Другото нещо е дали някои е получил от тези приятни всеизвестни слухове преди изпитите какво ще се падне
Матури :)
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Матури :)
Знам , че има много форумци, които таз година държат мадури
http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=7320 като за начало това слагам, ако някой е останал нразбрал
Другото нещо е дали някои е получил от тези приятни всеизвестни слухове преди изпитите какво ще се падне
?
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Re: Матури :)
Сумати спекулации чух-от Ботев до Талев
. Така че нищо не се знае. Във всеки случай успех на всички! И ЩЕ ГИ РАЗБИЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
аз с'а дека да го търся тоя черен химикал, бе
мани, смешници, не ми се говори, разчитало се по-лесно /facepalm
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Лол! Да! На мене одеве ми звънкат и ми викат за утре си носи черен химикал, а не син.Дади написа:аз с'а дека да го търся тоя черен химикал, бемани, смешници, не ми се говори, разчитало се по-лесно /facepalm
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Успех утре!
И няма да ви се падне, това което се спекулира, ДА ЗНАЕТЕ!
И няма да ви се падне, това което се спекулира, ДА ЗНАЕТЕ!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Дади
- Обратна връзка:
Добре, бе, sauce ? В смисъл, утре бойкот, за чий хуй ще пишем со черна химикалка? Барем заповедта в събота да я пуснат, не щат ли? Тоест, туй се не прави така, ама на кого ли говоря.
Оти'ам си утре со синята химикалка, па да ми лигавят бабаняка![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Оти'ам си утре со синята химикалка, па да ми лигавят бабаняка
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Еми няма ли да ти анулират работата?
Иначе на нас миналата година до колкото си спомням, май ни бяха дали черни химикали (бяха приготвили)
Иначе на нас миналата година до колкото си спомням, май ни бяха дали черни химикали (бяха приготвили)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- Дади
- Обратна връзка:
Нулева вяра в собственото ми училищеTHE KOVENANT написа:
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Але няма страшно бе.Мадурата по БГ е супер лесната.Аз предния ден преди нея разбрах че на другия ден ми е мадурата и отидох без да съм учил,без нищо и изкарах 4 и алабала 10-20,не помня и колко вече.Химикали,те ще ви дадат.Естествено те няма да пишат.Аа и после ще си ги вземат,все пак сме в БГ
И камерите не работят,само лъжат че снимали.
a.k.a Frosty
- Дади
- Обратна връзка:
Ски'йте с'а, то никой не е юрнал да се притеснява, да мадурата е лесна . . . ако си се прицел в нещо под 5
Без никой да се засяга или нещо, ама я кат' уж съм се юрнал да бягам оттука и се боря за читава диплома, та бих се радвал на нек'ва по-високичка оценка, сеш'ате ли се ? ;- )
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Мне,аз само казвам за протокола че е лесна.Иначе аз за нищо не съм се целил,колкото изкарам толкова 
a.k.a Frosty
-
Мr.Anderson
Няма да се коркате, не са трудни матурите. Миналата година изкарах 4,50 по Български и Литература и 6,00 по биология, а не е като да съм си налягал парцалите много-много. 
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
И аз държа тойфел утре ;( Иначе споко, матурите са лесни и се преписва яко
аз пък изкарах 5.49 по БЕЛ и 5.88 по английски 
- brutaldeath
- В момента играе: diablo 2, s.t.a.l.k.e.r. cop
Успех на всички мадуранти. Пожелавам ви лесна тема и един съвет: като вземете 7 листа директно отворете на последната страница. Настроите ли се за темата, теста ще ви се стори играчка. Аре успех и да имаме поводи да пием у форумово.
Абе, трябва да си напълно ограничен тип или да не си стъпвал в училище никога за да не си вземеш матурите с поне много добър. Едно време правихме пробни матури (все някакви експерименти правят с набор '88) и имах 5,30 по БГ и 5,80 по география, а се бях подготвял за тях точно... един ден
Глупости са тези матури и само пари на вятъра се дават. Успех на всички форумци, подложени на това "изпитание" 
Бтв, баловете почнаха, някой вече изчука ли абитуриентка
Бтв, баловете почнаха, някой вече изчука ли абитуриентка
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!