Купих ПСП може ли да се хакне ?
- TheOnlyHero
- В момента играе: ВСИЧКО ЩО Е НА ПС !
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/TheOnlyHero91/
Купих ПСП може ли да се хакне ?
ПСП-то е от Мтел . 3000 е моделът и е с 6.1 софтуер . Един приятел каза ,че неможе да се хакне заради версията и неможе да се даунгрейдне до по-стара версия . Така ли е ? моля да ме светните по въпроса . 
The Way It's Meant To Be Played
Re: Купих ПСП може ли да се хакне ?
Не можеше само в началото. Вече може.
@Далек, точно неговата не може. Софтуера е ъпдейтнат и не може да се даунгрейдне. Сори пич, ша трябва да купуваш игри.
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
¦••SHERIFA••¦
Не може да се хакне, а и не е това целта.
На запад потребителите купуват ВСЯКА игра, която искат да играят.
Не е това целта като някой пълен ЛАМЕР да откраднеш труда на хората.![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
На запад потребителите купуват ВСЯКА игра, която искат да играят.
Не е това целта като някой пълен ЛАМЕР да откраднеш труда на хората.
Шерифе,
аре бягай от тука, правиш се на ударен и знаеш за финансовите разлики между хората на запад и хората в България

аре бягай от тука, правиш се на ударен и знаеш за финансовите разлики между хората на запад и хората в България
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Целта споредмен е точно да си намираш всичко за без пари поне мойта цел е таква хахах
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Целта е да си прекараш абитуриентската в казаня 
Просто се опитва да пробута боклуците си на някой!!
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
- Till.Lindemann
може ве пич
ада при някой разбирач, ще ти сложи 3 файла в папката на снимките, които трябва да пазиш, и стига да не го изключваш (само да го приспиваш може), си имаш хакнато псп
ада при някой разбирач, ще ти сложи 3 файла в папката на снимките, които трябва да пазиш, и стига да не го изключваш (само да го приспиваш може), си имаш хакнато псп
Подкрепям шерифа. Разликата между хората на запад и тези тука не е само във финансовите възможности, ами и умствените. Ако ще и всички тука да са милионери, селяндурското мислене "ако ще и лайно да е, на аванта да е" ще продължава да подхранва пиратството.denik написа:Шерифе,
- StubbsZombie
И аз си взех PSP - 3000, OFW 6.10 - няма хакване.
Добре че един френд му се прецака PSP-то и ми даде всички оригинални игри, които има (около 20)
Добре че един френд му се прецака PSP-то и ми даде всички оригинални игри, които има (около 20)