Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: По-изпростяла работа от българския народ няма, ей...
Публикувано на: 01 Юни 2010 22:51

Цитат:
По-скоро е 80% празна и 20% пълна. :twisted:

Да, ако говориш за Япония. :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2010 22:51

Не е правилно да се сравняваме с държави от 3тия свят, които поради дадени географски, политически, религиозни и тн. причини са на това дередже. На Габон, примерно, наливат ли и милиони от европейския саюз? Има ли каквито и да били условия за икономическо развитие? Има ли територията и потенциал за продукция на стоки които биха вдигнали брутния продукт? Има ли развит туризъм и тн ? Не нали. Следователно е тъпо да се сравняваме с тях. Факт е, че сме най-курумпираната и долна нация в европейския саюз.

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 01 Юни 2010 22:52

Der Meister много почва да ме кефи. Имам чувството че разбира някои неща, така както и аз ги разбирам.

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 01 Юни 2010 23:01

Der Meister написа:
Fanatic написа:
Интересно ми е само защо да са благодарни....това че са родени тук е чист шанс. Пък и не можеш да кажеш че няма за какво да се оплакваме.

имах предвид, че вместо да проклинаме, че сме се родили тука, а не в америка примерно, по-скоро трябва да се радваме. и да, няма за какво да се оплакваме. ти за какво се оплакваш? щом пишеш във форум значи имаш интернет, значи имаш дом и имаш какво да ядеш и т.н.

Парите никога не стигат сеш'се. Селски манталитети настрана, главната причина поради която искаме да сме напреднала нация са парите, а не там природи, национални характери и разни такива...
Има за какво да се оплакват хората...ежедневно изреждат сякакви поводи, причини и прочие в медиите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2010 23:11

Wannabe, Fanatic мисля, че няма смисъл да продължавам споря с вас. явно по различен начин ги виждаме нещата :)

Профил Skype

Публикувано на: 01 Юни 2010 23:49

Fanatic, ти пушиш ли? Имам предвид цигари, че тука май сички пушат от другото. :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 01 Юни 2010 23:50

Как пък се сети за тоя офтопик тук? :?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 01 Юни 2010 23:53

Тихо, бе! Остави младежа да се изкаже. Питах гу нещо. :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2010 23:55

WidowmakeR написа:
Тихо, бе! Остави младежа да се изкаже. Питах гу нещо. :)

:? :? :? Леле, елементарни грешки допускаш, значи!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 02 Юни 2010 00:01

Е мислиш ли, че не знам как се пише? А и имам речник в браузера дето ми подчертава всяка грешна дума. :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2010 00:02

Да ти кажа, понякога се зачудвам... :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2010 00:31

Der Meister написа:
Fanatic написа:
Интересно ми е само защо да са благодарни....това че са родени тук е чист шанс. Пък и не можеш да кажеш че няма за какво да се оплакваме.

имах предвид, че вместо да проклинаме, че сме се родили тука, а не в америка примерно, по-скоро трябва да се радваме. и да, няма за какво да се оплакваме. ти за какво се оплакваш? щом пишеш във форум значи имаш интернет, значи имаш дом и имаш какво да ядеш и т.н.

За да не ме разбереш погрешно, ще те предупредя, че не съм чел предните ти мнения и причината за спора.
Извинявай, ама защо това да имаме интернет, дом и храна за ядене трябва да осмисли целия ми живот и да направи всичко около нас прекрасно?В България животът е кофти, представите ни за всичко са обърнати на 180 градуса, големите пари не са заплати, а плод на далавери, милицията ни е корумпирана, образованието ни не е цветущо.
Истината е, че Европа и beyond са мнооого по-напред от нас. Друг е въпроса обаче, кое обичаме и наричаме Родина. Няма по-хубаво място от дома, ама той в никакъв случай не е перфектен.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2010 00:39

Btw, исках да вметна - някои споменават как ще чакат да се оправи БГ и т.н., guess what, даскалката ми по АЕ - разбирайте 50+ години ми каза как навремето е останала в БГ щото " чакала да се оправи БГ " :lol: Няма оправия. Надеждите умират последни, де.

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 02 Юни 2010 00:56

Хамо, знаеш ли, че имам някакво дежа-вю за това с някаква учителка която е казала на някой тук от форума, че чакала БГ да се оправи :!:

Иначе като се замисля, ако нещо тук при мен се скофти, веднага стягам куфарите и бягам някъде наблизо у Западна Европа

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2010 00:57

Не е дежа ву, факт е, че и преди съм го написал тук. :oops:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2010 00:59

Насрахте хубавата тема. 8)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2010 01:02

Романс написа:

Няма как... :oops: А и никой не поства отдавна по темата вече. :) Дори си смени насоката в друга сериозна дискусия, която също вече отпадна... :lol: Назад си! :P

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 02 Юни 2010 06:13

The Chameleon написа:
Романс написа:

Няма как... :oops: А и никой не поства отдавна по темата вече. :) Дори си смени насоката в друга сериозна дискусия, която също вече отпадна... :lol: Назад си! :P

Чак като прочетох какво си написал се замислих. Тази тема от безсмислена се трансформира в сериозна дискусия, за разлика от тенденцията в този форум всички теми с някаква храна за ума до втората страница да са минали в лигня и тролене. Евала, форуме, може и да има надежда за нас... :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2010 08:22

Brick Top написа:
За да не ме разбереш погрешно, ще те предупредя, че не съм чел предните ти мнения и причината за спора.
Извинявай, ама защо това да имаме интернет, дом и храна за ядене трябва да осмисли целия ми живот и да направи всичко около нас прекрасно?В България животът е кофти, представите ни за всичко са обърнати на 180 градуса, големите пари не са заплати, а плод на далавери, милицията ни е корумпирана, образованието ни не е цветущо.
Истината е, че Европа и beyond са мнооого по-напред от нас. Друг е въпроса обаче, кое обичаме и наричаме Родина. Няма по-хубаво място от дома, ама той в никакъв случай не е перфектен.

е не точно да ни осмисли живота, но просто да се замислим, че много хора и това нямат вместо постоянно да се оплакваме колко зле живеем. нямам предвид да се задоволяваме само с това разбира се, винаги трябва да се стремим към повече. прочети ми и другите мнения ако искаш, че не ми се пише едно и също.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2010 09:05

Der Meister написа:
е не точно да ни осмисли живота, но просто да се замислим, че много хора и това нямат вместо постоянно да се оплакваме колко зле живеем. нямам предвид да се задоволяваме само с това разбира се, винаги трябва да се стремим към повече. прочети ми и другите мнения ако искаш, че не ми се пише едно и също.

Стремежа към по-добро няма да го има никога, ако човек е доволен на това че все пак още не е гладен. И основния проблем не е това, а точно факта че като "издигане в света" тук 90% разбират забъркване в разнообразни схеми и временно прилапване на някой лев. После се купува лизинговата кола, айфон, плащането на големите сметки, дори и на другия ден да трябва да затънеш в борчове за да си платиш тока. A на всичкото отгоре тези неща изведнъж са те направили член на някакъв измислен хайлайф и живеещите според чергата си са балъци. Ако това е "стремежа към повече" за който говориш, а то е поне за повечето от подрастващите, че и поколенията преди тях, не смяташ ли че има от какво да се оплакваме ? Прибави и тоталната духовна нищета, която е както причина така и следствие от точно този "лайфстайл".

А възможностите за що годе безпроблемно потребление и осигуряване на елементарни блага е единственото което ни отличава от третия свят. Ако трябва и на това да сме доволни, явно вече са ни превърнали в овцете, които отдавна искат да бъдем.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com