Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 18 Май 2010 12:44
Vermic написа: Ех да еба тъкмо си намерих ключ и сега бетата ще свърши >:O Кога е то това сега бе? ППЕ, има още 2 седмици, а и казаха, че няколко седмици преди официалното излизане на играта, ще я възродят.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 18 Май 2010 20:53
И отново някв тъп проблем.С аццто на един приятел успях да вляза в батъл нет,но след като започна игра ми изписва тази идиотщина: http://yfrog.com/j960655708phttp://yfrog.com/ja41520545p
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 11:15
Protoss-a e мнооооооооо имба, батееее 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 11:54
Warbringer написа: Protoss-a e мнооооооооо имба, батееее  Глупости. Само 'дето има Chrono Boost, т'ва е. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 12:23
Протоса е имба пък Зерг е нърфнат яко.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 12:46
Макс написа: Протоса е имба пък Зерг е нърфнат яко. И с какво точно е имба? 
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 13:41
В момента Протоса е най-слабата раса... Period.
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 13:49
DJ Cat написа: В момента Протоса е най-слабата раса... Period. ZEALOT RUSH !!!
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 14:04
DJ Cat написа: В момента Протоса е най-слабата раса... Period. Добре. Кажи си ник-а, може да направим едно 1vs1, пък ще видим 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 14:06
{SuPa-1337-Killa} написа: ZEALOT RUSH !!! Скаутинг навреме .
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 14:17
Искам и аз да премеря сили с Дж Кет! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 15:47
Протоса e мега имба!  До сега с това не съм виждал да пада протос :/
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 15:55
DJ Cat написа: В момента Протоса е най-слабата раса... Period. Надявам се не го казваш само защото няколко поредни игри ти е идвало да строшиш клавиатурата заради тия рийпъри на терана 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 15:57
Имам ключ който иска мога да го дам ;о Рийпърите са много мръсна работа срещу индустрията на всяка раса 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 16:02
Не, всъщност го казах, защото играя Рандом абсюлютно винаги и долу горе еднакво съм играл с 3те раси. Още повече че играя бетата (играя силно казано- имам) от 2 месеца. Просто ми стана тъпо, като чух тука '' Воидовете са имба!!!'' Еди кое си било имба.... Еми не е така - Войдовете са за ранен ръш . Що се отнася за рийпърите, това е една от най-слабите единици и не може да ме изненада по никакъв начин.
За мен са безумно глупав юнит по 2 причини :
1. Ранен Харас >>> умират от всяка една единица супер лесно и не оправдават парите вложени в тях с убитите 4-5 работника 2. Повечко на брой към средата на играта >>> пълна загуба на ресурси, дори да нанесат сериозни щети на работниците, една контраатака и сварваш съперника по бели гащи.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 16:19
Навитаци за един PCM 1v1 турнир?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 16:23
Или 2вс2.  // но изчакайте да отворят 3вс3 и ще стане кефа, ама май няма да го отворят скоро. едит : всъщност един 2вс2 турнир звучи мега добре; чудя се как не сме се сетили по-рано!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 16:37
Няма да има достатъчно двойки, пък такива, които са се отиграли добре още по-малко. А за 1в1 100% ще се съберат поне 8 и ще бъде повече фън. едит: И на мен това ми беше идеята, до Неделя записване и от понеделник до 30-31 да сме свършили. Да се навият още 2-3ма и ще организирам тема.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 16:49
Пичове - днес е 20-ти , ако ще правим турнирче дайте да започваме тези дни. Предлагам 1в1 турнир, до 22-ри да е записването, и за 8 дена да се смелим и да приключим бетата, както си трябва  Значи ако трябва пишете си никнейм, раса и скайп за 2 дена да се организираме, защото бетата както знаете свършва в края на месеца. Навитите за турнир 1в1 да дават ник, раса и скайп.  За 2на2 ни трябват бая хора, пък и не е толкова интересно......  Според мен де.... И за протоса, ако някой ме е разбрал грешно - най - много се кефя като ми се падне протос, като съм рандом и в момента ми е любимата раса. Може би защото е най-нууб френдли.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 20 Май 2010 17:08
Хич не са нууб френдли с тоя Chrono Boost - сто про една стабилна част или не го ползват ефективно, или не могат да смогнат на микрото и макрото, които изисква, особен като имаш повече от една разселки. 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|