Ънчартед за мен е много гадна игра единциата. Играх я преди няколко години 3 можеби 4 нз и аз и като почнах да поскачам в разни разбити храмове си казах ебаси тъпнята. Мен ми е по интересно да игаря супер марио 10 пъти там поне подскачам по галвите на гъби зимам супер гъба ставаш голям, а на това какво? Безумно ми е даже се зачудих кои може да игаре подбна глупост, понеже е много скучно за мен. Обясни ми какво те привлече в тази игра, понеже аз точно това се питах как може човек да игаре нещо такова и ми е интересно сега да разбера отговора. Иначе кво навътре навънка зимаш дразна се като някои ми напише името на няква супер тъпа игра като Ънчартед и да напише за мен Хало е обикновен шутер а Ънчартед е това е играта. За мен пък Хало е повече от ънчартед 1 и 2 + год оф уар 3 + киллзон 2 +литъл планет.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
pcultimate
31 Мар 2009 13:53 Мнения: 742 Местоположение: The abyss
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Заглавие: Re: XBOX 360 или PS3 ?
Публикувано на: 21 Юни 2010 22:54
Ънчартед 1 е посредствена ако не и по-лошо... Вече Ънчартед 2..... Аз от това което съм видял цялото ти мнение за ПС3 се крепи на нещо видяно макс 2007-8 Като ПС3 набра скорост едва 2008-9 Преди MGS:4 беше безсмислено да го притежаваш, но оттогава толкова се промени картинката...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Радостин Стефанов
Публикувано на: 21 Юни 2010 23:04
б.т.в. Най- яката игра за PS3 която съм виждал е Demon's Souls.
Daath
He who devoures cookies
Публикувано на: 21 Юни 2010 23:30
Радостин Стефанов написа:
б.т.в. Най- яката игра за PS3 която съм виждал е Demon's Souls.
А аз Killzone
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
iddqd
Публикувано на: 22 Юни 2010 00:44
Ми от по-новите съм играл киллзон 2 и год оф уар 3. За года си казах мнението не е лош, но Бионета е доста по добра пък за киллзон 2 еми неме изкефи ама аз тогава много игарех хало онлайн и можеби затова. На хало са ми големи красиви терени разни футуристични зелени планети, горски езерца гледаш звези слънца по небето красиво и екшана е на голям терен с много юнити всеки знае какво прави а онова вървях в няква грозна кафява обстановка незапомняща се с нищо и пуцах с авкоматка с оптика можеби мятах гранати не помня. Нямаше как да ме впечатли като по цял ден играех хало.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
pcultimate
31 Мар 2009 13:53 Мнения: 742 Местоположение: The abyss
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 22 Юни 2010 09:21
Ако ме питаш мен изиграй Ънчартед 2 и Demon's Souls и ще ти стане ясно. Килзоун ми е същата кафява цапаница като гиърс и да доста далече е от Хейло, но пакне беше лоша. Колкото до бога...Еми тоя спор сме го водили вече няма за какво.
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Радостин Стефанов
Публикувано на: 22 Юни 2010 09:58
Infamous също е много силна игра без аналог .
iddqd
Публикувано на: 22 Юни 2010 13:18
Не е ли ала прототъпия? Аз такива игри с супер герои мразим. Тая демон соул е някво екшън рпг, но кое му е по спецялното. Става дума фейбъл ми изглежда по фънки.
Радостин Стефанов
Публикувано на: 22 Юни 2010 17:37
Еми няма нищо с Фейбъл 2
По скоро е тип Blade of Darkness ако си я играл навремето.
iddqd
Публикувано на: 22 Юни 2010 19:04
Да прилича на блейд само дето блейд беше доста по брутална понеже можеше да им режеш чаркове кадето ги удяриш а на тази маи неможе.
joar
Публикувано на: 22 Юни 2010 19:06
Demon's Souls е баси безмилостната, на тая игра може някой да получи нервна криза като му ебе майката оня дракон няколко пъти
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения