+1~Krieg написа:qftWarbringer написа:Леле, майко, какво си сторих снощи...
ps. японската кухня е гадна = епик фейл
+1~Krieg написа:qftWarbringer написа:Леле, майко, какво си сторих снощи...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
чукам, влизам, гледам заключено
Блазе тиSirius написа:Ако всичко мине точно, в скоро време може да имам ПРИЯТЕЛКА С ЦИЦИ ^^
Sturm написа: къв ханс бе...
Макс написа:Еххhttp://spisanie.mobile.bg/avtomobili/br ... inagi.html Искам такова ама с Road Runner '74,Challenger '70,Charger '69 или TransAm '79.

Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
я си еби майката беTHE KING OF TIME написа:Моля ви се, някой да му обясни каква кола аджеба е Чайката, защото аз лично няма да се наема след толкова малоумен коментар, честно........
Ok, ще се осъзная и ще си купя Чайка.THE KING OF TIME написа:Абе ти наистина си брутално тъп. Вземи се осъзнай, че ще стане късно.

Начина по който го каза...Sirius написа:копеле clash of the fail titans![]()