Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Продавам Modern Warfare 2 и SC: Conviction
Публикувано на: 01 Юни 2010 20:22

Здравейте, колеги. Продавам следните две PC игри: Call of Duty: Modern Warfare 2 и Splinter Cell: Conviction.

Оригинални от Пулсар, активирани с акаунти към Steam и Ubisoft, които вървят със съответната игра. И двете са напълно запазени с оригинални кутийки, ръководства и т.н. Просто Modern Warfare 2 ми омръзна, а SC: Conviction не ме грабва :D

Цена поотделно: 35 лв, в комплект: 60 лв.

За контакти: arangelov@mail.bg

Обявата важи за София

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Продавам Modern Warfare 2 и SC: Conviction
Публикувано на: 01 Юни 2010 21:05

dogma написа:
Здравейте, колеги. Продавам следните две PC игри: Call of Duty: Modern Warfare 2 и Splinter Cell: Conviction.

Оригинални от Пулсар, активирани с акаунти към Steam и Ubisoft, които вървят със съответната игра. И двете са напълно запазени с оригинални кутийки, ръководства и т.н. Просто Modern Warfare 2 ми омръзна, а SC: Conviction не ме грабва :D

Цена поотделно: 35 лв, в комплект: 60 лв.

За контакти: arangelov@mail.bg

Обявата важи за София

Офертата никак не е лоша! :) За нещастие не съм от София,а и притежавам и двете игри.Имам обаче един въпрос,понеже от няколко месеца не съм пипнал мултито на Modern Warfare 2,защото лагът и хакерите просто ме отвратиха.Та и сега ли е същото положение? :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2010 21:18

Ако трябва да съм откровен, откакто излезе Bad Company 2, не влизам особено много в Modern Warfare 2, което е и причината да я продавам. Но предполагам, че и на двете места положението е еднакво: от време на време се намира по някои хакер, които да те издразни, но просто излизаш и това е :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2010 18:54

Колеги,

За SC: Conviction вече има сериозен кандидат, така че остава Modern Warfare 2. За интересуващите се, акаунтът в играта е развит до level 63 след първи престиж, което значи, че съвсем скоро (70 lvl) отново ще може да изберете опция Prestige и всички статистики и challenges ще се занулят - така реално почвате пак от level 1, все едно че имате чисто нова игра. От друга страна, ако не искате да занулявате постиженията, отново сте в добро положение, защото имате отключени практически всички perks/weapons/killstreaks. Изборът е ваш, а цената - все така само 35 лв. :)

За контакт: arangelov@mail.bg

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com