Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения?
Публикувано на: 11 Апр 2010 14:09

Vermic написа:

Какво да правите, ако вече сте пушили Марихуана?

Веднъж след като сте пушили Марихуана – тя продължава да вреди на вашия мозък, независимо какво правите.

Единствените неща, които можете да направите за да спрете влошаването на състоянието си са:

1-Спрете незабавно да пушите!
2-Започнете да спортувате!
3-Започнете да четете книги за да поддържате интелекта си!

Ахахаххаха

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2010 11:49

То от четене на книги също се затъпява.

Профил

Публикувано на: 12 Апр 2010 12:17

Профил

Публикувано на: 04 Юни 2010 19:11

Vermic написа:

Какво да правите, ако вече сте пушили Марихуана?

Веднъж след като сте пушили Марихуана – тя продължава да вреди на вашия мозък, независимо какво правите.

Единствените неща, които можете да направите за да спрете влошаването на състоянието си са:

1-Спрете незабавно да пушите!
2-Започнете да спортувате!
3-Започнете да четете книги за да поддържате интелекта си!
AVER TVA DETO SI GO PISAL SA PULNI GLUPOSTI PRODULJAVALA DA VREDI AMA DRUG PUT MARIJUANATA MOJE DA SE IZPOLZVA I KATO LEKARSTVO I KATO ZA RAZPUSKANE SLED RABOTA NAPRIMER,PUSHA OT 12 GODINI I NQMAM NIKAKVI PROBLEMI NI V RABOTATA NI V LI4NIQ SI JIVOT,I SHTE PRODALJAVAM DA SI PUSHA DO KRAQ NA JIVOTA SI DORI NASHITE ME PODKREPQT BRAT MI SUSHTO KOITO SUSHTO PUSHI,I TAKA MISULTA MI BESHE 4E MNOGO PO DOBRE MI E DA SI PUSHA MARIJUANA OT KOLKOTO DA PIQ ALKOHOL,AS SAM TVURDO PROTIV ALKOHOLA I VSI4KI DROGI,AMFETAMIN,HEROIN,I TEM PODOBNI BOKLUCI,TVURDO POTKREPQM VASIL OT GOLEMIQT IZBOR,I VQRVAM 4E AKO SE STIGNI DO IZBORI VASKO SHTE SPE4ELI ZASHTOTO NEGOVATA KAUZA ZASQGA MN PROBLEMI OT PROBLEMITE NA BULGARIQ

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 04 Юни 2010 19:12

:D

Профил

Публикувано на: 04 Юни 2010 19:23

MARIJUANATA E EDINSTVENOTO RASTENIE KOETO MOJE DA SE IZPOLZVA V TOLKOVA MNOGO OTRASULA ,I E IZKLU4ITELNO HRANITELNO,IZPOLZVA SE V HRANITELNOVKUSOVATA PROMISHLENOST,ZA NAPRAVATA NA OBLEKLA,VUJETA,ODEALA,I T.N.T. I PRI DEKRIMINALIZIRANETO NA MARIJUANATA MOJEM SAMO DA SPE4ELIM,NE SAMO OT ZDRAVNA GLEDNA TO4KA,A I OT FINANSOVA SUSHTO I OT IKONOMI4NA.I TEQ PARI KOITO OVERQVAM VI VUOBSHTE NE SA MALKO KOITO OTIVAT V BG MAFIATA ZA SPONSORIRANE NA SEN4ESTITE BIZNESI I TVA DA SLAGASH EDNO RASTENIE KOETO RASTE KATO TUTUNA NO E MNOGO PO BEZVREDNO DA SE SLAGA NA EDNO S HEROINA,I AMFETAMINA AMA IZVINQVAI TVA E PULNA NEKOMPETENTNOST,I GLUPOST,TVURDO CQLOTO SEMEISTVO SME ZA DEKRIMINALIZIRAANE NA MARIJUANATA :D

Последна промяна Boby на 08 Юни 2010 17:46, променена общо 1 път
Admin: явно си се напушил - пиши на кирилца и пусни шифта :-)

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 04 Юни 2010 19:43

Шефе, секни се малко, разбрахме.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2010 19:53

Това Галин релефа ли е?

