Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Приключенска игра
Публикувано на: 16 Юни 2010 22:28

Здравейте, търся си някаква приключенска игра, да е новичка. Нещо като Risen,LoTR нещо което да е дълго и хубаво. Да не е някаква научнофантастична простотия със роботи и т.п. Да се прибера вкъщи да поцъкам, героя ми да стане по-силен и да вървя напред в историята ,да има някакво разнообразие ,да е интересна. Моля предлагайте нещо наистина което ви е харесало много защото съм много критичен към игрите и рядко изигравам една игра до края, правил съм това само със най-добрите игри, който наистина са ми харесвали, а сега търся нещо такова. :wink:

Профил

Заглавие: Re: Приключенска игра
Публикувано на: 16 Юни 2010 23:49

Divinity 2: Ego Draconis е твоята игра. След като певъртях Risen и аз бях надъхан точно за това, което ти търсиш и веднага започнах Divinity 2. Пробвай я, няма как да не ти хареса. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 13:21

WidowmakeR написа:
Divinity 2: Ego Draconis е твоята игра. След като певъртях Risen и аз бях надъхан точно за това, което ти търсиш и веднага започнах Divinity 2. Пробвай я, няма как да не ти хареса. :)
Тва ми дава некъв ерор с physx-a :?

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 17 Юни 2010 13:29

Ами инсталирай си най-новата версия. По принцип като инсталваш игри и най-накрая те питат дали искаш да инсталираш допълни програми като DirectX и PsyX. Съветвам като инсталваш новоизлезли игри винаги да го правиш, то така или иначе ако имаш версията, която ти трябва не се инсталират. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2010 13:51

Не става цял ден се боря с тва животно physx... Като се опитам да инсталирам най-новата версия ми казва че в момента съм с нея и не може да се нсталира. Опитвам се да я uninstall-на ама също не става. Прерових си целия компютър и цялото регистри, изтрих абсолютно всичко свързано с physX и пак ми казва че съм с най-новата версия...Тая тъпотия от известно време ми прави проблеми на всяка втора игра

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 17 Юни 2010 13:59

Нещо си сгафил с тоя psyX. :? И аз сгафих с Gears of War, че не знаех, че има проблем м/у нея и Win 7 и Vista - опитах се да я изтрия по стандартния начин от контрол панела и това ми беше най-голямата грешка. :lol: Сега ми казва, че не съм я изтрил и не мога да си я инсталирам на ново а на компа ми не мога да намера и помен от нея. Вече с 3 програми се опитвах да я махна ама файда... :D

Профил

Аватар
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 17 Юни 2010 17:28

Mass effect не е много приключенска, но ако не си я играл ти я препоръчвам

Профил

Публикувано на: 17 Юни 2010 19:11

gambit_12 написа:

Тъп

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 18 Юни 2010 00:21

gambit_12 написа:

Научи първо какво значат различните думи kато става въпрос за игри,омг :Д

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2010 16:03

Widow, за какъв проблем става въпрос с GoW ? Скоро ще минавам на Win 7 и тряя знам да внимавам с тия глупости ... :?

Профил Skype WWW

Публикувано на: 18 Юни 2010 16:20

Ми не мое да се махне от компа с обикновения ънинстал от играта. То даже ако а се опиташ да ънинсталнеш играта с него тя се запаметява завинаги на компа ти или поне докато не преинсталираш уина. :D Гледах по форумите на майкрософт и се оказа ясно, че тва е някакъв проблем специално за тази игра появил се при виста и не е бил оправен с годините и го има и при уин 7, a всеки знае, че уин 7 е енчантната виста. :D Съветът ми е да си работите не с тва от уиндолса в контрол панела за премахване на програми ами да си намерите някакви алтернативи като Software Remove Master или Revo Uninstaler. :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com