Алминатора`` написа:
Вярно, тези неща не важат за тревата, а за по-тежките наркотици, но и към нея, както и към всеки друг опиат се развива зависимост и толеранс при по-честа употреба. Всъщност това го има дори и при легалните цигари и всеки пушач може да потвърди.
И кажи ми, до колко ще зачести тази употреба, ако се легализира?
И какво би спряло, някой който вече има изграден толеранс към тревата, да мине на херца, например?
-.-
Т'ва за обирането/убиване на майка го изключвам, щото си говорим за трева тук... Човек, само като чета 50лв за коз и имам чувството, че никога дори не си опитвал трева ( ??? ) ; пуша от над 2 години като пушех по 1 коз на 1-2 месеца в продължение на година и половина, преди няколко месеца си взех повечко и просто от скука вечер се напушвах по-често и гледам некво филмче или слушах музика, после пак се върнах на 1-2 коза на 1-2 месеца

Както можеш да забележиш нито си умирам за дозичка да се напуша, нито нищо. Мога да не пуша повече никога през живота си и няма да изпитвам " нужда ". Адската пропаганда е, адската простотия. Спомням си 1-вия път като пропуших. Бяхме на 1 хижа, с няколко френда сме се отдалечили и вадят коз, а " ааа не, мерси, пас съм по-късно " - като изобщо не исках да пуша КОЗ КОПЕЛЕЕЕ ТВА Е ЯКО НАРКОТИК, вземи тая пропаганда. После се напих като свиня и пуших сума ти козове, само си надрах гърлото и гърдите, цигара не бях бутал през живота си и изобщо не усетих " напушване " и си казах " бахти тъпото прехвалено нещо е коза "

тва като познат дето дръпнал си 1 път леко и веднага издишал и " оф, аз съм пушил коз ве, нищо особено не е " РОФЛ

Относно въпроса ти за зачестяване, ако се легализира - аз, ако искам и всеки ден мога да си вземам по грам коз - но не го правя, не изпитвам никва нужда ( а пуша от години ), а тва за от коз на хероин.........

Това е адски смешното че 1 ти става леко и минаваш на " по тежък " наркотик, като това са НАПЪЛНО различни наркотици и преживявания

абсурдно е като християнството и фанатичната вяра на масите дебили

1 път като минеш " бариерата " на предразсъдъци и пробваш коз виждаш, че не е нищо "особено" , преживяването може да е култ разбира се, но имам предвид че не идва края на света и покъщината ти от 1ния запален коз
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)