Red Dead: Redemption ///бате Гойко ти си мъж!
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Re: Red Dead: Redemption ///бате Гойко ти си мъж!
Не става дума за ръбчетата а за размазвацията.На няколко места се набива адски на очи.Мисля че едното беше преди каретата която я дават от близо,загледай се в тревата/настилката.
a.k.a Frosty
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Това е защото оптимизацията е брутално трудна и доста пъти е доста по-лесно, аи по-евтино, да се орежат малко разходи за сметка на малки несъвършенства в едната версия. А пък като им гледам и бюджетът не мисля че са им се харчили още 1-2 милиона само за оптимизация(да не говорим за евентуално забавяне).
Иначе си има и причини и за ПС3 версията
: batman AA Joker missions all-over again
a da i tova-http://www.ps3blog.net/2010/05/21/major ... ent-263676
втф с тоя сняг
Иначе си има и причини и за ПС3 версията
: batman AA Joker missions all-over again
a da i tova-http://www.ps3blog.net/2010/05/21/major ... ent-263676
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Да се надяваме, че тоя път като кажат, че ще изкарат игра която да се състезава с Halo, да са прави.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Мне не мисля.
Не ме разбирай погрешно 100% ще е добра играта, но...
Просто Хейло има БРУТАЛНА презентация. Не история, боже опази не, а ПРЕЗЕНТАЦИЯ. Просто успяват някакси да те накараш да се чувстваш епично. А и килзоун никога няма да стигне мултито на хейло като брой играчи. It's just too complicated and teh hard.
Иначе много ми харесва че ще се задълбочат на хелгастите, защото на мен те ми бяха много по-интересни като герои и смятам, че са едни от най-добрите лоши във видеоигра.
А да и
ТОВА
Не ме разбирай погрешно 100% ще е добра играта, но...
Просто Хейло има БРУТАЛНА презентация. Не история, боже опази не, а ПРЕЗЕНТАЦИЯ. Просто успяват някакси да те накараш да се чувстваш епично. А и килзоун никога няма да стигне мултито на хейло като брой играчи. It's just too complicated and teh hard.
Иначе много ми харесва че ще се задълбочат на хелгастите, защото на мен те ми бяха много по-интересни като герои и смятам, че са едни от най-добрите лоши във видеоигра.
А да и
ТОВА
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
На мен ли го казваш? Поредицата Halo няма аналог като презентация, музика, AI и ниво на дълбочина. И мулти, също.
Всъщност мултито на 3ката е зверско. Няма такъв шутър просто... Обаче Рийч ме притеснява много и май ще се наруши традицията, хейло да номинира..... Просто супер глупаво ми изглежда на клиповече, за съжаление.
Уооу тва с бълка беше неочаквано хахаха
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.