идвай в бг руум 10Ƿyrd написа:Аз пак я почнах..
DOTA анкета;
Re: DOTA анкета;
По едно време се бях така да се каже поувлякъл и цъках по час, два.
Но това продължи едва седмица-две после ми писна и никога повече не понечих да поглеждам към този бълвоч.
Но това продължи едва седмица-две после ми писна и никога повече не понечих да поглеждам към този бълвоч.
Като времетраене играя DotA между 10-15 часа седмично взависимост дали има свободно време за жертване. Като честота не мога да преценя, но винаги, когато сядам изигравам минимум 3-4 игри. Принципно никога не играя DotA сам, винаги с някой колега или съквартирант, защото е по-интересно и знаеш, че има поне един играч в отбора ти, който да не е олигофрен. Играя в Батълнет, Европа, като не се ограничавам само с DotA, играя от време на време и разни RPG-та, Castle Fight и други забавни карти. Единственото, което не ме кефи, че Близард бая са поизоставили Warcraft 3 поддръжката за сметка на по-новите си разработки...
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Какво имаш предвид, адаш?Единственото, което не ме кефи, че Близард бая са поизоставили Warcraft 3 поддръжката за сметка на по-новите си разработки...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Че всеки 2ри е мапхак и не е имало геймплей променящ пач от годиниThe Chameleon написа:Какво имаш предвид, адаш?Единственото, което не ме кефи, че Близард бая са поизоставили Warcraft 3 поддръжката за сметка на по-новите си разработки...
алсо на "развитие" е пълно с дропхакери
алсо д гейм
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Бахти простотията...
Доста непрофесионално от страна на Близард. Мислех си преди месеци да почна из Бнет развитие, а-у... ама с подобни чийтове, да си ебе..
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
незнам при вас как е , но като видях по-лачената графика на хон
и дотата някак доста ми изтъпя , иначе и аз се бях зарибил доста по нея с дни съм крътел като луд :д
и дотата някак доста ми изтъпя , иначе и аз се бях зарибил доста по нея с дни съм крътел като луд :д
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
И при мен така стана.Albtraum написа:незнам при вас как е , но като видях по-лачената графика на хон
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
за WarCraft4 пак , ще вляза в DoTA сектата 
Заради 1ната графика да играеш Хон,еми нуубска история.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
не само , хон ми харесва повече
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Тъй ми, ХоН-а е много по-добър.Пробвах да почна пак да играя Дота, обаче ми е много неудобна, така свикнах с екстрите...Albtraum написа:не само , хон ми харесва повече
WeAreGettingClose
Днес играх ланка с брат ми и тръгвам да му скачам на бой , той дроу аз джагърноут и спамяDexter написа:Тъй ми, ХоН-а е много по-добър.Пробвах да почна пак да играя Дота, обаче ми е много неудобна, така свикнах с екстрите...Albtraum написа:не само , хон ми харесва повече
Q като луд , тоя моя блейдмастър не иска да се върти , леле докато се сетя с кои бутони бяха уменията
Е то и на дота може да си направите хоткейовете да са QWER ако тва ви е проблема
Докато не въведат в дота читав анти-мапхак код, няма да я играя
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga