Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 09 Май 2010 21:24
WidowmakeR написа: По принцип преордърите не са ли по-евтини? Да.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 09 Май 2010 23:35
Всеки, намиращ се в приблизителна близост до София, официално е лишен от каквото и да било основание да плаче за sc2 beta key. През изминалите два дена се раздаваха като топъл хляб, в мола на Цариградско шосе, на почти всеки способен да разхвърля няколко келеша пред free access компютрите.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 09 Май 2010 23:44
nickname написа: Всеки, намиращ се в приблизителна близост до София, официално е лишен от каквото и да било основание да плаче за sc2 beta key. През изминалите два дена се раздаваха като топъл хляб в мола на Цариградско шосе на почти всеки, способен да разхвърля няколко келеша пред free access компютрите. Ти ходи ли? Мега ме е яд, че си бях в Русе и не успях да отида, па да погледам и малко прота на СК и УоУ.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 10 Май 2010 00:15
Всъщност наминах преди Borgore rave партито в събота с идеята да разгледам местната WoW сцена, но достатъчно бързо ме разочароваха с посредственост. Организацията на турнирите беше хаотична, фокусът стоеше върху свободния достъп до battle.net на място, като селектират по-добрите за custom game с награда beta key. Като цяло евентът беше по-малък от колкото очаквах, а определено нещото, което най-силно ме забавлява, беше количеството нърдове като теб разтапящи се пред вида на дебел Blizzard employee раздаващ лентички.
edit: Фанатизирането по теми, дотолкова тривиални, колкото една компания за видео игри, говори доста интересни неща за теб.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 10 Май 2010 00:17
Защо с такава злоба, добри човече? Близард над всичко, ще духам на всички бачкащи там и ще свършвам преди тях.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Diablo0072
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 10 Май 2010 14:55
Хххмм кога ще пратат key от SC2 присъствах спечелих в събота записаха ми E-mail ама още няма ,ако може някой да ми прати на ЛС.(благодаря предварително)
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 10 Май 2010 17:35
Diablo0072 написа: Хххмм кога ще пратат key от SC2 присъствах спечелих в събота записаха ми E-mail ама още няма ,ако може някой да ми прати на ЛС.(благодаря предварително) Еми чакай си имейла, моето момче.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 10 Май 2010 21:22
Остана ли някой дай хард фен без ключ, че и на мен са ми пратили още 2
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 10 Май 2010 21:37
TheChosen1 написа: Остана ли някой дай хард фен без ключ, че и на мен са ми пратили още 2 Провери си ЛС...моля.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 10 Май 2010 22:25
И на мене вторият ,ако още не си го дал.pls
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 11 Май 2010 22:36
Тая вечер се очертава да щурмуваме пол-позишъна на 69-а дивизия на платинената лига за двойки.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Май 2010 11:53
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Май 2010 11:57
А вчера бях на 6-то място в златната дивизия за 1 на 1
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Май 2010 12:53
Ако някой има свободен key моля да ми даде един, че много ми се цъка
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Май 2010 15:30
'айде и аз съм на опашката на чакащите бета кий.
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 15 Май 2010 08:49
Хвърлете и тук един кей ако ви се намира.
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 15 Май 2010 11:21
Кире_Гръчата написа: А вчера бях на 6-то място в златната дивизия за 1 на 1 Нас ни декласифицираха от платинената в златната дивизия, че много взеха да ни бият, мамицата им зергска.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Jambo
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 15 Май 2010 14:03
Доколкото разбрах скоро ще правят wipe, така че споко всеки ще си прави наново акаунта, загубваш абсолютно всичко и почваш наново. ;p
ПП Заено с wipe-a трябва да добавят 3в3 и 4в4 функцията
|
|
|
|
|
Mike
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 15 Май 2010 23:06
Смятай Майк, жив ли си? Не знаех, че още влизаш в Пцм!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|