Аз сега очаквам покана
World of Warcraft:Cataclysm Beta
World of Warcraft:Cataclysm Beta
Кой има достъп до бетата на въпросната игрица.Чета по форумите и вече много хора я играят.
Аз сега очаквам покана
Аз сега очаквам покана
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Re: World of Warcraft:Cataclysm Beta
Vermic написа:Все още нямам :/
@World of Warcraft:Cataclysm FAQ:
Beta has begun!!!
---For those of you wondering, you will need approximately 30GB available to download and play!---
Thought I'd post this, as there have been a plethora of threads asking about the "when" and "how" of the beta. I should note that, with few alterations, this has been copied from the Wrath Beta thread put forth by Bornakk last year.
It looks as if Battle.net will, indeed, be the method of choice for opting-in. See the end of this post for how to use it!
------
Q:Where will Blizzard post information about the beta?
A: Blizzard will always post such information on the official forums and the web site. Consider any other site and/or e-mail fraudulent. When in doubt, go to the official website!
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
аз имам покана още от началото. ИЗглежда страхотно ,всички куестове са променени. най-важното е ,че са вкарали история ,а това е много важно . Ако нещо ви интересува питайте , мога и снимки да постна на нещата ,който искате да видите
Пробвай новата система на хънтъра и дай инфо, моля 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
@BlackIce - с кой клас играеш?Направи няколко снимки ако може,интересува ме Mage 
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
holy pala тука
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
PICS!!!
pls
pls
Ами аз по начало не играя бети (самата идея да си изгубя времето, а след това да ми делнат героя не ме блазни). Но и аз чух нещо такова от познати, да.

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Щото е рандъм.
Аз старкрафт ненавиждам,диабло не я харесвам много,уоркрафт стратегията ми е през кура за нея,а бях в лич кинг бета-та,сега живот и здраве и в тази да попадна...
...
...![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Аз старкрафт ненавиждам,диабло не я харесвам много,уоркрафт стратегията ми е през кура за нея,а бях в лич кинг бета-та,сега живот и здраве и в тази да попадна...
...
...
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- Krasen
Аз пък цъкам 10 дневен триал на TBC и после имам още 7 дена добавка. Развивам ново геройче да видя как са куестовете, и после като ги променят ще е интересно 
"At the end of your road mine begins."
Beta key се дава не защото си цъкал от началото от играта . Първо ако не сте се усетили кат се записвате те ви искат сканиране на компютъра . Дават ключове само на хора с добри машини ако има възмойност да не ти тръгне играта на макс няма ключ. Сега сиг някой ще каже ,че лол няма кой знае какви изисквания , но близард така са решили.
Та за инфото може да влезите тука : http://www.mmo-champion.com/content/
Та за инфото може да влезите тука : http://www.mmo-champion.com/content/
Напротив дават ключове на хора с най-различни машини. Нали за това е тест да се види на ква машина как върви.BlackIce написа: Дават ключове само на хора с добри машини ако има възмойност да не ти тръгне играта на макс няма ключ.
Хаитяните играха бетата по-рано от другите уоуъри 
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
¦••SHERIFA••¦
Имам кодове за БЕТА-та.
По 20лв. броя.
По 20лв. броя.
ПХАХАХАХАХАХАХА
Ходи се застреляй бе, недъгав кавал!

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
¦••SHERIFA••¦
Няма да търпя никакви подобни коментари от по-нискостоящи същества!Gipo написа:ПХАХАХАХАХАХАХА
![]()
Купувай си некачествените продукти на Pulsar/Ozone.
Reported as usual!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ПХАХАХАХАХААХХ ОТГОВОРА Е ВЪРХА!

Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Освен, че ще ми търпиш коментарите, току виж може да ти се наложи и да ми го полапаш малк•SHERIFA••¦ написа: Няма да търпя никакви подобни коментари от по-нискостоящи същества!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
За който му е интересно - giantbomb.com ще пускат серия от сравнително дълги видеота, посветени на бетата на Cataclysm.
http://www.giantbomb.com/rorcraft-wow-c ... 1/17-2902/
http://www.giantbomb.com/rorcraft-wow-c ... 1/17-2902/
Come, my raven, it could be a lark.