Какво да си купя?
Re: Какво да си купя?
СТИГА СТЕ МЕ ОБВИНЯВАЛИ ЗА ТОВА,ЧЕ НЯКВИ ИДИОТ/И МИ СЕ ПОДИГРАВАТ.МЕН КАТО МЕ БАННАТ,РАЗБИРА СЕ,ТЕ ЩЕ СПРАТ,ЗАЩОТО ТОЧНО ТОВА Е ОЧЕВИДНАТА ИМ ЦЕЛ
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
Вече не знам-да се смея или да плача...Пратих до админа съобщение да провери дали всичко идва от едно IP.Скоро,невинността ми ще бъде доказана
ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
ТЪПАК!
СПРИ СЕ ВЕЧЕ ВЕ!
ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА, ЛАПЕ ТЪПО, ЩО НЕ СЕ ХВЪЛИШ От НЯКЪДЕ ВЕ?
ПРОСОТИЯТА И НАГЛОСТТА ТИ МИНАХА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ, НО ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СПАМИШ ИЗ ФОРУМА!
ЕТО ТОВА СИ КУПИ:

СПРИ СЕ ВЕЧЕ ВЕ!
ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА, ЛАПЕ ТЪПО, ЩО НЕ СЕ ХВЪЛИШ От НЯКЪДЕ ВЕ?
ПРОСОТИЯТА И НАГЛОСТТА ТИ МИНАХА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ, НО ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СПАМИШ ИЗ ФОРУМА!
ЕТО ТОВА СИ КУПИ:

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
- Magus_666666
Защо го правите спрете да се подигравате с личноста ми! 
- Magus_666666
Защо го правите това ! Аз имам само 2 акк на magneto666666 и реван 666666
!
!
Смени дилара пич !
Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Значи работата е следната.
Wii е сравнително добра конзола, но е от старо поколение и игрите за нея са зле и няма хубави ексклузиви, които да си струват, така че отпиши Wii.
PS3 е хубава конзола ако имаш пари да си я позволиш и да се бръкваш чат-пат и за игри. Тя има хубави екслузиви, но цената й е внушителна.
X360 според мен от конзолите е най-добра. Тя има по-хубава графика от другите две, управлението е по-удобно, а екслузивите са най-яки - като например Gears of War, Fable и т.н.
Като за финал, според мен ще е най-удачно да си вземеш един хубав компютър, защото няма смисъл да даваш стотици левове за разни конзоли с техните ексклузивни игри, които след 2-3 години ще остареят и ще бъдат изместени от нови конзоли. А PC-то ще можеш да си го ъпдейтваш и няма да ти дреме на шапката
Но, разбира се, избора си остава само твой
Wii е сравнително добра конзола, но е от старо поколение и игрите за нея са зле и няма хубави ексклузиви, които да си струват, така че отпиши Wii.
PS3 е хубава конзола ако имаш пари да си я позволиш и да се бръкваш чат-пат и за игри. Тя има хубави екслузиви, но цената й е внушителна.
X360 според мен от конзолите е най-добра. Тя има по-хубава графика от другите две, управлението е по-удобно, а екслузивите са най-яки - като например Gears of War, Fable и т.н.
Като за финал, според мен ще е най-удачно да си вземеш един хубав компютър, защото няма смисъл да даваш стотици левове за разни конзоли с техните ексклузивни игри, които след 2-3 години ще остареят и ще бъдат изместени от нови конзоли. А PC-то ще можеш да си го ъпдейтваш и няма да ти дреме на шапката
Но, разбира се, избора си остава само твой
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
-
Радостин Стефанов
Добре че ни светна как стоят нещата.
Баси, веднага продавам всички конзоли. Мерси, doggymien4o.
Това всичко забавно ли трябваше да бъде 
Едит: Сега забелязвам колко е дърта тая тема
Едит: Сега забелязвам колко е дърта тая тема