Честно казано, аз доста се разсмях на глас.WidowmakeR написа:Ето как се разсмиват японците.
" Japs having fun "
Честно казано, аз доста се разсмях на глас.WidowmakeR написа:Ето как се разсмиват японците.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
аз освен това се възбудих.Ƿyrd написа:Бе не знам за японците, ама аз се ПОСРАХ от смях, хахахахахахахааха...![]()
![]()
Ако го разбираше щях да дружа много с теб.Albtraum написа:не го разбирам драйфането
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
И тъпите не знаят, че са тъпи!Vermic написа:Лудите не знаят че са луди!
word.The Chameleon написа:И тъпите не знаят, че са тъпи!Vermic написа:Лудите не знаят че са луди!
Andrey358 написа:Toва винаги ме е забавлявало:
We are the champions на японски.
chatlog or didnt happenДади написа:Пиша си с нея, имам чувството, че всеки момент ще ме блокира и издаде на ГДБОБ
и 12 годишните ли те отрязват?Дади написа:^ мани, там са едни филми епични![]()
@ снимката:
I'd hit it so hard, if you pulled me out you'd be fucking King of England !