LOTRO
Re: LOTRO
да време беше
не успяха да запазят рейтинга си и почитателите . Но пък най - накрая нещо безплатно и качествено за всички. Мноого фрее боклуци се въдят. После отивайте да сравнявате LOTRO с Wow . Това тяхно действие показва само едно единствено нещо и то е нисък интерес. D&D вече е напълно обречена... просто идва ред и на LOTRO . ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Пълни глупости... 1во лотро продължава да е най-играното платено ммо след уоу, 2ро d&d вобще не е обреченаDrusalin написа:да време бешене успяха да запазят рейтинга си и почитателите . Но пък най - накрая нещо безплатно и качествено за всички. Мноого фрее боклуци се въдят. После отивайте да сравнявате LOTRO с Wow . Това тяхно действие показва само едно единствено нещо и то е нисък интерес. D&D вече е напълно обречена... просто идва ред и на LOTRO .
- marinkov
- В момента играе: Lotro
- Обратна връзка:
ДДО беше обречена тотално, но като мина на безплатна версия доста напредна. Те затова правят и Лотро такава, иначе нямаше да се захванат.
LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
да време беше не успяха да запазят рейтинга си и почитателите . Но пък най - накрая нещо безплатно и качествено за всички. Мноого фрее боклуци се въдят. После отивайте да сравнявате LOTRO с Wow . Това тяхно действие показва само едно единствено нещо и то е нисък интерес. D&D вече е напълно обречена... просто идва ред и на LOTRO .
Много ми е чудно що приказваш с г..а си...
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
- marinkov
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=4uQL8uUl6-w
Ей в това интервю Адам признава, че Лотро е второто най-играно ММО и се справят доста добре, но не се споменават цифри.
Казва, че следващият голям ъпдейт, освен Enedwaith в книга 2 ще е Айзенгард. Предполагам, че ще го направят на експанжън и чак след това най-вероятно идва Рохан.
Ей в това интервю Адам признава, че Лотро е второто най-играно ММО и се справят доста добре, но не се споменават цифри.
Казва, че следващият голям ъпдейт, освен Enedwaith в книга 2 ще е Айзенгард. Предполагам, че ще го направят на експанжън и чак след това най-вероятно идва Рохан.
LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
@Дади - тоя комикс е тъп, колкото си искаш... Играта си е култ, не е толкова ангажираща като ЛОЛ, playerbase-a е на съвсем друго ниво/и възраст/ като интелект... Отделно, спрямо геймплея - куестовете са мноооого добри откъм описание, рядко доскучват, а основната сюжетна линия би трябвало да служи като образец дълго време. Енд-гейм кънтента също е адски приятен - до голяма степен се разчита на познаването на героя от страна на играча, а не само до екипировка...
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Аз съм съгласен с комикса, постнат от Дади
.
Играх LOTRO от ден първи на излизането му до... да кажем 2 месеца по-късно
. Години по-късно отново я пробвах, но с приятели.
Не ме грабна тая игра, макар да обичам LOTR света. Липсата на динамика в комбата и липсата на пвп я направиха доста безинтересна за мен. И не, monster play не е пвп
.
Всеки си има вкус.
Играх LOTRO от ден първи на излизането му до... да кажем 2 месеца по-късно
Не ме грабна тая игра, макар да обичам LOTR света. Липсата на динамика в комбата и липсата на пвп я направиха доста безинтересна за мен. И не, monster play не е пвп
Всеки си има вкус.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
А бе според мен LOTRO ще увеличи печалбата си ако стане F2P и дори може наистина да стане второто най-играно MMO след WoW.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- marinkov
- Обратна връзка:
"Скучността" на Лотро донякъде й спестява някои "екстремни" елементи и прави общността й уникална 
- marinkov
- Обратна връзка:
Да се похваля с новата ми визия, скромната ми, засега, картинна галерия и дъгата по време на риболов:

Изгледа от първите снимки с коня е от хълма над къщата на Билбо Бегинс в Графството, по време на състезанието за надяждане... където упорито продължавам да залагам на грешния хобит
А, и, щях да забравя... от вчера 12-ти до 19-ти неделя играта ще е абсолютно безплатна за тези, които имат акаунти. Така, че който не си е платил може да се възползва от офертата
Изгледа от първите снимки с коня е от хълма над къщата на Билбо Бегинс в Графството, по време на състезанието за надяждане... където упорито продължавам да залагам на грешния хобит
А, и, щях да забравя... от вчера 12-ти до 19-ти неделя играта ще е абсолютно безплатна за тези, които имат акаунти. Така, че който не си е платил може да се възползва от офертата
- marinkov
- Обратна връзка:
Играта става безплатна от 10-ти септември. По-рано от очакваното.
Сваляйте играта от европейският сайт: http://www.lotro-europe.com.
Дори и сега можете да почнете с 14-дневния триал и да продължите след това с безплатната версия.
Сваляйте играта от европейският сайт: http://www.lotro-europe.com.
Дори и сега можете да почнете с 14-дневния триал и да продължите след това с безплатната версия.
Wannabe написа:...Пълни глупости... 1во лотро продължава да е най-играното платено ммо след уоу, 2ро d&d вобще не е обречена
Сега го видях това
Второто най-играно ммо е АИОН.
ЛОТРО да е третото, макар, че се бори с EVE.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- marinkov
- Обратна връзка:
Gipo написа:Сега го видях това
Дори и да е трето, скоро няма да е
А се очаква и пускането му и в Китай.
Ми не е верно гледах го в статистика и аион беше на 3то място. Са за съжеление не мога да я намеря но намирам неква друга от януари месец http://www.ehow.com/list_5839466_top-10 ... orpgs.html . Са вече не знам де, може и аион да е по играна, но когато го писах тоя пост лотро беше на 2ро мястоGipo написа:Wannabe написа:...Пълни глупости... 1во лотро продължава да е най-играното платено ммо след уоу, 2ро d&d вобще не е обречена
Сега го видях това
Обявиха,че ще го пускат на 10 септември.
@Wannabe - стига глупости де, само в ю. Корея играят АИОН повече хора, отколкото лотро въобще
. Освен това Азия не обича игри, в които няма гринд и пвп 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )