NEWFAG!VUVUZELA написа:BzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZzzzzzzzzzzzzzZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
The Game
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Re: The Game
Защото не ме кефите и искам да ви нахраня
Не, истината е, че ми писна при рандъм влизане в още по-рандъм тема да видя как хамелеона споделя с нас новите си еротични фантазии, които впрочем едва ли е осъществявал, иначе щеше да си има проблеми с Въздушен контрол София заради изстреляните в небето фойерверки. Чета го и си мисля "баси, тоя човек проблеми/грижи/ отговорности няма ли, че само тея азиатки са му в главата". Нямам нищо против желанията му, като му харесват азиатски траверси, проблемът си е негов, не моят задник ще ги отнесе, ама ... баси, тук наистина влизат и малки деца, и неоформили съзнанието си пубери. И те подражават, защото им се вижда лесно, достъпно и пр. А после дружно се оплакваме какви били малките...
Не, истината е, че ми писна при рандъм влизане в още по-рандъм тема да видя как хамелеона споделя с нас новите си еротични фантазии, които впрочем едва ли е осъществявал, иначе щеше да си има проблеми с Въздушен контрол София заради изстреляните в небето фойерверки. Чета го и си мисля "баси, тоя човек проблеми/грижи/ отговорности няма ли, че само тея азиатки са му в главата". Нямам нищо против желанията му, като му харесват азиатски траверси, проблемът си е негов, не моят задник ще ги отнесе, ама ... баси, тук наистина влизат и малки деца, и неоформили съзнанието си пубери. И те подражават, защото им се вижда лесно, достъпно и пр. А после дружно се оплакваме какви били малките...
абе малките трябва да пушат повече херца и ше са си добре.
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Бате зле си, верно ли мислиш, че някое малко дете дето ще влезе тук (Sirius написа:Защото не ме кефите и искам да ви нахраня![]()
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
СПРЕТЕ С ТОВА THE GAME

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- StubbsZombie
Спрете наистина с това The Game.
Не е никак оригинално вече.
Не е никак оригинално вече.
Butters написа:Който спомене the game вече официално ще бъде обявен за хетеро
Ами тогава всички трябва да спамим,за да докажем,че сме хетеро.
Аз пък няма да кажа the game
Май казах the game
шит не мога да спра с the game
We all play the game,the game!!!
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
the game абе ееей смешници да ви пикам на 4chan-ските лафчета, толко ли не мое да си излислите ваши, че повтаряте неква тъпотия от 1 месец като олигофрени 
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Преди време бях поизтрещял покрай този форум- Е ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ТАЗИ ГРЕШКА!!
Личният живот над всичко!!!!
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Играл ли си the game в асансьори?THE KING OF TIME написа:Преди време бях поизтрещял покрай този форум- Е ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ТАЗИ ГРЕШКА!!
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
да рууф да рууф да рууф из он фая!