Автор |
Съобщение |
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 29 Май 2010 11:49
Open beta ли каза ????
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 29 Май 2010 19:05
Dumbaldor написа: Open beta ли каза ???? Да и аз така чух Иначе играта много радва стига да имах повече време за нея
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Май 2010 12:53
След 30 мин с Димитър ще изиграем мачовете. Снощи момата ми малко дойде да спи в нас и сещайте се колко ми беше до старкрафта :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Май 2010 12:54
GoGoGo! А после може да се изиграе и играта с мен.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Май 2010 13:20
Цитат: Снощи момата ми малко дойде да спи в нас и сещайте се колко ми беше до старкрафта :Р Warbringer при тези обстоятелства, ако беше си изиграл мача - щеше да бъдеш дисквалифициран
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Май 2010 13:39
Дими каза да пиша служебна победа. Адаша ме разгроми 2:0 :Р Успех на този, който ще играе с него :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Май 2010 13:42
Значи само остава да направим игрите с Ahzra!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Май 2010 14:34
update:
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Май 2010 15:10
Яко бъг е отдолу... edit : То Ahzra бил от платинената лига бе 2:0 за него, ест
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Май 2010 23:29
започнах да ви завиждам , че я играете направете някое клипче на някоя по-епична игра да ви стана съпричастен към успехите ;д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 31 Май 2010 23:06
Еее пропуснал съм турнира :/ Аре да цъкаме заедно тия дни, който е навит.
Само на мен ли ми се струва или зерга е доста слабичък във втората?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 31 Май 2010 23:09
За слаб не знам ама със сигурност е най-скучен.... аз си бях казал че ще играя 100 % само зерг, но след като поиграх малко ми писна. В първата мразех протос, а сега ми е любим Поне според мен са прецакали зерга
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 31 Май 2010 23:12
Всеобщо мнение е че зерга е скучен. Еми да не е интересно да се спамят 2 юнита до безкрай Поне според мен до релийза ще се вкара някакъв tweak, който да го направи по-интересен за игра.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 31 Май 2010 23:53
Абе не знам как го виждате скучен и спам на 2 юнита... ( роучове и мути ли имаш предвид? ) Мен определено си ми е кеф да цъкам със зерга и не ми омръзва~
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Юни 2010 07:35
Ми не имам предвид че като цяло е скучен - било спийдлинги с хидри, бейнлинги с мути, хидри с роучове, всмисъл другите раси според мен са доста по-интересни за игра.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Юни 2010 13:33
DJ Cat написа: .. всмисъл другите раси според мен са доста по-интересни за игра. Просто са различни.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 17 Юни 2010 00:54
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 17 Юни 2010 14:30
*лиги по клавиатурата* ... ААААААААААААааааааааааааааааа~~~ Искам
|
|
|
|
|
MakSimoS
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 17 Юни 2010 19:36
На бати бебчетата.Даже и само едно от тези на горните картинки да имах, щях да съм най - щастливия човек на света
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 17 Юни 2010 20:09
Нема такъв гнусен кич. Кой си ги земе сигурно е без мъда.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|