Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands
Публикувано на: 29 Юни 2010 10:54

Hicks написа:
Ама тука като гледам коментари: "в кошчето", "веднага я изтрих" и т.н. се сещам за лафа "на кривата ракета космоса и е крив" :wink:

Голям лаф. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 29 Юни 2010 13:30

Rammswein написа:
Hicks написа:
Какво толкова плюете игрицата не мога да разбера? Мене пък си ме кефи, и мисля, че Юбисофт са свършили доста добра работа...

То има и хора дето за миналия Принц говореха същото...

Вижте сега, за "четвъртата" част нищо лошо, напротив, на мен много ми хареса и си я изиграх с кеф. И не само защото Кори Уолгрин озвучаваше Елика (въпреки че за мен това си беше мега плюс, винаги следя войс талантите в игрите).

Това, което не търпя към конкретното заглавие, е именно фактът, че Юбисофт, стреснати от ревютата за дразнещо лесната "Prince of Persia", решиха да я зарежат и набързо да нацвъкат една игра, отнасяща се за стария Принц. Така хем феновете "доволни", хем парите продължават да идват.

Да, ама не. Още на третия час я пратих към коша и реших да не си губя времето с нея. Ще чакам да продължат трилогията за Ахриман и Ормазд. Ако ли не - здраве.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 14:02

Draksis написа:
И не само защото Кори Уолгрин озвучаваше Елика (въпреки че за мен това си беше мега плюс, винаги следя войс талантите в игрите).
Е да ама повечето хора не знаем коя е Кори Уолгрин, камо ли па да ни ебе кой озвучава елика :lol: Аз на 2 пъти се опитах да играя 4ката ама повече от 2 часа не издържах

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 29 Юни 2010 14:04

@Draksis Ако следващите части на онази игра от 2008 са също толкова лесни по-добре да не се занимават с тях. Новата игра можеше да бъде много добра, просто и трябваше повече време за разработка. Примерно ако на нея направят продължение ще е много яко (естествено ако те самите направят играта добре). Така или иначе и в 2-те игри има нещо което им куца здраво и ако не го оправят пак ще си сервират булмачи.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 29 Юни 2010 15:41

Сега я врътнах, последната битка е готина, но играта като цяло е стабилно тъпа.

Draksis, евала, ти си втория човек който знам да е харесал предишния Принц. Всички останали, обаче, го смятаме за пълен боклук. А кой кого озвучава няма особено значение.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 15:45

Отначало и на мен ми хареса играта от 2008. Обаче е прекалено лесна и ми писна цялото това разкарване по едни и същи места само за да утрепя еди кой си... (знам че има телепортване, но пак пада разкарване). Ако не беше толкова лесна щеше да е по-добра.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 15:50

the_presator написа:
Обаче е прекалено лесна
Е нормално тя е правена за малки момиченца...

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 29 Юни 2010 20:49

Rammswein написа:
А кой кого озвучава няма особено значение.

За някои няма значение, за други - като мен и драксис - има. :P
А това, че TFS е пълна боза, няма смисъл да се обсъжда.

Профил Skype

Публикувано на: 29 Юни 2010 21:07

Rammswein написа:

Ама ни изтекоха лигите по Мориган като слушахме гласа на Клаудия Блек, нали? :P

Има значение, братле. В Warrior Within Принца беше озвучен от Робин Аткин Даунс, а в Sands of Time и The Two Thrones от Юри Лоуентал. И поклон към г-н Лоуентал, но ако се беше наел да озвучава и във втората част, тя нямаше да постигне култовия си статут.

Не знам дали ти го правиш, но в широкомащабни RPG-та аз постоянно следя за войс талантите и непрестанно се опитвам да разгадая кой кой е.

Но пък това занимание, предполагам, е само за маниаци като мен, които са леко чалнати в главата. С извинение.

Colgate Max Fresh с капчици вода за уста!!!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 21:48

Draksis написа:
Rammswein написа:

Ама ни изтекоха лигите по Мориган като слушахме гласа на Клаудия Блек, нали? :P

Има значение, братле. В Warrior Within Принца беше озвучен от Робин Аткин Даунс, а в Sands of Time и The Two Thrones от Юри Лоуентал. И поклон към г-н Лоуентал, но ако се беше наел да озвучава и във втората част, тя нямаше да постигне култовия си статут.

Не знам дали ти го правиш, но в широкомащабни RPG-та аз постоянно следя за войс талантите и непрестанно се опитвам да разгадая кой кой е.

Но пък това занимание, предполагам, е само за маниаци като мен, които са леко чалнати в главата. С извинение.

Colgate Max Fresh с капчици вода за уста!!!

Oo, насирал съм се точно на Dragon Age, Mass Effect и Fallout 3 да гледам и да слушам кой озвучава и на места съм примирал да ги чувам тия гласове. Не ме разбирайте погрешно, далеч не омаловажавам хубавия voice acting, но имам предвид, че ако играта като геймплей и/или като сюжет е слаба, кой ще да озвучава няма да я направи по-хубава. Затова казвам, че няма особено значение. Значение за играта. Не че е абсолютно все тая кой ше озвучава. :wink:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2010 18:34

Бе става играта. Липсва малко атмосферата от старите части и битките са малко скучни щот няма никви комбота, но като цяло играта си е добра

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 30 Юни 2010 19:04

Wannabe написа:
Бе става играта. Липсва малко атмосферата от старите части и битките са малко скучни щот няма никви комбота, но като цяло играта си е добра

Въпрос? В SoT пак нямаше комбота, обаче никой не я плюе затова, че няма. Ето за това говоря. Всички като кажат "Принц" се сещат за WW, и понеже тя беше върховата в поредицата, сега която и да излезе няма да е достатъчно добра. Пък и по- голямата част от хората като видят, че няма нищо общо с култовата 2-ра част, веднага я трият, без да дадат на играта дори шанс. Същото стана и със Splinter Cell. Ама не може да се тъпче на 1 място с години. Хем се оплаквате, че няма разнообразие и че игрите ги правят по 1 и същ модел, хем като направят нещо различно в някоя поредица плюете наред. :evil:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2010 19:08

Кво съм плюл, до колкото виждам написах че е добра?

