Обичате ли хрупкавите реклами?
-
antikubeti
Обичате ли хрупкавите реклами?
Вчера сайтът на пцм осъмна "заобиколен" от очеизбождаща реклама на отвратителните кубети. Впоследствие последваха няколко бана, както и масово триене на коментари.
Това вече наистина прекрачва границата...не подозирах, че от пцм са толкова алчни.
Та кажете си мнението - за или против наглите реклами?!
бел. админ: Авторът на тази тема всъщност е потребителя с ник bigboytbh по професия от другия му профил: Уеб Дивелъпър. Нарочно оставям темата - мисля, че всеки може да си направи изводите.
А на начинаещия Уеб дивелъпър един дружески съвет: ако лично ти си против рекламите може да се преориентираш към някое друго по-некомерсиално и по-несвързано с рекламите от уеб дивелопмънта занимание. Виждам, че ти се удава тролстването - може да станеш професионален трол и срещу скромно възнаграждение да оплюваш конкурентни сайтове.
Това вече наистина прекрачва границата...не подозирах, че от пцм са толкова алчни.
Та кажете си мнението - за или против наглите реклами?!
бел. админ: Авторът на тази тема всъщност е потребителя с ник bigboytbh по професия от другия му профил: Уеб Дивелъпър. Нарочно оставям темата - мисля, че всеки може да си направи изводите.
А на начинаещия Уеб дивелъпър един дружески съвет: ако лично ти си против рекламите може да се преориентираш към някое друго по-некомерсиално и по-несвързано с рекламите от уеб дивелопмънта занимание. Виждам, че ти се удава тролстването - може да станеш професионален трол и срещу скромно възнаграждение да оплюваш конкурентни сайтове.
Re: Обичате ли хрупкавите реклами?
явно си някаква Цензура, дето го е срам да пише от акаунта си и регва нов, или както е в случая, влиза с прокси при изпросен бан. Барай меча.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Аз ли съм единствения тъпак, на който това жълто от страни му харесва? 
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
то и логото на БИАД е жълто, остава да'н ти харесва :р
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
И аз съм с Хром, но реклама си има.

Ще минат още няколко години и ще ти стане ясно, че докато си на 14, просто нямаш ясна представа за нещата от живота и живота от нещатаТова вече наистина прекрачва границата...не подозирах, че от пцм са толкова алчни.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Изненадам съм от чудатия тъпанар, пуснал темата
Този форум ще съществува дълго благодарение на тези реклами, защото тук има разходи за хората, които поддържат този портал барабар с хостинга.
А, декстър било това![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Този форум ще съществува дълго благодарение на тези реклами, защото тук има разходи за хората, които поддържат този портал барабар с хостинга.
А, декстър било това
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Мr.Anderson
Реално, нямам нищо против рекламата - каквата и да е. Имам против цвета на фона и това. че където и да щракна извън форумното поле, бивам препратен в скапания сайт на Кубети. Пределно ясно ми, че за да "живее" форумът и екипът му, трябва да я има. Но те, като такива не са виновни за външния вид на рекламата.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
винаги са ми били странни идиотите, които като видят реклама се чувстват прецакани 
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
ДА ЖИВЕЯТ РЕКЛАМИТЕ И ПЦМ !!! ( нищо, че ми вади очите жълтото ) 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
и мен ме дразни.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
еми то рекламата е само в сайта, форума си е същияMercedes написа:samo pri men li nqma nikvi reklami oO.sigurno e ot tva 4e sym s google chrome, no absolutno ni6to novo nqma po foruma pri men
иначе мене ми е през дедовия за рекламата не знам що го правите на такъв проблем.
мен ми пречи единствено щот' кат' съм отворил някакъв друг прозорец пред браузъра, за да се върна у форума цъкам жълтото, коет' ме пренасочва у сайта на тия кубети. инак ми е през фара.
освен това кубетите са супер отвратително, аз до ден днешен не разбирам кой ги яде тия о.0
и пцм не ги харесам, щот' ме баннаха зарад' поемата за гноясалия хуй >.>
освен това кубетите са супер отвратително, аз до ден днешен не разбирам кой ги яде тия о.0
и пцм не ги харесам, щот' ме баннаха зарад' поемата за гноясалия хуй >.>
If she's old enough to bleed - she's old enough to breed !
Жълтото внася някакво разнообразие в сайта, дано обаче е нещо временно. Все пак не знам кой си дава парите за кучешки сухари като "Кубети", особено при наличието на далеч по-добрите продути "Бейк Ролс" и "Брускети Марети". Едно време се оплаквахме на Сашо Бойчев в рубриката му заради досадните реклами по списанието и тогава оправданието беше, че печатът и дистрибуцията на хартиеният носител на списанието излиза много скъпо, но сега едва ли имат оправдание да развалят сайта и форума с шарении.
wiedzmin, хората не се оплакват от рекламата, а от това, че е представена по дебилен и дразнещ начин. Това е както билборда със задника на Азис в центъра на София или предизборните плакатите на Лютви Местан до паметника на Самарското знаме. Все прецеденти, които са възможни само в България.
wiedzmin, хората не се оплакват от рекламата, а от това, че е представена по дебилен и дразнещ начин. Това е както билборда със задника на Азис в центъра на София или предизборните плакатите на Лютви Местан до паметника на Самарското знаме. Все прецеденти, които са възможни само в България.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
А от какво ще взимат пари или сайтът е просто фенско начинание?но сега едва ли имат оправдание да развалят сайта и форума с шарении.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
AcTivE написа: хората не се оплакват от рекламата, а от това, че е представена по дебилен и дразнещ начин.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Харесва ми как пликчетата тактично се подават, като че се крият. 
.
Актив, аз говорих за:
И подобни изказвания. Тая реклама е изключително натрапчива и непрофесионална, спор няма, ама глупости като горните са си дебилни.antikubeti написа:не подозирах, че от пцм са толкова алчни.
!
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Добре бе дебили такива, нали се сещате, че горе ненатрапчивия банер е мамксимум 200-300 лева, докато за тази агресивна реклама, медийно партньорство, и т.н и т.н РСМ са взели няколко бона и са успели да се пооправят или поне да платят хостинга.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Абе вие олигофрени ли сте бе заобиколени сте от реклами на всякъде, по цял ден. Какво сички писнахте на тая реклама не мога да разбера?!?!?! Па и мене даже ме кефи. Алчни били... ти дебил ли си къв си?