Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Mortal Kombat Trilogy
Публикувано на: 25 Май 2010 15:03

Абе, някой може ли да ми я намери, ама да работи... От замунда теглих наскоро, но крашва, дропи и не мога да разбера какво да й оправя. Нито контролите мога да си наглася, някъв шибан емулатор ли е проблема, не знам.

Я помогнете :D

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Mortal Kombat Trilogy
Публикувано на: 25 Май 2010 17:29

Ще ти препоръчам да си изтеглиш емулатор за пс1 и на него да игареш ултимата или каквото там има защото за маме е проблемна бави, а пък по слабите конзолни верси са с по грозна графика и звук.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 25 Май 2010 17:30

iddqd написа:
Ще ти препоръчам да си изтеглиш емулатор за пс1 и на него да игареш ултимата или каквото там има защото за маме е проблемна бави, а пък по слабите конзолни верси са с по грозна графика и звук.

И тая дето играем бави, и клавиатурата забива, и... :x :? Идеи за оправяне с клавиатурата, ако 2-ма цъкат на нея?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2010 18:19

Клавиатурата забива ако се натиснат повечко копчета едновременно. Незнам юсб клавиатурите може да забиват по-малко. Инач на теб пс1 версията ти бави ли? Мен ми движи добре, но това зависи от анстрйлите на плугините за видео най вече.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 25 Май 2010 20:54

а армагедон с пс2 емулатор дали ще стане :?

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2010 23:04

аз успях да я инсталирам трилогията - 5 минути след като пущих темата :lol:

турнах инги некъв пач и некви фиксове за ХР и връви без да мрънкя с ерори ....... ма не мо бием тоа Шао Кан майка му рогата и пустиняк - прай едно и също и ма убива от 3 удара .

опитва са да права фаталитита , ама нищо не става , а хем ги гледам от сайта как са прават .. да не требва да се активира нещо там, да са заключени сега????

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2010 23:53

Фатали виж в ютуб как се прави щото е важно да застанеш на определена дистанция за всяки чараткер е различна. Иначе на пс1 е най добре да играеш мортала понеже включваш екстри като рендер плугини и графиката почва да изглежда по мазно. Съща така звукът е по-добър на пс1 версията, но и е доста по голяма около 550 мб.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Май 2010 08:31

High_voltage написа:
Едва ли. Играл ли си други МК-та и правил ли си фаталита на тях? Щото ако не си, в началото винаги е трудно :)

да, играл съм, като малки години наред сме се спуквали още на първия и втория мортал , после дълго време играех трилогията на комповете на работата на леля ми, после и четворката... знаех всички фаталитита и т.н., но сега явно съм изпозабравил всичко

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Публикувано на: 28 Май 2010 20:56

iddqd написа:
Фатали виж в ютуб как се прави щото е важно да застанеш на определена дистанция за всяки чараткер е различна. Иначе на пс1 е най добре да играеш мортала понеже включваш екстри като рендер плугини и графиката почва да изглежда по мазно. Съща така звукът е по-добър на пс1 версията, но и е доста по голяма около 550 мб.

Плюс това на пс1 контролера се играе най-добре МК

Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com