Joro K(G) Известен
Re: Joro K(G) Известен
Просто наистина се чудя той троли ли ни всички или.....
Как може човек с пълна липса на такт и ритмичност, на гласови възможности и т.н. въобще да си мисли че пее добре и дори да се излага пред толкова много народ

Как може човек с пълна липса на такт и ритмичност, на гласови възможности и т.н. въобще да си мисли че пее добре и дори да се излага пред толкова много народ
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Най-епик е там с косачката и в автобуса. 
Лесно е да се плюе, нали? Хайде дайте нещо, което вие сте правили, да ви видя. Или дори снимки си дайте. Какво, срам ви е? Жалки комплексари 
-
Steel
- Обратна връзка:
давали сме и пак ще даваме, чичеJorkataaa написа:Лесно е да се плюе, нали? Хайде дайте нещо, което вие сте правили, да ви видя. Или дори снимки си дайте. Какво, срам ви е? Жалки комплексари
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- shub niggurat
- Обратна връзка:
май не си слушал Kompoth и ония другитеJorkataaa написа:Лесно е да се плюе, нали? Хайде дайте нещо, което вие сте правили, да ви видя. Или дори снимки си дайте. Какво, срам ви е? Жалки комплексари
джумерки
-
Мr.Anderson
Това донякъде не е пропуск.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
На компот съм слушал само инструментал, който донякъде ми хареса. Лесно е (без да омаловажавам техните произведения) да се направи само това, по-трудно е да се добави текст и да се изпее по някакъв начин. А за снимките, наясно съм, че си качвате тук някакви жалки снимки от метъл-купони и тн, но аз говорех за това да се покаже човек пред "цяла България" и пак да не ми дреме за мнението на долни комплексарчета, каквито този форум притежава в излишък.
И след темата за новата ми песен веднага тя получи към 30-тина минуса, това показва колко омраза изпитвате към някой, който се опитва да направи нещо.
Никъде не съм казал, че съм добър, но поне го правя с желание. Според мен по-добре в свободното си време да правя това, от колкото да тролвам във форуми и да играя като луд уоу-и и т.н.
И след темата за новата ми песен веднага тя получи към 30-тина минуса, това показва колко омраза изпитвате към някой, който се опитва да направи нещо.
Никъде не съм казал, че съм добър, но поне го правя с желание. Според мен по-добре в свободното си време да правя това, от колкото да тролвам във форуми и да играя като луд уоу-и и т.н.
trololo, the game, умри

-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
АХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХА
.....
друго няма какво да добавя
.....
друго няма какво да добавя
И аз съм рапър,беее! Само където пея за домати и кашкавал.
чукам, влизам, гледам заключено
-
Serious Sam 1.0
ahahahha yeah baby!!
-
Serious Sam 1.0
Ако песните му не ги изтрепят преди това...Dexter написа:AcTivE написа:Новата песен на JoroK - Животът е прекрасен: http://vbox7.com/play:2a3a3684
Предлагам да направим компилация с най-добрите песни на този български талант и да ги пратим в НАСА, където да разпространят песните му из Вселената![]()
Само ще настървим извънземните още повече да ни изтрепят до крак
- Алминатора``
А не си ли се замислял, че просто не струваш, никой не харесва музиката ти и затова гласуват за нея с минуси? Идиот.Jorkataaa написа: И след темата за новата ми песен веднага тя получи към 30-тина минуса, това показва колко омраза изпитвате към някой, който се опитва да направи нещо.
Все агенти сме.
-
Serious Sam 1.0
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Бимумайката, тоя излезе първокласен трол, даже без да се усети 
WeAreGettingClose
Жоро к е педал манете го. http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=1&t=61716 е тоя беше уникален ама е спрял да прави песни, даже си е изтрил и старите 
^ туй е билито бе 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel