World of Warcraft:Cataclysm Beta
Re: World of Warcraft:Cataclysm Beta
Шерифе,ти си репортнат също,защото пишеш офтопик-не съм те питал дали имаш кодове за бетата,а да ли я играеш.И Ozone/Pulsar,са много по-надеждни от теб.Сега тихо.
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
- the master
Близкон кейове ли ? Защото реално погледнато кодове няма,а ако те изберат се появява катаклизма в акаунт менигмента ти ,в battlenet ?¦••SHERIFA••¦ написа:Имам кодове за БЕТА-та.
По 20лв. броя.
Човека си продава " кейовете " ,от къде да знае кво е туйй Battle.net ? Едва ли тези ключове са за World of Warcraft Cataclysm . Въобще едва ли съществуват . Както каза те са под формата на покани.
Ozone/Pulsar са единствените качествени магазини за продажба на оригинални игри в България. Но той сигорно си ги купува от Метро. А и за кво му е да знае това, може през целия си живот да не е играл оригинална игра
.
Ozone/Pulsar са единствените качествени магазини за продажба на оригинални игри в България. Но той сигорно си ги купува от Метро. А и за кво му е да знае това, може през целия си живот да не е играл оригинална игра
[quote="Drusalin"]Човека си продава " кейовете " ,от къде да знае кво е туйй Battle.net ? Едва ли тези ключове са за World of Warcraft Cataclysm . Въобще едва ли съществуват . Както каза те са под формата на покани.
.[/quote]
Ти на това неговото живот ли му казваш.Иначе по темата Лич кинга върна WoW към историята,а и ачийвемтите също бяха добра идея.Очаквам катаклизма да доразвие исторята на WoW и да донесе много нови неща .
Ти на това неговото живот ли му казваш.Иначе по темата Лич кинга върна WoW към историята,а и ачийвемтите също бяха добра идея.Очаквам катаклизма да доразвие исторята на WoW и да донесе много нови неща .
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Един съфорумец да тръгне да се ебава и всички му се вързахте.

The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ти ако ми защитаваш Шерифа ми става ясно колко си богат.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Че то това не е Шерифа бе. 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.