Прозрението е пълно!
Прозрението е пълно!
Замислихсе за живота си и осъзнах, че мех ме викат хората да гледаме мачове, да играем футбол, да ходим на лостове (фитнес), ама никой не ме вика за любов. Ай оставете жените, един педераст не се намери поне. Следователно са физически и духовно крив, щото бях на морето и за 1 седмица един бакшиш не получих, ЕДИН! Явно трябва да хвана гората или да стана селски бек, че поне да ритам топка. Мерси за вниманието и не забравяйте, да достигнете своето прозррение! О.О
чукам, влизам, гледам заключено
-
h3artstone
- Обратна връзка:
Re: Прозрението е пълно!
dont push too hard ...
Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
Тъъъъъпооооооооооооо
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Като си достигнал това прозрение, що не хвана да го изпълниш, а вместо това влезе тук и направи темаINFLICTED написа:Явно трябва да хвана гората или да стана селски бек, че поне да ритам топка.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Добре дошъл в моя святINFLICTED написа:Замислихсе за живота си и осъзнах, че мех ме викат хората да гледаме мачове, да играем футбол, да ходим на лостове (фитнес), ама никой не ме вика за любов. Ай оставете жените, един педераст не се намери поне. Следователно са физически и духовно крив, щото бях на морето и за 1 седмица един бакшиш не получих, ЕДИН! Явно трябва да хвана гората или да стана селски бек, че поне да ритам топка. Мерси за вниманието и не забравяйте, да достигнете своето прозррение! О.О
То народа си го е казал. Четвърти за белот и втори за секс най-трудно се намира.
Пък и ако се замислиш за психиката на мнозинството модерни български жени, няма да ти е трудно да се сетиш от какво имат нужда, за да ти обърнат внимание.

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Но тя няма Голиа Актив ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)