Автор |
Съобщение |
NiKiToGX
|
|
В момента играе: Чудя се...ИМА МНОГО БЕ! Сиг Bionic Comm.
|
|
Заглавие: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 03 Юли 2010 22:22
Ако някой знае яка игра да ми препоръча,че от 2год. се молех на нашите за комп и ми дадоха един моштен.Искам да има добра графика и добри битки. Не искам игри,като Prototype,DMC4,POP08 . Ето ви лист с игри,които съм врътвал AC AC2 X-Men:Origins Batman-Arkham Asylum Splinter Cell:Conviction Spider-man:Web of Shadows Star Wars:TFU Crysis POP:TFS Transformers:War For Cybertron ----------------------------------- Това са новите игри,които врътнах на новия комп,но сега като съм вкъщи ми трябва нещо да не ми е скучно Някой да знае игра?
___________________________________ Lost Planet 2,Darksiders,AC:Brotherhood,Crysis 2
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 03 Юли 2010 22:26
Гиърс.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 03 Юли 2010 22:41
За мо штен комп игри нема бро
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 03 Юли 2010 22:42
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
NiKiToGX
|
|
В момента играе: Чудя се...ИМА МНОГО БЕ! Сиг Bionic Comm.
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 04 Юли 2010 08:05
Ще пробвам Gears of War. Гледам,че е яка играта. Благодаря!
___________________________________ Lost Planet 2,Darksiders,AC:Brotherhood,Crysis 2
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 04 Юли 2010 11:43
Цитат: сега като съм вкъщи ми трябва нещо да не ми е скучно 人工少女 2
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 04 Юли 2010 11:50
Resident Evil 5, Lost Planet, Dead Space . Гледам че си играл Crysis. Ако ти харесват такива игри може да пробваш F.E.A.R. 2 , Bioshock 1/2 , Singularity
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
Blur
|
|
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 04 Юли 2010 12:08
私のディックを食べる и повече не се занимавай
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 04 Юли 2010 12:15
Хващайки произволни думи не се прави изречение,граматически проваляко. Накратко си написал "моят" ,следвано от презумпция,че така се пише кур с катакана, (може си,де.wapanese ftw) следвано от изсмукан от пръстите инфинитив на думата "ядене". В твоето "изречение" загатваш,че ТИ си си изял,или по точно си ядеш в момента кура,тъй като не си сложил друг подлог или време.
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 04 Юли 2010 14:47
Японците на сапун! Особено като гейм култура са на такова трагично ниво..
|
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 04 Юли 2010 16:08
sean написа: Японците на сапун! Особено като гейм култура са на такова трагично ниво.. Trololololol. 0/10
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 04 Юли 2010 16:29
Monster Hunter бие Demon's Souls по продажби в Япония..какво да си говорим?
|
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 04 Юли 2010 17:56
Не само,че си трол,но си и лош такъв.
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 04 Юли 2010 18:34
Добре, как като казвам, че Японците нямат вкус за гейминг съм трол? Повтарям: Monster Hunter бие Demon's Souls по продажби в Япония...
|
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 04 Юли 2010 19:12
Което какво трябва да говори за това?Друга култура.Не значи лоша такава.
|
|
|
atisas2
|
|
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 07 Юли 2010 00:22
sean написа: Японците на сапун! Особено като гейм култура са на такова трагично ниво.. А ние като култура с коли сме на такова трагично ниво сравнение с тях ...
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 07 Юли 2010 09:00
излизал си навънка да гледаш какво се казват коли България е една от страните с най-много джипове по улиците и то хубави не произвеждаме коли ама със сигурност караме едни от най хубавите
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 07 Юли 2010 11:10
Баш.В другите държави от ЕС има закон че коли по стари от 5 години не могат да се внасят.А в БГ влизат БМВта,Опели,Фолксфагени на по 20 години без проблем.В България автосалона е най-зле от ЕС.Във Франция един приятел ходи и каза всяка втора кола Порше,най обуханата кола която видял бил един Голф 2 и той бил български Там просто такива стари коли са с висок данък и за емисиите им е по високо а тука в БГ колкото по нова кола толкова по голям данъка,колкото по стара толкова по голям и за това търговците внасят боклука на ЕС а ние си мислим че караме бегачки,doh.То че си има хора с нови коли винаги ще има,въпроса е че процента тук е далеч от да кажем Германия
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
atisas2
|
|
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 07 Юли 2010 12:16
{SuPa-1337-Killa} написа: излизал си навънка да гледаш какво се казват коли България е една от страните с най-много джипове по улиците и то хубави не произвеждаме коли ама със сигурност караме едни от най хубавите Отделно Защо ли караме джипове... Разбира се заради дупките
|
|
|
|
|
atisas2
|
|
|
|
Заглавие: Re: Трябва ми добра игрица Публикувано на: 07 Юли 2010 12:17
Max. написа: Баш.В другите държави от ЕС има закон че коли по стари от 5 години не могат да се внасят.А в БГ влизат БМВта,Опели,Фолксфагени на по 20 години без проблем.В България автосалона е най-зле от ЕС.Във Франция един приятел ходи и каза всяка втора кола Порше,най обуханата кола която видял бил един Голф 2 и той бил български Там просто такива стари коли са с висок данък и за емисиите им е по високо а тука в БГ колкото по нова кола толкова по голям данъка,колкото по стара толкова по голям и за това търговците внасят боклука на ЕС а ние си мислим че караме бегачки,doh.То че си има хора с нови коли винаги ще има,въпроса е че процента тук е далеч от да кажем Германия Колкото до аватара ти в форума, тва е от мен за теб: пошёл в жопу!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|