Кое е по удобвно за игри Лаптоп или PC

Игри за PC
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: Кое е по удобвно за игри Лаптоп или PC

Мнение от The Chameleon »

Wannabe написа:
blackmaster написа:Еми като се замисля, ако си по-якичък и pc-то можеш да го занешеш където си щеш.
Да е са ше отида на кафе или на университет с ПЦ...
Е ти на кафе с лаптоп ли ходиш ве? :lol: Бахти дебила ~~
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Wannabe написа:
blackmaster написа:Еми като се замисля, ако си по-якичък и pc-то можеш да го занешеш където си щеш.
Да е са ше отида на кафе или на университет с ПЦ...
Ми той лаптопа е направен да е преносим, но трудно се играе на него, а ти у университета или у кафето WoW ли ше бозиш? :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Kambino
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together

Мнение от Kambino »

по принцип не хейтвам ама...баси тъпия въпрос !
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Естествено, че лаптопа е по-удобният вариант.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Sentry написа:Естествено, че лаптопа е по-удобният вариант.
По-удобен е, но за игри - абсурд.
Така че не е много естествено...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

И защо да не е по-удобен за игри? Заеби цената - към лаптопа реално можеш да включиш всички екстри, които можеш да включиш към обикновено PC, но като бонус можеш да го мъкнеш навсякъде и да го използваш на почти всякаква повърхност.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

The Chameleon написа:
Е ти на кафе с лаптоп ли ходиш ве? :lol: Бахти дебила ~~
Еми аз лично не, ама в Софията много хора го правят. На село поне нямате wireless по кафетата и за тва сигурно не си виждал :?
Captain Hero написа: а ти у университета WoW ли ше бозиш? :lol:
Ми ако ми беше платен да ест. За съжеление не е, така че се задоволявам с fifa/dirt 2
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Sentry написа:И защо да не е по-удобен за игри? Заеби цената - към лаптопа реално можеш да включиш всички екстри, които можеш да включиш към обикновено PC, но като бонус можеш да го мъкнеш навсякъде и да го използваш на почти всякаква повърхност.
Огромен бонус, да :lol:. Няма начин монитора на лаптопа да е толкова добър като този на PCто ми. Нама как да заебем цената, тъй като за същата конфигурация в лаптоп вариант, трябва да дам 4 пъти повече пари. Колко често включваш 5+1/7+1 колонки в лаптопа? Ще отидеш на море и ще се разбиеш от гейм? За какво си отишъл на море, по-добре да си беше спестил парите :lol:. Лаптопът е направен за работа.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
K2IpNaGc

Мнение от K2IpNaGc »

Аз разполагам и с двете машини и съм забелязъл, че много по често ползвам лаптопа въпреки, че десктопа ми е х2 като характеристики, а монитора ми е в пъти по хубав от екранчето на лаптопа, но върперки всички тези предимста удоволствието да скайпваш или играеш някоя игричка от леглото е несравнимо с висенето на стола. А преносимостта е определено голям плюс.

И все пак ако искаш да купуваш машина на която ще играеш те съветвам да вземеш един хубав десктоп по простата причина,че ще платиш поне два пъти по ниска цена за същата производителност, а ако ще работиш на него лаптопа е незаменм. :rockon:
Аватар
marinkov
В момента играе: Lotro
Обратна връзка:

Мнение от marinkov »

Интересна дискусия с още по-интересни участници.
Пич, ако имаш пари да си купиш ГЕЙМИНГ лаптоп то той е по-удобен.
Иначе стандартните лаптопи дето ги продават по бг магазините не си заслужават въобще. Освен това след време ще почне толкова да ти прегрява, че ще ти пари на краката даже, ако го разнасяш нагоре-надолу. Но не те съветвам, защото почнеш ли да играеш и където ходиш е вече манията здраво те е хванала и имаш нужда от лечение :) Т.е. трябва си почивка от гейминга. Ползвай си стационарния комп и където ходиш навън въобще не се занимавай с компютри ;)
LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
Публикувай отговор