Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.

Мнение от Warbringer »

Разцепих по биология. Депресия. Някой друг да плаща сметката, аз такъв живот не съм си поръчвал.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

А от изпита ти има ли резултати вече?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Warbringer

Мнение от Warbringer »

В СУ или повишителния? Повишителния го изкъртих много. Всичко под 5.50 би било подигравка. А за изпита в СУ нямам големи надежди, май съм се издънил там. Ама все тая - на 4 юли (същинския изпит) ще сцепя много.
a.k.a. Disturbed

Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

За тоя в СУ говорех. Той ти беше на 25-ти, заедно с моята литература, значи до два-три дни ще разберем какво сме направили. Аз отидох абсолютно неподготвен, 'щото наблегнах много повече на историята и не ми остана време, но си искам тройката, че поне писах нек'ви работи там - като поощрение един вид.

- Алминатора

- кримсънчето
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

След поредния сезонен косопад току що ми мина идеята да острижа косата. Още малко ако оредее и ще бъде грозно. Не знам дали сте виждали хора с много рядка дълга коса вързана. Цялата коса се прибира към опашката, но изглежда сякаш е на кичури, а между тях на места се вижда скалпа. Почти така изглежда и моята коса като минат не повече от 2 дена след като е измита. Или поне така ми изглеждаше сега като се погледнах, като е мита вчера сутринта (тоест преди около 36 часа), несресана и вързана. Като я сресах и вързах пак не изглеждаше чак толкова зле, но това не означава, че няма проблем. След миене успявам да й докарам някакъв приличен обем и ми харесва как изглежда, но след това става зле. И положението се влошаваше досега, та вече общо взето ако не я мия всеки ден не си я чувствам добре и като изляза навън ми е неприятно. А не мога да я мия всеки ден, щото ше й еба майката. Дори няма да споменавам и каква мъка е като ходя 3 пъти седмично на фитнес да се оправям с тая кичара. Неслучайно няма много спортисти с дълги коси. А иде и лято и жеги, та съвсем...

И сега който си е изгубил времето да ми изчете среднощните драми за косата - да ми каже, да се острижа или не? :(
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Подстрижи се, брат! Аз, ако знаех колко ще ми оредее яката коса, изобщо нямаше да си пускам дълга. :x
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Острижи се. :wink:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Подстрижи се.
Има ред причини, доста по-добри от изброените, които правят подстрижката правилния избор :shock: .
остарехме
Warbringer

Мнение от Warbringer »

Купи си каротини и ги пий след хранене. Ефекта ще дойде след месец-два, но ако не искаш да си подстригваш косата - и това е вариант. Ще ти спре косопада, ще ти заздрави косъма, ще ти сгъсти косата.
a.k.a. Disturbed

Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Не знам за вас, но аз напоследък се заглеждам в огледалото и с раздвоена емоция съзерцавам високото си чело. Всичко е по рождение. Ще станем като Боби Михайлов.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ами и аз съм с високо чело и така е било винаги :). Обаче няма да ставам като Михайлов на тоя етап :lol:. Едно е високо чело, съвсем друго е да оплешивяваш. Гледам си някакви стари снимки и не съм мръднал в отношение коса 8). За сметка на това обаче, след около 5-6 години ще съм стабилно побелял :D. Още от сега имам участъци със сериозно присъствие на бели косми.
Но при всички случаи е по-добре след 5 години да съм посивял, отколкото без коса :lol:.

@Günther - как успяваш да издържиш повече от два дни, без да си измиеш косата? :shock:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Gipo написа: @Günther - как успяваш да издържиш повече от два дни, без да си измиеш косата? :shock:
:lol:
Какви два дена, мия си косата през ден. И разправям, че в деня в който не я мия не се чувствам добре.
Warbringer написа:Купи си каротини и ги пий след хранене. Ефекта ще дойде след месец-два, но ако не искаш да си подстригваш косата - и това е вариант. Ще ти спре косопада, ще ти заздрави косъма, ще ти сгъсти косата.
Абе преди пиех едни такива с витамини некви френски 60 кинта опаковката стигаше за два месеца и ефект наистина има спрямо косопада, но за да ми сгъсти косата трябва много повече време от месец-два. Пък и при мене си е ген. Баща ми е плешив, майка ми с по-рядка коса от моята. Ако острижа косата май имам по-голям шанс да отложа оплешивяването си когато ме застигне, щото ме е страх на 25 да не съм с голо теме. :(
Шансов Състезател написа:Подстрижи се.
Има ред причини, доста по-добри от изброените, които правят подстрижката правилния избор :shock: .
И кои са те? :lol:
Аз слушам тука мнения на мъже у пцм, ама като се острижа и видя реакцията на жени в рл, може да стане страшно... В две неща съм сигурен. 1. Kосата ми не е толкова яка преди. 2. Chicks dig it.

След категоричните мнения на Ƿyrd и The Chameleon, и двамата били с дълги коси и остригали се... няма кво да си бия главата у стената. Тия дни ще си запазя час за фризьор. А от 6 години съм с дълга коса... дано не съжалявам. :(
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

И да пуснеш снимки после, че с Dante да се зарадваме :oops:

- Алминатора

- кримсънчето
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Виж сега, ти си метъл. Ако си и гей... вече идва множко :? :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Не съм гей :!:

Поне не много.

- Алминатора

- кримсънчето
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Günther написа:След категоричните мнения на Ƿyrd и The Chameleon, и двамата били с дълги коси и остригали се... няма кво да си бия главата у стената. Тия дни ще си запазя час за фризьор. А от 6 години съм с дълга коса... дано не съжалявам. :(
Убеден съм, че няма да съжаляваш. Първоначално може и да се почувстваш странно, но като отмине ще се питаш къде ти е бил акъла, та не си го направил досега. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Аз имам редица мазила, които заздравявали косата, но не ги ползвам много-много. Ако искаш, ще проверя какви точно бяха, даже ще ти ги дам. Дай й шанс, ако ти се занимава :D
А постоянното миене може да е проблем. Особено ако я сушиш всеки път след баня ...?
джумерки
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ƿyrd написа:
Günther написа:След категоричните мнения на Ƿyrd и The Chameleon, и двамата били с дълги коси и остригали се... няма кво да си бия главата у стената. Тия дни ще си запазя час за фризьор. А от 6 години съм с дълга коса... дано не съжалявам. :(
Убеден съм, че няма да съжаляваш. Първоначално може и да се почувстваш странно, но като отмине ще се питаш къде ти е бил акъла, та не си го направил досега. :lol:

Не мога да не се съглася... :? Абсурдно е пак да си пусна коса. :lol:

Иначе, ако не ти хареса с къса, винаги можеш пак да си пуснеш дълга, тъкмо ще ти се е сгъстил косъма повече, но имам чувството, че няма да искаш отново... :D

А аз да си еба моята коса, дори като е къса и я измия вечерта, на сутринта ставам от леглото и все едно 2 дни не съм я мил!! :x :x :x И съм принуден от доста години да я мия общо взето всеки ден, щото просто не се трая с мазна коса. :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Ерик, не се подстригвай.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Заключено