Профил ICQ Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2010 19:19

Hicks написа:
Въпрос? В SoT пак нямаше комбота, обаче никой не я плюе затова, че няма. Ето за това говоря. Всички като кажат "Принц" се сещат за WW, и понеже тя беше върховата в поредицата, сега която и да излезе няма да е достатъчно добра. Пък и по- голямата част от хората като видят, че няма нищо общо с култовата 2-ра част, веднага я трият, без да дадат на играта дори шанс. Същото стана и със Splinter Cell. Ама не може да се тъпче на 1 място с години. Хем се оплаквате, че няма разнообразие и че игрите ги правят по 1 и същ модел, хем като направят нещо различно в някоя поредица плюете наред. :evil:

Ма кво се обесневаш, играта си е тъпа дори и без да приемаме завишените очаквания като фактор. Еби му майката, финалния бос колкото и епична сцена да беше, колкото и потенциал да имаше, направо си ми беше смешно как нашия пич се придвижва като скача от лешояд на лешояд. Ма по-тъпа хрумка в игра отдавна не бех виждал :!:
И аре, докато подскачаше през летящите платформи ок, да има птици. Ама еби му майката, ти убиваш вече финалния бос, и за да го стигнеш и да си изпълниш заветния coup de grâce, пред теб се материализират от нищото 6 лешояда по които ти трябва да подскочиш и да прескубеш, за да забиеш меча в сърцето на лошковеца... Е заеби.

Освен тва сюжета е адската боза, ама АДСКАТА. Никой не може да ме убеди, че тая поредица е толкова изсмукана вече, че ше почнем да прайм игри как абе един ден нашия принц отиде при брат си който е крал за да се научи от него как да е велик лидер, па там се оказа че кралството му е под обсада, и ай сиктир сапунката започва, без да има каквато и да е връзка с цялостната сюжетна линия. За кво си говорим...

И да, нямаше комбота, и в SoT нямаше комбота, ама там не ти изскачаха по 50 говеда, и всичките битки не се връзваха до това да се набираш 5 минути на бутона за атака ако си направил грешката да не си качил whirlwind-а докрай. Комбота, не комбота, и да се насереш няма да изкараш нещо адекватно от бойната система в играта, защото тя си е просто тъпа. Както и цялата игра. Толкова.

Камерата наистина е добра, макар че на няколко места да съм я препсувал доволно. Но истината е, че в тази игра е по-интуитивна и контролите вървят по-лесно. Проблема на уидоумейкъра е, че е турил контролер, а PC версията на играта очевидно е правена за клавиатура - с не повече от 8 посоки на движение.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 30 Юни 2010 20:03

Wannabe написа:
Кво съм плюл, до колкото виждам написах че е добра?

Използвах само мнението ти като пример за очакванията на хората. Не съм визирал, че ти точно плюеш играта :wink:

Цитат:
пред теб се материализират от нищото 6 лешояда по които ти трябва да подскочиш и да прескубеш, за да забиеш меча в сърцето на лошковеца... Е заеби.

Е, тя пък щото цялата поредица е адски реалистична, нали? :lol:

Както и да е не искам да споря. На теб не ти харесва играта, на мен пък ми харесва. Вкусовете ни се различават, което е нормално 8)

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Юни 2010 23:15

Е боя верно е нелеп, скочат ти 21389193 зомбита, пуснеш 1 whirlwind и умрат сичките. А босовете са елементарни. Но пък паркур частта на играта е много добра

Профил ICQ Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2010 09:30

Дадох и втори шанс и, честно казано, далеч не е толкова смотана, колкото си мислех и колкото я описвате. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 01 Юли 2010 21:40

http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... tten-Sands

Това е review на играта- препоръчвам ви го и да ви е харесала играта и да сте я намразили

Иначе според мен е прекалено отчаян опит да издоят марката.
Играта сякаш е започната с хубави идеи но след няколко седмици са им казали "Не си давайте зор, пускаме я заедно с филма- не е нужно да е добра, само да изглежда ок"

Като видях интрото се обнадеждих че са върнали емблематичните pre-rendered кътсцени, ама първата беше и последна... даже и накрая не са си направили труда да са креативни, освен да си оставят вратичка за продължение... Някой е забравил да им спомене че има продължение- Warrior Within/Battles of PoP.
Между другото `08 и на мен ми хареса, ама може да е защото след TTT(изцепката на Ben Mathes) да бяха продавали диск със слайдшоу на крастави кучета пак щеше да ми хареса.

Профил

Публикувано на: 01 Юли 2010 22:02

the_presator написа:
Примерно ако на нея направят продължение ще е много яко.

Играта вече има продължение. :3monkeys:

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2010 00:58

Да знам, че след TFS би трябвало да е WW. Но може да вмъкнат още една игра :D

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение