не знам точно как да ви обясня
след известно време като съм на компа, изведнъж излизат черти на монитора и след секунди се изключва и ми излиза POWER SAVING MODE и просто си стои без да става нищо
пробвах да рестартирам зарежда си уиндоус нормално, но когато идва моментът да си пиша паролата да влезя в моя дял пак ми се изключва монитора и ми излиза същия надпис
пак пробвам да рестартирам и като ми дам Safe Mode си влизам, даже сега пиша чрез него, обаче всичко ми е супер приближено и имам лилави черти на монитора...
снощи му спрях тока като цяло, сутринта го поснух, работи половин час, после пак излязоха чертите, екрана стана черен и ми излиза POWER SAVING MODE
ебава се нещо компа.някакви предложения?
компютъра ми се ебава
- Till.Lindemann
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Re: компютъра ми се ебава
мен ко питаш си за сервиз 
Не се ебава компа, а монитора. Пробвай с друг монитор да видиш че всичко ще е ок.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Till.Lindemann
ама аз сега съм си на нормалния монитор, само че в SAFE MODE и всичко си се вижда идеално, обаче резолцията е много шибана и трябва да гледам на 4:3...
като дам START WINDOWS NORMALLY ми излиза на черти и се изключва
като дам START WINDOWS NORMALLY ми излиза на черти и се изключва
Ако не е от монитора (както каза denik) - с тез лилави черти по-вероятно е да сдава багажа видеото, възможно е и захранването да прай проблеми...
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Да, и аз долу-горе така бих ги подредил по ред на вероятност възможните проблеми.
Аз имах почти същия проблем, но монитора ми беше от 1998... на 8-9 години беше когато стана проблема - отново черти, линии, и всичко изведнъж ми светна в лилаво. Подкарах го под сейф мод, но иначе не ставаше.
За да си сигурен дали проблема е в него или не, намери от някъде някой монитор колкото да го тестваш... или си занеси компа в някой приятел да го вържете към неговия монитор
Аз имах почти същия проблем, но монитора ми беше от 1998... на 8-9 години беше когато стана проблема - отново черти, линии, и всичко изведнъж ми светна в лилаво. Подкарах го под сейф мод, но иначе не ставаше.
За да си сигурен дали проблема е в него или не, намери от някъде някой монитор колкото да го тестваш... или си занеси компа в някой приятел да го вържете към неговия монитор
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Till.Lindemann
м
ей ся пък си върви супер
сутринта като го пуснах се опита да си направи ташак ама го рестартирах и от тогава не е изкючван и си работи перфектно
ей ся пък си върви супер
сутринта като го пуснах се опита да си направи ташак ама го рестартирах и от тогава не е изкючван и си работи перфектно