Прозрението е пълно!

Нещата от живота
БИЛИслав

Прозрението е пълно!

Мнение от БИЛИслав »

Замислихсе за живота си и осъзнах, че мех ме викат хората да гледаме мачове, да играем футбол, да ходим на лостове (фитнес), ама никой не ме вика за любов. Ай оставете жените, един педераст не се намери поне. Следователно са физически и духовно крив, щото бях на морето и за 1 седмица един бакшиш не получих, ЕДИН! Явно трябва да хвана гората или да стана селски бек, че поне да ритам топка. Мерси за вниманието и не забравяйте, да достигнете своето прозррение! О.О
чукам, влизам, гледам заключено
h3artstone
Обратна връзка:

Re: Прозрението е пълно!

Мнение от h3artstone »

dont push too hard ...
Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Тъъъъъпооооооооооооо
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

INFLICTED написа:Явно трябва да хвана гората или да стана селски бек, че поне да ритам топка.
Като си достигнал това прозрение, що не хвана да го изпълниш, а вместо това влезе тук и направи тема :?: :roll:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
странник

Мнение от странник »

INFLICTED написа:Замислихсе за живота си и осъзнах, че мех ме викат хората да гледаме мачове, да играем футбол, да ходим на лостове (фитнес), ама никой не ме вика за любов. Ай оставете жените, един педераст не се намери поне. Следователно са физически и духовно крив, щото бях на морето и за 1 седмица един бакшиш не получих, ЕДИН! Явно трябва да хвана гората или да стана селски бек, че поне да ритам топка. Мерси за вниманието и не забравяйте, да достигнете своето прозррение! О.О
Добре дошъл в моя свят :(
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

То народа си го е казал. Четвърти за белот и втори за секс най-трудно се намира. :lol: Пък и ако се замислиш за психиката на мнозинството модерни български жени, няма да ти е трудно да се сетиш от какво имат нужда, за да ти обърнат внимание.
Изображение
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Но тя няма Голиа Актив :!:
Публикувай отговор