Ой!
Ако има навити да пробват "новия Булфлийт" (която нова игрица впрочем ме кефи доста мен лично), айде да ви вербувам,а? Имам бонбони в багажника.Влезте,няма нищо страшно.
ПС:Ако не сте заинтересувани,айде поне "ЦЪК!" за ресурси да получа,а?
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Играх я още когато се появи ,но както и с всички подобни игри ,които съм играл, винаги рано или късно настъпва момент ,в който някой по-силен шибаняк унищожава флотата/армията ми и почва заедно с други педерастчета да ме атакува ежедневно ,използвайки ме за касичка Зарекъл съм се повече такива игри да не играя.Но поне мога да ти "цъкам" за ресурси
странник написа:Играх я още когато се появи ,но както и с всички подобни игри ,които съм играл, винаги рано или късно настъпва момент ,в който някой по-силен шибаняк унищожава флотата/армията ми и почва заедно с други педерастчета да ме атакува ежедневно ,използвайки ме за касичка Зарекъл съм се повече такива игри да не играя.Но поне мога да ти "цъкам" за ресурси
Бог да те поживи,чадо.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи