм експертен играч и знам всичко, което е нуждно, за да се подкарат игрите, да се играят, и т.н.. Даже съм един от най-добрите играчи в момента на тези игри.Предложението ми е за игра през хамачи, лесно е и е бързо, ако не разбирате, ще ви обясня всичко.
Нека всички желаещи, независимо колко experience имате да ми пишат на skype: "breakmegosho"

Съобщението е валидно за винаги от сега нататък, и съм на разположение почти винаги!!
Като си толкова омбашия айде качи някой клип в YouTube да те видим как играйш на MAX Difficulty и се прай на най-големия :) :Oooops: :lol: :lol:
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

OMG написа:...знам всичко, което е нуждно, за да се подкарат игрите, да се играят, и т.н...
УАУ колко сложно... :lol:
OMG написа:..Даже съм един от най-добрите играчи...
Верно ли 'е баце... :lol:
OMG
В момента играе: Dirt2, Crysis wars, Quake4, Doom3, Trackmania

Мнение от OMG »

Лесно мога да ти докажа, но не съм писал с цел да се хваля, а за да могат Играчите да ме разграничават от ламите като тебе :evil:
Аватар
ToxicSean

Мнение от ToxicSean »

Супер, значи като напишеш, че си про играч, ставаш такъв? Значи аз съм про на Metal Gear Online.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

тва го нема за пц дори не съм чувал за него
той поне игра култови игри аре бегай в конзолния форум
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
ToxicSean

Мнение от ToxicSean »

Лапенце, неуважението ти към франчайза, вдъхновил половината от изброените игри е смешно. Метъл Гиър-а само с поглед убива АБСОЛЮТНО всички игри в тая тема. А т'ва, че не си чувал за Metal Gear Solid мисля показва точно какъв ГЕЙмър си. И я няма за ПуСи щото все пак е най-лошата гейм платформа в момента.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

първо никой по голям от 10 години не би нарекал някой лапенце т.е. си пълен детски гъз
второ играл съм метал гиър и да това е единствената игра за конзоли която заслужава вниманието ми и затова много се валнувам за Раизинг ама до сега никога не бях чувал за метал гиър онлаин сигурно щото е пълен боклук подхождате си супер
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
ToxicSean

Мнение от ToxicSean »

Чакаш Rising? Типично за PC-то - отново яде огризките на конзолите. Rising няма да е нищо повече от един hack and slash и няма да има почти нищо общо с Metal Gear поредицата геймплейно. Да не говорим, че човекът създал Metal Gear - Хидео Коджима - няма нищо общо с проекта. Ама ти си чакай, лапенце.
П.С. Лапенце
П.С. 2 Лапенце
П.С. 3 Лапееее
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

недораслите ти опити за дразнене не работят върху мене но благодаря за инфото
Аватар
ToxicSean

Мнение от ToxicSean »

Признай си, посираш се от яд щото играеш на скапана пишеща машина, а всичкото внимание отива при конзолните платформи. :D :D :D
Аллах Илиев

Мнение от Аллах Илиев »

Тъпи сте, спрете.
тюлен ли съм, или не съм? въй въй въй
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

sean написа:И я няма за ПуСи щото все пак е най-лошата гейм платформа в момента.
This.
a.k.a Frosty
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

никога не бях чувал за метал гиър онлаин сигурно щото е пълен боклук подхождате си супер
Gamespot:
Critic Score 8.0
User Score 9.0

Ебати тъпите хора,а супа?

Ти продължавай да чакаш недоразвитите игрички за PC,ние ще си цъкаме хубавите и качествени игри.Абе с две думи-духай.
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

сгрешили сте форума по хубаво бегаите преди да ви репортна аз се връщам в реида че почваме
Аватар
Blackbird

Мнение от Blackbird »

{SuPa-1337-Killa} написа:недораслите ти опити за дразнене не работят върху мене но благодаря за инфото
{SuPa-1337-Killa} написа:бегаите преди да ви репортна
Изображение
Аватар
Ic3S
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Обратна връзка:

Мнение от Ic3S »

Ех, закакво му усрахте темата на човека с вашите вечни и едни и същи спорове? Обърнете му малко внимание, вижте го къв е про, може да си подкара играта :lol:
нуждно

:lol: :lol: :lol:
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Ic3S написа:Ех, закакво му усрахте темата на човека с вашите вечни и едни и същи спорове? Обърнете му малко внимание, вижте го къв е про, може да си подкара играта :lol:
Той не само че знае как се подкарват, ми дори знае как се играят... Ето това е да си сред най-добрите :?
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

sean написа:Хидео Коджима - няма нищо общо с проекта.
I lol'd
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Публикувай отговор