Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Age Of Connan Rise Of The Godslayer
Публикувано на: 01 Юли 2010 19:25

Пратиха ми 10 дни безплатно да приемам ли :roll:
Питам щото когато излезна за пръв път играта направих една схема да мога да я играм без пари и я играх около 2 часа и не ми хареса пък сега нали има нови пачове работи па може пак да пробвам дали ще ми хареса. Аз знам че в форума има няколко човека кадето я играт ако може да ми кажат какви са промените и ако са играли новия експанжин да ли е по добър от ванилата и дали има смисал изобщо да си губя времето и мястото в харда да я свалям наново. :D

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Age Of Connan Rise Of The Godslayer
Публикувано на: 01 Юли 2010 19:40

Има безплатен безраен trial до десети левъл, пробвай него, нищо не губиш. Ако ти хареса можеш да продължиш нагоре с тия 10 дена. Казвам ти го щото няма смисъл да позлваш тия десет дена докато не дигнеш 10 левъл.
По принцип AoC май е най-доброто фентъзи ММО на пазара. Пробвай и ще разбереш дали ти допада, иначе просто прегледай постовете на гипчо, той често е говорил за нея :D

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2010 19:46

ама то аз вече си имам акк с който играех преди и ся изглежда са ми пратили 10 дена за тва че имам акк а не щото са ме избрали произволно как ще стане това с др. десет дена :lol:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2010 20:15

И мене ми пратиха, активирах ги, и след 30 минути ми пратиха email че акаунта ми е frozen и не мога да играя...

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 01 Юли 2010 20:21

Тук едва ли ще получиш нужната информация защо не прочетеш на официалния сайт какви са точно промените и прочети впечатленията на хора, който я играят. Има толкова много форуми тук определено не са най-компетентните...
Това за мене е най - бъгавото създавано някога MMO ! Не се учудвам да е пълна както винаги с бъгове в началото. Определено след затварянето на доста реалмове им дойде акъла в главата. Имат хубав замисъл някой от нещата им, но реализацията е важна в крайна сметка.С един експанжън едва ли се е променила коренно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2010 08:35

Играта откъм съвършенство и стабилност е на светлинни години пред това, което представляваше при пускането.
Моят съвет е да я пробваш, в крайна сметка какво губиш, безплатно е? Мога само да те посъветвам преди това да си ъпдейтнеш драйвърите, тъй като играта изисква доста ресурс.
И аз получих поканата по мейла, ще я поцъкам някой ден отново. Все пак това ми е любимото ММО.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2010 08:55

до 15 е валидна тая покана има време :lol:

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2010 09:09

И аз получих такова писмо, но факта, че инсталацията на играта е над 30GB, ме отказа :(

Цитат:
И мене ми пратиха, активирах ги, и след 30 минути ми пратиха email че акаунта ми е frozen и не мога да играя...

Офертата да не е, да си платиш и да получиш 10 дена :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2010 09:12

хахахах аз за това не съм я трил никога :lol: Даже от време на време се сещам да пусна да ъпдейтва, че току виж като тръгна пак да я играя няма да ми се чакат някакви си гигабайти с ъпдейти :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 02 Юли 2010 10:14

Gipo написа:
хахахах аз за това не съм я трил никога :lol: Даже от време на време се сещам да пусна да ъпдейтва, че току виж като тръгна пак да я играя няма да ми се чакат някакви си гигабайти с ъпдейти :lol:

И аз бях така с УоУ :lol: :lol: е, вече го нямам де... :(

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2010 10:41

Omega-x написа:
И аз получих такова писмо, но факта, че инсталацията на играта е над 30GB, ме отказа :(

Цитат:

Офертата да не е, да си платиш и да получиш 10 дена :D
Еми уж не е ма не знам преебаха ме тамън ми се доцъка :/

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com