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2010 16:18

не, Галин Трола

А иначе в тоя форум има теми, които имат ежегодишни, а понякога и ежемесечни издания, като тази за тревата. И всеки път е едно и също се говори - за и против пушенето като цяло ... Алкохола убива мозъчни клетки, цигарите други клетки - и двете са легални. Смисъл - никъв. От легализацията на марихуаната може да се извлекат много ползи, но заради изоставащото с между 20 и 50 години от останалия свят мислене в България, подобно нещо е невъзможно. Те не всички напредничави държави го правят, камо ли тука ... Според мен така или иначе сме се запътили към това да бъдем нищо повече от евтина туристическа точка - така поне ще имаме предимство пред други такива :lol: Ест. обаче тук идва и момента с фирмите, заради който няма да се види никога нито легализация, нито декриминализация - а стане тва, а на мутрите им отиде голяма част от дохода.

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 05 Юни 2010 17:09

аман с тая трева , бахти лайното е

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 05 Юни 2010 18:15

slim_k написа:
Те не всички напредничави държави го правят, камо ли тука...

Може би с причина, която убягва на недоразвитото ти мозъче? :oops:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2010 00:02

Драго ми лешперче, за недоразвитото ми мозъче моля не говори, ако нямаш с какво друго да ми отговориш освен с това. На такива дървени смешници като тебе по форуми съм се нагледал доволно, а ако си се помислил за голямото добрутро щото си затапил едно две лапенца тук или някъде другаде из интернет пространството където такива мастийки като тебе виреят в изобилие, на мене можеш да ми лапаш ултрадългия интернет кур. Ако си толкова тъп и невеж да сравняваш тревата с хероин, кокаин, екстази, амфетамини и т.н., можеш просто да спреш да четеш сега и да си живееш живота както намериш за добре.

Че от тревата се затъпява зверски никой не го отрича. Никой не отрича също че при прекомерна употреба и при по лабилен организъм и комбинирана с липса на движение има вреда върху репродукцията, дробовете и т.н. Никой също не отрича че има психологически ефект на пристрастяване (пак не при всеки, щото иначе всеки който пуши един път джойнт щеше да стане растафарянин) Ташаците и дроба в много по-голяма степен обаче ги преебават цигарите, които са напълно легални. А алкохола може да докара лабилния човек до просешка тояга и цялостно съсипан организъм и мозък далеч по ефективно и бързо от марихуаната. Да не говорим че с лекарско предписание можеш да си вземеш вещества, които ще те "надрусат" 300 пъти повече и пак ще ти ебат майката на све доста по бърже. В тази връзка тревата не е по различна от 1000 вида легални неща, с които да си прецакаш живота. Да не говорим колко хора мозъците им ги изпиват евтина телевизия, музика или цялостен начин на живот. И всичко това има или близък или по-голям ефект на пристрастяване, от страшната дрога и бич за обществото - марихуаната.

Ключа от палатката, драги ми лимон кисел, е в мярката. Затова и никой не говори за легализиране на хероина или метамфетамините, ами за легализиране на тревата. Защото логично е щом можеш да си купиш едно шише водка и го изпиеш с приятели в името на забавлението, като се предполага че от това няма да станеш алкохолик, е да можеш да си вземеш един коз да се позабавлявате за час-два със същите приятели и ако не сте пълни тъпаци да си тръгнете не-тревомани. Ефекта на пристрастяване при алкохола е доста по силен, защото той се приема от стомаха и съответно се появява и физическа зависимост от самото вещество.

Тук дори няма да ти говоря за това, че ефекта въобще от самото "упояване" е различен при всеки човек, и има хора които явно това им стимулира и концентрира мозъчната дейност. За шофиране и такива неща също не ми говори, вече както знаем има дрегери за всичко (макар че е доказано че тревата няма ефекта на алкохола и други дроги върху карането :lol: http://www.sciencedaily.com/releases/19 ... 110700.htm).

С няколко приказки - няма нищо лошо, а даже доста хубави неша, в пиенето, пушенето на цигари, пушенето на коз, гледането на евтини теливизонни шоута и филми и т.н и т.н, когато човек има мярка и не е тъпак който да прави само това. Ако е така, за това не виновно това вещество, а е виновен малкия ти акъл. Да не говорим че сигурно 99,9% от хората са зарибени по нещо от изброените. Нелогичното е от тях да е забранена само тревата и причината това все още да е факт, е че ако е легална джобовете на доста хора ще станат по леки. Балъците са такива като теб, чието "собствено мнение" и убеденост е провокирано от евтина пропаганда, и насадено застаряло мислене. Всеки човек е убеден в някои неща, против очевидна логика (пример - религии), бъди си и ти такъв, но недей да ми обясняваш че ми е недоразвито мозъчето.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 06 Юни 2010 00:10

Много верни неща каза Слим К, слушайте човека и се учете. :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2010 00:16

@и ловец и рибар : а сега ти четох и по ранните глупости по назаде в темата. Братле моля ти се не си прави труда да ми четеш и отговаряш. "Как някви хора почват само за тва да говорят и да мислят ..." и колко малко нужда имало от тях ... омг. Колкото е вероятно да се пропиеш като гъз, толкова и вероятно да пропушиш, само като пояснение. Между другото - Холандия освен държавата на курвите и дрогата е една от водещите от образователна гледна точка в съотношение качество/цена, а културно наследство има достатъчно че туристите да си ходят там и без тревата и курвите. Че е Аврамов дом - така е, но затова са виновни едни по-други дроги :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2010 01:09

slim_k написа:
Че от тревата се затъпява зверски никой не го отрича. Никой не отрича също че при прекомерна употреба и при по лабилен организъм и комбинирана с липса на движение има вреда върху репродукцията, дробовете и т.н. Никой също не отрича че има психологически ефект на пристрастяване (пак не при всеки, щото иначе всеки който пуши един път джойнт щеше да стане растафарянин) Ташаците и дроба в много по-голяма степен обаче ги преебават цигарите, които са напълно легални. А алкохола може да докара лабилния човек до просешка тояга и цялостно съсипан организъм и мозък далеч по ефективно и бързо от марихуаната. Да не говорим че с лекарско предписание можеш да си вземеш вещества, които ще те "надрусат" 300 пъти повече и пак ще ти ебат майката на све доста по бърже. В тази връзка тревата не е по различна от 1000 вида легални неща, с които да си прецакаш живота. Да не говорим колко хора мозъците им ги изпиват евтина телевизия, музика или цялостен начин на живот. И всичко това има или близък или по-голям ефект на пристрастяване, от страшната дрога и бич за обществото - марихуаната.

....

Ефекта на пристрастяване при алкохола е доста по силен, защото той се приема от стомаха и съответно се появява и физическа зависимост от самото вещество.

Тук дори няма да ти говоря за това, че ефекта въобще от самото "упояване" е различен при всеки човек, и има хора които явно това им стимулира и концентрира мозъчната дейност. За шофиране и такива неща също не ми говори, вече както знаем има дрегери за всичко (макар че е доказано че тревата няма ефекта на алкохола и други дроги върху карането :lol: http://www.sciencedaily.com/releases/19 ... 110700.htm).

С няколко приказки - няма нищо лошо, а даже доста хубави неша, в пиенето, пушенето на цигари, пушенето на коз, гледането на евтини теливизонни шоута и филми и т.н и т.н, когато човек има мярка и не е тъпак който да прави само това. 99,9% от хората са зарибени по нещо от изброените.

- Ефекта на пристрастяване е почти еднакъв при всички. Няма хора, при които да го "няма".

- Веществата с лекарско предписание се взимат с предписание точно щото ти нанасят някаква вреда, упойваща или увреждаща, но в случаи според диагнозата и преценката на доктора вредата им е пренебрежима спрямо лечебния ефект върху заради каквото там ги пиеш. Как успя да пренебрегнеш това? Редък талант си, момче.

- Моля те, не сядай да ми сравняваш телевизия и музика с марихуана. Просто... е жалко. :(

- Тревата съдържа психотропни вещества от всеки вид, с най-високо съдържание на халюциногени, но е много повече депресант отколкото стимулант. И не, не съществуват такива хора, на които им действа стимулиращо, защото уникалността на всеки човек, която на няколко пъти ми пробутваш... просто не се котира с марихуаната. Идея си нямаш за какво говориш, нали? И дори да се срещат уникални случаи, те като изключения как доказват, че тревата трябва да се легализира? Аргументи тип "абе то не е баш така, щото един..." ги връщай в основното. Дори в час по логика са те учили да мислиш. Не ти се е отдало.

- Аз нищо не съм ти говорил, особено за шофиране, но явно си си търсил причина да ми изпишеш тоя ферман, с който и аз сега да си губя времето. Линка ти е глупав. Няма да говоря пак за депресантските качества на тревата. Замислял съм се като се напуша дали съм способен да карам, и честно казано, предпочитам да съм пиян. Да, ако дръпна един път, едва ли ще ми пречи особено. Но и ако изпия две бири няма да ми пречи особено.
Дрегери за марихуана? Ти сериозно ли ми говориш?

