Автор |
Съобщение |
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Въпрос за Addons в УоУ Публикувано на: 10 Юли 2010 16:34
Добър ден/сутрин/вечер/whateva' Та ровя се аз из дебрите на форума и намирам следният пик -> Интересуват ме 3 аддона 1) Този най-дясно където са описани бъфовете му. 2) Аддона за картата 3) Аддона за баровете. Ако някой ги знае,моля да ги каже,защото ми харесват.Мерси предварително И още нещо извън темата,някой може ли да ми каже,как се пише на raid warning,когато си лидер?Т.е. съобщението да се покаже в центъра на екраните.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Addons в УоУ Публикувано на: 10 Юли 2010 16:44
За бъфовете не знам, обаче за баровете мога да ти кажа, че е мод на име XFire, по принцип предназначен само за активен heal. За картата, мога да ти препоръчам SexyMap, много по-добре е от това квадратче.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Addons в УоУ Публикувано на: 10 Юли 2010 16:47
Адоните не ги знам, но командата е /rw
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Addons в УоУ Публикувано на: 10 Юли 2010 16:54
Manowarrior написа: Адоните не ги знам, но командата е /rw Еее много благодаря,защото ми омръзна да пиша на /y @Draksis-SexyMap-а не е лош,но XFire не ми харесва.Други предложения?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Addons в УоУ Публикувано на: 10 Юли 2010 17:45
Отиди на curse.com Има подредба на адони по клас, по цел (примерно пве, пвп, райд...) Отделно си свали клиента на curse, който ще ти помага да управляваш по-добре адоните, да ги държиш винаги ъпдейтнати и т.н.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Addons в УоУ Публикувано на: 10 Юли 2010 18:00
Gipo написа: Отиди на curse.com Има подредба на адони по клас, по цел (примерно пве, пвп, райд...) Отделно си свали клиента на curse, който ще ти помага да управляваш по-добре адоните, да ги държиш винаги ъпдейтнати и т.н. Знам го тва и аз го ползвам,ама не го намерих тоя аддон за бъфовете. Бтв с баровете се оправих-Bongos-сега остава тъпото с бъфовете
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Addons в УоУ Публикувано на: 10 Юли 2010 20:26
За бъфовете: http://addon.hotwow.com/addon/addon_285.html Не знам дали е това, но беше първото, което ми излезе в google images като написах wow addons buffs.
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Addons в УоУ Публикувано на: 10 Юли 2010 20:56
Manowarrior написа: За бъфовете: http://addon.hotwow.com/addon/addon_285.html Не знам дали е това, но беше първото, което ми излезе в google images като написах wow addons buffs. АААА 10х МЕН!!! Е,вече си намерих всичко,благодаря на всички,темата е за лок
|
|
|
|
|
Daath
|
|
|
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Addons в УоУ Публикувано на: 11 Юли 2010 11:33
От първите: UI: X-perl Bar: Bartender ,както изглежда. Heal frame: или е X-perl,или е healbot / grid.
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за Addons в УоУ Публикувано на: 11 Юли 2010 17:40
Telba написа: От първите: UI: X-perl Bar: Bartender ,както изглежда. Heal frame: или е X-perl,или е healbot / grid. перлата е , грид и хийлбот са баш хилърски аддони а скрийна е от роуг другите са бартендъра и бъф уотч , мисля , че се казваше
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|