Star Wars: The Old Republic

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Jedi Knight »

At the other end of the toolbar sat "recharge and reload," a gradual health and mana restorative akin to eating or drinking in World of Warcraft. This was accompanied with an animation of the bounty hunter tuning up his or her jetpack and flamethrower.

Източник: http://www.gamespot.com/pc/rpg/starwars ... e=previews
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
Аватар
odojitoo
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2

Мнение от odojitoo »

Minotaur King написа:...
Не бе, не тези.

Дай ми бекграунда на класовете - дето там Инквизитора стартирал като роб и имал проблеми с обществото и н'ам кво още.

...

Днешният ъпдейт - разкриха информация относно восите.

Оказва се, че гормаките са били прави - восите не са еволюирали на Вос, а са дошли в далечни времена от забравена планета.

Изображение
May the Force be with you!
Аватар
odojitoo

Мнение от odojitoo »

Draksis написа:Точно за това говоря, бе! Ненаситен съм... :)
Обърни внимание, че историята на всеки клас може да се развие по три различни начина с три различни ендинга. За да минеш всички, ще са ти нужни 900 часа :D
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

odojitoo написа:Дай ми бекграунда на класовете...
  • Историята на Jedi Knight-а ще се върти около интерпретацията на джедайския код и ужасите на войната. Рицарят ще е принуден да избира между правилната постъпка и тази, която може да спечели войната или по-малкото зло. Съществува и възможността да бори ситите със собствените им средства, насаждайки мир и свобода с железен юмрук. Умел боец и водач, той ще се превърне в личен враг на Императора и ще провали множество негови планове.
    .
  • Историята на Jedi Consular-а ще се върти около познанието, властта и злоупотребата с тях. Стартирайки от руините и горите на Титон, съветникът ще разкрива тайните на древните джедаи и изгубени култури, ще овладява нови техники на Силата и ще изпълнява ролята на посланик при откриването на нова раса. С нарастването на могъществото му - Силово и политическо - той ще бъде изкушен да използва мъдростта и мощта си за да донесе бърза и сигурна победа на Реубликата и да овладее всички аспекти на Силата - светли и тъмни. Съветникът ще използва по-малко на груба сила и повече интелигентност и харизма.
    .
  • Историята на Sith Warrior-а ще се върти около поемането на отговорност и трудностите на лидера. Потомствен сит и аристократ, чиито баща и майка са сред елита на Империята, от него се очаква много и бива поет за ученик от един от най-могъщите сити в ордена. Откъде ще тръгне натам зависи само от него. Той може да служи лоялно, както родителите си или да заговорничи срещу господаря си и да го детронира. Воинът дори може да таи скрита симпатия към Републиката и джедаите и да се опита да дестабилизира Империята отвътре.
    .
  • Историята на Sith Inquisitor-а ще се върти около темата за индивида срещу обществото. За разлика от Воина, той стартира като роб, който е катапултиран в ситския орден и трябва да се докаже или да умре. Аутсайдер, живял различен живот и поддържащ различни виждания от другите сити, инквизиторът ще се изправи срещу обществото и ще го промени изоснови - за добро или лошо. Той може да стане могъщ ситски лорд, да се опита да реформира Империята или да се дистанцира от нея и да обърне гръб на всички.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
Bqssa

Re: Star Wars: The Old Republic

Мнение от Bqssa »

От прочетеното тук и на други места,лично на мен по са ми интересни тези на Републиката.Рицаря който трябва да избира дали да направи това което е правилно или това което е нужно,доста интересен конфликт дали ще бъдеш джедай тип Люк или някой който е готов да си сложи главата в торбата и ако я сложиш колко далеко си готов да стигнеш?Колкото до Консулара първо да кажя ,че малко ми е писнало от Action типажа който отива отива гърми и си заминава.Борба за власт,интриги,задкулисни игри
просто чудно, винаги са ми били интересни, не просто да си воиник,ако някои който има
власт....И аджеба какво ще направиш с тая власт как ще го направиш,пак аз от много интересна история от колко време искам такава възможност да поровя из политиката на
Републиката и да си пооцапам ръцете.Двата ситски класа изглеждат интересни малко по любопитна изглежда тази на инквизитора за неговото израсване в империята.Вие как мислите кои ви се струват по интересни и защо?Да си призная започвам да се колебая за това в коя фракция да играя.Не ме разбираите погрешно нямам нищо против да съм от страната на империята но републиканските класове някакси по ме привличат.
Аватар
Azathot
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP

Мнение от Azathot »

След прочетеното - определено Инквизитор...
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Azathot написа:След прочетеното - определено Инквизитор...
+1
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Bqssa написа:Двата ситски класа изглеждат интересни малко по любопитна изглежда тази на инквизитора за неговото израсване в империята.Вие как мислите кои ви се струват по интересни и защо?Да си призная започвам да се колебая за това в коя фракция да играя.Не ме разбираите погрешно нямам нищо против да съм от страната на империята но републиканските класове някакси по ме привличат.
Предлагаш да направим републиканска гилдия ли?
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Jedi Knight »

Аз предлагам ако няма ограничение като в уоу и може да се правят персонажи и от двете фракции на един realm да има 2 гилдии :)
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

За два персонажа трябва да се отделя много време - повечето юзъри тук не могат.

Аватар
Bqssa

Мнение от Bqssa »

Предлагаш да направим републиканска гилдия ли?

Пак казвам нямам нищо против да съм империалист,но не е лошо да обсъдим идеята за гилдия в републиката стига да има желаещи.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Ако другите искат, нямам нищо против - важното е ролево изживяване да има.

Съветникът ме кефи, като концепция.

Draksis

Мнение от Draksis »

Аз пък, понеже няма да играя с вас, съм свободен да избера какъвто си път поискам! :lol:

Douche Nozzles!
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
barcelona6289

Мнение от barcelona6289 »

Интересно ми е ,колко време ще е нужно на един играч,да разгледа цяла една планета :?
странник

Мнение от странник »

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ 30 ГОДИШНИНАТА ОТ ИЗЛИЗАНЕТО НА "ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА" !!!
Изображение

Считан от мен и по-голямата част от феновете по света за най-добрият филм от сагата ,а и не само.
Draksis

Мнение от Draksis »

Тогава явно и аз съм нърд, защото също считам, че е най-добрия филм от цялата епопея.

"Люк, аз съм баща ти..."

И косите ми настръхват всеки път, когато кадифения глас на Джеймс Ърл Джоунс каже репликата...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Честито! :)

"Аз съм баща ти" е най-тъпата реплика евър, но филмът беше невероятен.

Аватар
odojitoo

Мнение от odojitoo »

Честито и от мен :)

По случай събитието, IGN направиха класация "Tоп 10 на най-великите Star Wars игри".

10. LEGO Star Wars: The Video Game
9. Rogue Squadron II: Rogue Leader
8. X-Wing vs. TIE Fighter
7. Jedi Knight II: Jedi Outcast
6. Super Star Wars
5. Rogue Squadron
4. Super Star Wars: The Empire Strikes Back
3. Star Wars
2. Knights of the Old Republic
1. TIE Fighter
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Значи, KotOR II го няма, ама LEGO Star Wars е в класацията?

IGN, УМРЕТЕ :x

barcelona6289

Мнение от barcelona6289 »

днеска има ли update ?
Публикувай отговор