Въобще изскочил си ми с поредните пуберски аргументчета, на които съм се нагледал. На места граничиш и с абсурда с някакви нелогични сравнения с телевизионни шоута и какво ли не. И сега от мен се очаква да ти обясня някакви политико-иконо-социални мотиви различни от втръсналото на всички "обедняване на мафиотите!" ли? Айде не ме занимавай с глупости повече. Яд ме е, че и толкова изгубих за да отговоря на дебил като теб. Като пораснеш малко и схванеш на кой свят живееш, може и да си говорим. Глупак.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 06 Юни 2010 01:21

аре стига , мешал съм трева и водка ефекта беше лайно
направих се на копеле , бая даже влиза като съм пил
не съм пушил толкоз много ,общо 5 пъти лайфтайм не гоня рекорди просто не ме кефи.
Предпочитам други опиати :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2010 11:33

Брат не случайно ти написах да не ми отговаряш. Такива като теб под път и над път и както накрая ти казах, имай си право да си вярваш в квото искаш. Между другото само - Обама разреши медицинското ползване на марихуната, щото явно и нея могат да я ползват за да лекува или поне да облекчава симптоми при някакви болестни състояния (не съм запознат какви по точно). Самия ефект на дрогите не е еднакъв или поне не еднакво пристрастяващ за всички, защото иначе всички щяхме да сме пияници, тревомани или квото там си пробвал първо. Относно уникалността на някои хора спрямо тревата - дори не си мисли че ще се хабя да ти го обяснявам ... Което ти е отвъд малкия мозък, можеш да го пропуснеш и грам не ме интересува какви са всичките ти познати тревоманчета дето пушили веднъж и после са се едно на хероин :lol: "Само за тва говорят и с тва се занимават..." :lol: Навсякъде има такива случаи разбира се, но това не са всички които някога през живота си са палили мара. Още повече че специално тревоманите още не съм ги виждал да крадат за да си купят трева :lol: И не знам каква толкова заплаха за обществото са, като изключим че част от тях стават тотално безполезни, но дори тва не е така щото пак бачкат некви нископлатени (понякога и не съвсем нископлатени и лесни, но пак няма да ти развалям идилията) работи, не изискващи кой знае колко мозък, а всички знаем че и от такива хора има нужда. :lol:

Дрегери за наркотици въведоха дори в България, отчитат каквато и да е дори минимална употреба, включително на канабис. (http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/02/1 ... ga.86331,6) ... Както и за всичко останало си доста слабо информиран.

Пиша ти го пак лещо смешна, основното което има значение, белким един път завинаги го проумееш и най-накрая млъкнеш - психическите зависимости на човека си зависят единствено и само от лабилността на психиката ти. На някои им харесва повечко да си пийват, на други да си пушат цигари и т.н. неща които вече ти писах. Да се пристрастяваме еднакво е невъзможно, освен ако не говорим за силно психотропни вещества като хероина.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2010 12:53

slim_k написа:
Брат не случайно ти написах да не ми отговаряш. Такива като теб под път и над път и както накрая ти казах, имай си право да си вярваш в квото искаш. Между другото само - Обама разреши медицинското ползване на марихуната, щото явно и нея могат да я ползват за да лекува или поне да облекчава симптоми при някакви болестни състояния (не съм запознат какви по точно). Самия ефект на дрогите не е еднакъв или поне не еднакво пристрастяващ за всички, защото иначе всички щяхме да сме пияници, тревомани или квото там си пробвал първо. Относно уникалността на някои хора спрямо тревата - дори не си мисли че ще се хабя да ти го обяснявам ... Което ти е отвъд малкия мозък, можеш да го пропуснеш и грам не ме интересува какви са всичките ти познати тревоманчета дето пушили веднъж и после са се едно на хероин :lol: "Само за тва говорят и с тва се занимават..." :lol: Навсякъде има такива случаи разбира се, но това не са всички които някога през живота си са палили мара. Още повече че специално тревоманите още не съм ги виждал да крадат за да си купят трева :lol: И не знам каква толкова заплаха за обществото са, като изключим че част от тях стават тотално безполезни, но дори тва не е така щото пак бачкат некви нископлатени (понякога и не съвсем нископлатени и лесни, но пак няма да ти развалям идилията) работи, не изискващи кой знае колко мозък, а всички знаем че и от такива хора има нужда. :lol:

Дрегери за наркотици въведоха дори в България, отчитат каквато и да е дори минимална употреба, включително на канабис. (http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/02/1 ... ga.86331,6) ... Както и за всичко останало си доста слабо информиран.

