Оп трябваше у лево, ама емотикониката е ограничена откъм функционалност в това отношение.Ƿyrd написа:Т'ва лево или десно е?
Иначе утре е понеделник - егати гадното
Оп трябваше у лево, ама емотикониката е ограничена откъм функционалност в това отношение.Ƿyrd написа:Т'ва лево или десно е?
Sturm написа: къв ханс бе...
еми някои мъже мислят с другата главаМоридин написа:Почвам леко да се стряскам с тоя студентски лайфстайл. Един приятел разправяше за брат си, човек разумен, с вкус, притежаващ силен афинитет към рок музиката, който влязъл МО в СУ и се превърнал в поредното мазно петно, кефещо се на чалга, тичащо по най-долни пички и лигавещо се като софийска въджайна. Молим се да не ставам такъв
COME TO THE CHALGA SIDE ,MY SON !!!Моридин написа:Почвам леко да се стряскам с тоя студентски лайфстайл. Един приятел разправяше за брат си, човек разумен, с вкус, притежаващ силен афинитет към рок музиката, който влязъл МО в СУ и се превърнал в поредното мазно петно, кефещо се на чалга, тичащо по най-долни пички и лигавещо се като софийска въджайна. Молим се да не ставам такъв

Хаха, не ми говори за широкоскроеност - нали аз съм човекът, който все още е сравнително толерантен към Danteно от друга страна няма нищо лошо човек да е малко по-широко скроен
Не се притеснявай, ти си прекалено смотан, че дори да съществува такава вероятност. Ти ще си останеш задръстеняк доживот.Моридин написа:Почвам леко да се стряскам с тоя студентски лайфстайл. Един приятел разправяше за брат си, човек разумен, с вкус, притежаващ силен афинитет към рок музиката, който влязъл МО в СУ и се превърнал в поредното мазно петно, кефещо се на чалга, тичащо по най-долни пички и лигавещо се като софийска въджайна. Молим се да не ставам такъв
Нещо такова мислех да пиша по-рано, но се отказах, 'щото реално няма никакъв смисъл.Warbringer написа:Как може хората да са такова тъпо племе...