Nemexia

Игри за PC
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Nemexia

Мнение от Telba »

Ой!
Ако има навити да пробват "новия Булфлийт" (която нова игрица впрочем ме кефи доста мен лично), айде да ви вербувам,а? Имам бонбони в багажника.Влезте,няма нищо страшно.
ПС:Ако не сте заинтересувани,айде поне "ЦЪК!" за ресурси да получа,а? :lol:

Изображение
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
zegr
В момента играе: Starcraft 2 ,Diablo 2 , WOW, Warcraft3, NFS
Обратна връзка:

Re: Nemexia

Мнение от zegr »

Играх я и честно да кажа играта е много тъпа и който се е навил да я играе само за наградите просто нямам думи за него.
zegr
странник

Мнение от странник »

Играх я още когато се появи ,но както и с всички подобни игри ,които съм играл, винаги рано или късно настъпва момент ,в който някой по-силен шибаняк унищожава флотата/армията ми и почва заедно с други педерастчета да ме атакува ежедневно ,използвайки ме за касичка :x Зарекъл съм се повече такива игри да не играя.Но поне мога да ти "цъкам" за ресурси :)
bu5t3r_
В момента играе: Guild Wars

Мнение от bu5t3r_ »

:SPAM: :SPAM: :SPAM:
Изображение
КЛИККК!
Аватар
Blur
В момента играе: с майка ти!
Обратна връзка:

Мнение от Blur »

Играя в 3 спиид ако някой е там да си каже ника....това може да стане като официална тема на играта!
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

странник написа:Играх я още когато се появи ,но както и с всички подобни игри ,които съм играл, винаги рано или късно настъпва момент ,в който някой по-силен шибаняк унищожава флотата/армията ми и почва заедно с други педерастчета да ме атакува ежедневно ,използвайки ме за касичка :x Зарекъл съм се повече такива игри да не играя.Но поне мога да ти "цъкам" за ресурси :)
:oops:
Бог да те поживи,чадо.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Публикувай отговор