МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА !

Спорът ражда истината. Понякога.
Публикувай отговор
shizo123

Re: МЕТЪЛ VS. ЧАЛГА !

Мнение от shizo123 »

Dumb_Joe написа:Да живее метъла Static X - Destroyer :twisted: :twisted: :twisted:

:!: П.С. Тони Стругаро, Милко Каналджиев, Аналия, Гъзис и всички подобни на компанията ЛАЙНЕР могат да ме цункат там където слънце не огрява. Изпросте държавата от вас бе селяндури :!:

Умри ;)
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
theonly

Мнение от theonly »

Dumb_Joe написа:Да живее метъла Static X - Destroyer :twisted: :twisted: :twisted:

:!: П.С. Тони Стругаро, Милко Каналджиев, Аналия, Гъзис и всички подобни на компанията ЛАЙНЕР могат да ме цункат там където слънце не огрява. Изпросте държавата от вас бе селяндури :!:

+ 1. Смърт за чалгията и всичките й прости, кухи, тъпи и ограничени последователи.
Ако някой се съмнява, да се загледа в селенията след всяка чалготека или пък в 3/4 от учениците навън...
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
- Albert Einstein
isummon
В момента играе: Halo:Combat Evolved,Team Fortress 2.
Обратна връзка:

Мнение от isummon »

Аз съм фен на Пегъзи Музовски.
Приблизително преди 2 години спрях да слушам толкова активно метъл иначе метъла е велико.В момента обаче слушам хардстайл и дръм енд бейс.
Бум..бабата!
Аватар
Kaizerkiel
В момента играе: NFS
Обратна връзка:

Мнение от Kaizerkiel »

Аз пък слушам това http://www.youtube.com/watch?v=zJ5uAWUQ4Yk :19:

п.с Ебавам се,разбира се. Това се слуша само след като си ползвал психотропни вещества
Need for speed Junkie
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аватар
chigot

Мнение от chigot »

Не разбирам що за спор е това. Музика срещу някакви си звуци(ако смея така да ги нареча). По- удачно ми се вижда тема от типа на "Метъл VS. Джаз", или "Чалга VS. Звука, който лайното издава като цопне в помийната яма"
„Фантастиката и фентъзито са като спортен уред за мисълта - не могат да те отведат никъде, но тренират мускула, с който можеш да стигнеш навсякъде.“ Тери Пратчет
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

http://www.youtube.com/watch?v=0YsdS00GI58 8)
п.п. имам и въпрос към металите колко пъти месечно се къпете много ми е интересно аз съм чувал 2-3 може и да греша :|
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

^
По-миналия вторник влизах за последно в банята, ама сега започнах малко да понамирисвам, пък и се подстригах, та ще трябва да си хвърля едно душче. После ебал ли съм го, края на месеца ще повторя сигурно.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

е как си са постригал аз си мислех че трябва металите да изглеждат така
Изображение
мръсен позьор :x
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

И двете имат своите стойностни песни :lol:. Но като цяло и двете са шит :twisted:.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

{SuPa-1337-Killa} написа:е как си са постригал аз си мислех че трябва металите да изглеждат така
Изображение
мръсен позьор :x

Изображение
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

Изображение
Butters
В момента играе: real_life.exe

Мнение от Butters »

Що пъ всичко трябва да се свежда до тея две крайности? :roll:
Трева в котенцата...
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

САМО МЕТЪЛ, РОК И РЕТРО!!!! ЧАЛГАТА ДА УМИРА ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ГАЗИСОФЦИ И ТАКА НАТАТЪК!!!!

:)
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
vanmx

Мнение от vanmx »

Аз под музика разбирам изпълнения в които има китари,бас, барабани и т.н, а не някакво фалшиво пеене на някаква елемнтарна мелодийка под съпровода на някакви звуци.
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Butters написа:Що пъ всичко трябва да се свежда до тея две крайности? :roll:

Двете дъна :lol: Като опреш дотам с лопатата, осъзнаваш, че не можеш да дълбаеш кладенеца по-дълбоко. Просто лопатата се чупи и с наострената дръжка ти се килваш през гърлото си.
:o Или имаш, или немаш.
shizo123

Мнение от shizo123 »

doggymien4o написа:САМО МЕТЪЛ, РОК И РЕТРО!!!! ЧАЛГАТА ДА УМИРА ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ГАЗИСОФЦИ И ТАКА НАТАТЪК!!!!

doggymien4o написа:И ТАКА НАТАТЪК!!!!

Изпрати ме пак до нас и така нататък...
Още тайни ще ти дам и така нататък...
Докосни ми любовта и така нататък...
Искам устните ти там и така нататък...
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

doggymien4o написа:САМО МЕТЪЛ, РОК И РЕТРО!!!! ЧАЛГАТА ДА УМИРА ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ГАЗИСОФЦИ И ТАКА НАТАТЪК!!!!

изкъпи се
щи дойде добре
Regorg

Мнение от Regorg »

Само метал и рок чалгата требва да бъде спряна и да са изпъди от българия :evil: .
Аватар
ciborg
В момента играе: джобен тенис

Мнение от ciborg »

:punk: :19: :metal: :punk: :19: :metal: :punk: :19: :metal: :punk: :19: :metal: :punk: :19: :metal:
Публикувай отговор