Пиша ти го пак лещо смешна, основното което има значение, белким един път завинаги го проумееш и най-накрая млъкнеш - психическите зависимости на човека си зависят единствено и само от лабилността на психиката ти. На някои им харесва повечко да си пийват, на други да си пушат цигари и т.н. неща които вече ти писах. Да се пристрастяваме еднакво е невъзможно, освен ако не говорим за силно психотропни вещества като хероина.

Не ме е яд, че си глупав, а че глупав и ше си останеш. Не ме занимавай с пубертетски обяснения ти казах. Писнало ми е от онеправдани тревоманчета. Има си причини тревата да е забранена и ти не си хванал господ за хуя та да си по-умен и по-компетентен от всички, заради които тревата е забранена. Пак се опитваш да ми доказваш тенденции с изключения и почваш да ме дразниш. Не ми се спори с олигофренчета.

И ти верно съвсем сериозно почна да ми обясняваш за дрегерите за трева...
Олигофренче, никой няма да въведе масова употреба на тия тестерчета, които струват 22 кинта единия, на бюджетна основа. Особено в положение на засилващ се бюджетен дефицит. 1200 бройки, на обща сума 26400 лева, за еднократна употреба. Имаш ли идея колко патрулни коли има в България? Дали на всяка на задната седалка ше седи чувал с дрегери за 22 кинта, както сега седят запечатаните мущуци за алкохолните дрегери? Същите тия алкохолни дрегери, които не са калибрирани откакто са купени, а са ти набори почти всичките. От чий джоб ше извадиш тия милиони, за да оборудваш КАТ с дрегери за наркотици, и да им поддържаш бройката? То печалбата от акциз при легализация няма да стигне бе, а това е единствената евентуална обществена полза от легализацията. Да еба аз олигофрена ти, пънеш ми се като всемъдър, а идея си нямаш какви ги говориш. Айде заеби се с детските обяснения. Не за сефте го казвам. Нагледал съм се на неоправдани тревоманчета - пубертети. Пуши си там джойнта и не се бутай в политиката, смешка.

За психически зависимости не ме учи, олигофрен. Минал съм некой и друг курс по това, та ако се понапънеш и тука да си извадиш компетенцията, най-много се попикая от смях. Седи си обяснявай как някои пушат, някои пият, а някои гледат телевизионни шоута, а то баш същото. Ай сиктир не ми отговаряй, нямам нито време нито нерви с кретенчета да се занимавам. Дебил.

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2010 12:59

МЕГА МАЛОУМЕН СПОР! ИЗВОДА Е, ЧЕ И ДВАМАТА СТЕ ЗЛЕ!

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2010 13:15

И въпреки това се хабиш да пишеш. :lol: Както казах интернет всезнайкото към чийто тертип се числиш мастийке ми е толкова ясен че просто тъпите заучени фразички някакси не бачкат.

Трева от известно време не пафкям, защото както сам си установил брейндемиджа при прекомерна употреба е голям. Не намирам за необходимо да оправдавам каквито и да е собствени зависимости ... Това е все едно пушач да ми обяснява че не си вреди на дроба или мамините дечица дето изпиват по няколко шишака в БИАД да ми разправят че живеят пълноценно.
Не съм тръгнал да плащам на КАТ дрегерите, просто казвам че съществуват :lol:

После - нищо не ти доказвам с изключения, тъпо копеле такова, просто казвам че съществуват, а ти си вадиш каквото ти е удобно за да можеш да се правиш на интересен. Ако ти се занимава прочети пак каквото ти пиша и виж че говоря за генералния случай на тревомания който толкова много ти е направил впечатление - тези адски зарибени копелета, които сигурно са ти взимали парите като малък, за да си купуват коз :lol: Отрепките са си отрепки независимо кво пушат или пият. Като си карал курсове за психологически зависимости ( втф ?), много искрено те съжалвам че не можеш да си направиш елементарни изводи. При тебе верно мирише на някъв тормоз който ти е бил нанасян или нещо такова :lol: Също ако обичаш намали батковския тон, защото много се съмнявам да си повече от 84-85 набор, каквито хора въобще не търпя да ми говорят се едно са фанали господ за мъдете щото са завършили бакалавър или са бачкали незнам си колко години. Ако не ти се занимава недей да се занимаваш, а недей на всеки пост да ми отговаряш като незадоволена дрисла.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com