Вий голи олюве край мифкити имати ли е?
Вий голи олюве край мифкити имати ли е?
Не, съвсем сериозно. Тука съм на селото и преди малко излиам до мивката и гледам 4 голи охлюва се катерят нагоре по чучура, а зад мивката, до една бяла кофа - частно фетиш парти. Викам да им лисна корсалин и да им дарсна клечката, ама съм нежна душица, та викам някакъв по-хуманен начин...?
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
- Алминатора``
Re: Вий голи олюве край мифкити имати ли е?
Внимавай много, охлювите не изпитват страх! 
Все агенти сме.
-
Serious Sam 1.0
Аз пък в заведението имам хлебарки. Зимата имахме котки, и на въпроса ако от хеито питат,шефа вика "Казваш че ги държим заради мишките". Бтв и мишки имахме...
ама те изчезнаха бая преди котката да се засели под мивката в кухнята... после я заселихме на село, ама пък се нароиха хлебарки.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
За хлебарки слагайте хлебна гума на топчета в кашетата под шкафове и мивки и те бягат на далече.
Иначе нудистите никога не са ме кефили особено охлювите
Така че аз обикновено с клечки било то за зъби или от дърво ги бодях докато ги пробия и беше фън!
Иначе нудистите никога не са ме кефили особено охлювите
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
Занеси ги и тях на село, да хващат коткитеSerious Sam написа:Аз пък в заведението имам хлебарки. Зимата имахме котки, и на въпроса ако от хеито питат,шефа вика "Казваш че ги държим заради мишките". Бтв и мишки имахме...ама те изчезнаха бая преди котката да се засели под мивката в кухнята... после я заселихме на село, ама пък се нароиха хлебарки.
Трева в котенцата...
Зарежи охлювите, нека си живеят. По-добре почни да четеш някакви книги, защото по всичко личи, че не знаеш как се изписват доста думи.Blackbird написа:Не, съвсем сериозно. Тука съм на селото и преди малко излиам до мивката и гледам 4 голи охлюва се катерят нагоре по чучура, а зад мивката, до една бяла кофа - частно фетиш парти. Викам да им лисна корсалин и да им дарсна клечката, ама съм нежна душица, та викам някакъв по-хуманен начин...?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
те не се ли казваха плужеци или се бъркам нещо
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Няма проблем, на тъпите хора им е позволено да се объркват.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Защо, мачовци, трябва да се гаврите така с животинките не разбирам ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
И аз не го разбирам честно казано
. Като видя охлюв, който се е покачил на колата например, взимам го и го оставям някъде в трева
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз ги убивам, защото ядът райграса, не за да ги мъча.
Баси мамата, колко може да изяде един охлюв? 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Миналата година, като бяхме на Каварна и част от компанията учеха биология. Та като свърши концерта и трябваше да убием 5-6 часа, седнахме на една пейка и до нея открихме гол охлюв и тея идитотите тръгн аха до го изследват и сикаха д амурпавят дисекция
чукам, влизам, гледам заключено
Е ти да не мислиш, че е 1? Гадините са много, а и ме дразни да си ходя по тревата и само някви плужеци да са ми в краката.
Да бе, то и на тях не им е готино да си пълзят в градината и някой само да ги настъпва
. Пък не те убиват, нали ахахаха
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
дай им сол
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
Steel
- Обратна връзка:
Вие сте ебати хардкорите, заеби.. аз оня ден като бръкнах в очите на един охлюв (т.е. докоснах връхчетата) ми стана ебати гадното, честно 
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism