Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Юни 2010 00:16
Ае минотавър земи са скрий а ??? Кви са тия глупости дето си писъл за бета тестерите ? Ти въобще бил ли си някога такъв или само гледаш глупавите си приятели кви впечатления имат ? Аз съм бил бета тестър на World of Warcraft и на куп други игри ... и знам по добре от теб кво е . Доста фрее игрички има който предлага бета тест , някой ти изтривът акаунта ако е Closed Beta . При Open Betata мисля че не ти ги трият. Но няма смисъл да се цъка някоя игра която не си струва! Дори и да е Beta този тест е доста по качествен от глупавите 'triali accounts " и ако си решил да пробваш дадено MMORPG това е идиалния метод ! И ако се вредиш да цъкаш евала , понякога самите регистраций са ограничени . Да няма смисъл да се цъка бета като ще ти изтрият акаунта, но струва ли си да си дадеш паричките за някоя игра,която незнаеш ква е и след 30 дни да ти е писнала ???? А и това че е мнооогооо различна бета играта от тази която излиза ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕШ ! Просто повечето бъгове са оправени ако ги е имало . Сигорно си играл твърде много бета тестове на глупави безплатни MMO-та . Приемаш много на сериозно някой точки който си избройл въобще даваш ли си сметка ,че не е вярно това което си написал ? Може издателите на играта всичко да си искат, въпроса е че го получават само от една част от тия бета тестери. Ако си зел кей се кефиш , ако ли не си прецакан ! Ти си поредния олигофрен който говори на изисут, който би си купил някоя прехвалена игра и после би съжалявал .
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Юни 2010 02:12
Drusalin, вземи и се скрий някъде човече. За предпочитане под камъка, от който си изпълзял, и понаучи малко родния си език. Ебем ти неграмотника, честно... За бета тестването Минотавъра е 101% прав, заставам с целия си опит на тестър зад него (а съм тествал не една или две игри). И престани да сравняваш всичко с твоя вездесъщ WoW, смешно е вече. Peace.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Юни 2010 09:11
Drusalin написа: Аз съм бил бета тестър на World of Warcraft и на куп други игри ... и знам по добре от теб кво е...При Open Betata мисля че не ти ги трият... Опитният бета тестър, който е "прекарал" през ръцете си куп игри, даже не знае какво става при различните фази? Успокой се малко, човече. Ние изброихме причините поради които ние не бихме били бета тестъри на играта. Мисля, че поне в това ни е останал някакъв избор, а? Така като гледам обаче, това ти е първият пост в темата. Ти сериозно ли дойде, само за да напсуваш определен човек?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2010 10:38
@Drusalin:Преди да адресирам точките ти, позволи ми да ти направя няколко приятелски забележки: - Спазвай учтив тон. Изрази от рода на "скрий се", "идиот си" и пр. са контрапродуктивни и не водят до нищо. Това е дискусия, не плювалник. В тази тема избягваме флейма и простотията. - Пиши грамотно. Показва уважение към юзърите и българския език. Цитат: Ае минотавър земи са скрий а ??? Кви са тия глупости дето си писъл за бета тестерите ? Ти въобще бил ли си някога такъв или само гледаш глупавите си приятели кви впечатления имат ? Аз съм бил бета тестър на World of Warcraft и на куп други игри ... и знам по добре от теб кво е . Тествал съм DDO, LA2, DAL и AOC. Бъди спокоен, имам опит в областта. Цитат: Доста фрее игрички има който предлага бета тест , някой ти изтривът акаунта ако е Closed Beta . При Open Betata мисля че не ти ги трият. Трият навсякъде. Не осъждам това, напротив. Тъпо е някои играчи да имат 60 левъла преднина пред другите плюс epic gear, само защото са били тестери. Но е факт, че изтриват героя ти и целият ти труд отива на кино. Цитат: Но няма смисъл да се цъка някоя игра която не си струва! Дори и да е Beta този тест е доста по качествен от глупавите 'triali accounts " и ако си решил да пробваш дадено MMORPG това е идиалния метод ! [...] струва ли си да си дадеш паричките за някоя игра,която незнаеш ква е и след 30 дни да ти е писнала ???? Trial-акаунтите са напълно достатъчни. Ако за 10 дена играта не те грабне, надали ще ти хареса въобще. Освен това трайълът е завършена игра, с работещи куестове и фийчъри, не като бетата. Смешно е да се твърди, че клиентът купува игра на сляпо. В днешно време има стотици списания, сайтове, колони, фенски ревюта, трейлъри, геймърски изложения и каквото още се сетиш. За 30 секунди браузване в Гугъл мога да ти намеря колосално количество информация за всеки един продукт. Именно затова вече не издават демо-версии - ненужни са. Цитат: А и това че е мнооогооо различна бета играта от тази която излиза ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕШ ! Просто повечето бъгове са оправени ако ги е имало . Сигорно си играл твърде много бета тестове на глупави безплатни MMO-та . В DAL добавиха две нови раси, после ги махнаха, след това добавиха четири класа и махнаха два от тях, а най-накрая размениха позициите на два града и изтриха трети. Да не говорим за промените по енджина и алгоритмите на бойната система. Никаква разлика с финалната версия, нали? Освен това, бъговете са в състояние да развалят всякакво усещане от играта. Още помня един фрапиращ случай. Поредица от 12 куеста. Минавам 11 от тях. Последната мисия е просто да занеса някаква книга до другия край на селото в рамките на пет минути. Персонажът X ми дава предмета Y и ме праща при Z. Какъв е проблемът ли? Ами персонажът Z все още не беше направен и нямаше на кого да дам книгата! Два дни усилия за тоя дето духа. Цитат: Може издателите на играта всичко да си искат, въпроса е че го получават само от една част от тия бета тестери. Добре де, какъв бета-тестер си ти, ако не си изпълняваш задълженията? Поел си отговорност - изпълнявай я! Да не говорим, че в анкетите винаги има параграф "Колко време можете да отделите на играта?" Ако отговориш "по-малко от три часа" няма начин да получиш ключ.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 09 Юни 2010 15:21
The amount of Hype for this years E3 has been pretty intense. Well my friends, it’s probably going to get even more so in the last couple days before the event begins. We’ve gotten word that Gametrailers is going behind the scenes this friday night at 11pm with the NEW cinematic trailer for SWTOR! For More information on this, keep an eye on www.gametrailers.com friday night at 11pm.
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Юни 2010 15:40
Новата игра на Miyamoto дебнете бе, какво ми се лигавите за MMO.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Юни 2010 16:26
Между другото къде е тая анкета за колко часа ще играеш бетата, аз завърших регистрацията ама анкета - тц...
|
|
|
|
odojitoo
|
|
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2010 17:33
Jedi Knight написа: The amount of Hype for this years E3 has been pretty intense. Well my friends, it’s probably going to get even more so in the last couple days before the event begins. We’ve gotten word that Gametrailers is going behind the scenes this friday night at 11pm with the NEW cinematic trailer for SWTOR! For More information on this, keep an eye on http://www.gametrailers.com friday night at 11pm. Този петък ли? И това в добавка към ежеседмичния ъпдейт или вместо него?
___________________________________ May the Force be with you!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2010 20:43
Да, този петък. В добавка към обичайния ъпдейт.
И сега една тъжна новина: Star Wars: The Force Unleashed II излиза на 26 октомври.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 11 Юни 2010 11:35
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2010 11:50
Jedi Knight написа: http://twitter.com/swtor/statuses/15894734514 Доста красноречиво Да се надяваме, че ще е нещо интересно. Искам да видя защо точно преебаха KOTOR II. [...] Пол Кемп разкри действащите лица в Deceived. Повече за книгата можете да прочетете на 98-а страница. Darth Malgus, male human Sith lord. Eleena Daru, female Twi-lek, a trained combatant and Malgus's companion. Aryn Leneer, female human Jedi Knight and Force Empath. Zeerid Korr, male human smuggler, former Republic commando Master Ven Zallow, male human Jedi Master Darth Angral, male human Sith Lord. Lord Adraas, male human Sith.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2010 16:17
Ъпдейтът днес - нов таймлайн. Историята е... нямам думи. Не знам да се смея ли или да плача. Пълна трагедия.
|
|
|
|
|
odojitoo
|
|
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2010 17:39
Минотавъра написа: Ъпдейтът днес - нов таймлайн. Историята е... нямам думи. Не знам да се смея ли или да плача. Пълна трагедия. Абе квойтуй KOTOR 2?
___________________________________ May the Force be with you!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2010 17:43
odojitoo написа: Абе квойтуй KOTOR 2? Някаква игра, дето изглежда не е съществувала...
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 11 Юни 2010 21:14
Минотавъра написа: Ъпдейтът днес - нов таймлайн. Историята е... нямам думи. Не знам да се смея ли или да плача. Пълна трагедия. В този таймлайн нямаше нищо което вече да не знаем.Информацията че Реван и Малак са били покварени от тайнствения император се появи някъде преди 6-7 месеца ,ако не ме лъже паметта.Само това за star forge-a беше ново. И някой ще ми обяснили с какво таимлайна противоречи на KotOR 2
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2010 21:59
странник написа: Някой ще ми обяснили с какво таимлайна противоречи на KotOR 2 Противоречи на думите на всички, които са познавали Реван. Атън, Микал, Крея, Гото, ХК-47... they all disagree with the timeline. Самият сюжет също е тъп като гъз. Императорът явно е последният глупак, щом дава най-могъщото оръжие в Галактиката на двама новоназначени аутсайдери със съмнителна вярност. И после се чуди, че те са го предали и са взели Звездната ковачница за себе си. А не бе, ще му я оставят. Сиктир.
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 11 Юни 2010 22:57
Минотавъра написа: странник написа: Някой ще ми обяснили с какво таимлайна противоречи на KotOR 2 Противоречи на думите на всички, които са познавали Реван. Атън, Микал, Крея, Гото, ХК-47... they all disagree with the timeline. Признавам че не съм играл играта от 2 години и някои неща са ми доста смътни (особено диалозите) ,но останах с впечатлението че само Крея и HK-47 (естествено) познават Реван .И то Крея само предполагаше какви помисли и цели е имал Реван.Тя не каза нищо категорично за него.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Юни 2010 23:02
Споко, Минотавъра е прав по default... За над 100 страници тема не съм видял нито веднъж да се е съгласил с някого... очаквай километричен пост, противоречащ на мнението ти в следващите 10 минути
А за timeline-а , това е първия , който ме заинтригува по някакъв начин , за мен KotoR = Реван и Малак , другото са пълни измишльотини...
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Юни 2010 23:11
TheChosen1 написа: Споко, Минотавъра е прав по default... За над 100 страници тема не съм видял нито веднъж да се е съгласил с някого... очаквай километричен пост, противоречащ на мнението ти в следващите 10 минути Ще го направя вместо него и направо ще ви кажа, че е прав Моите спомени от KotOR II са на по-малко от седмица.
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Юни 2010 23:33
никии?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|