Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 10:49
Pennуwise написа: смисъл сички се изредиха, насолиха го веднъж дваж, ама ти гледам яко си се заял и през пост му сипваш нещо
Той с всеки е така,копеленцето.Давайте да го рипортваме сите и да си ходи вече ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 10:57
Ем то без такива като него форума ще стане скучен ;с
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 11:36
Подигравките почнат ли, няма край.
Форумо ти дава еднопосочен билет за живота, 'земи го, бе!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 11:49
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 11:50
Widowmaker изобщо не ме кефи, но това, което казах в тази тема не беше злонамерено. Просто на всяка снимка да се опитваш да хванеш гърдите на тези леко пийнали момичета е леко...обезпокоително. И все пак тези дни ме избива на хейт 
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 11:55
Това, че не е било злонамерено не те прави по-умен, даже е обратното защото сега казваш, че фулиш без никакъв умисъл.
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 12:00
Не бе човек, това, което ме дразни в теб е, че си злобен. Поне във форума. Заяждаш се постоянно и не веднъж си давал лоши съвети умишлено. Не искам да ти натрапвам вкуса си и не мисля, че съм го направил и тук. Изказах лично мнение че дълга коса ти отива, но просто като е прекалено дълга се поддържа трудно и ако не внимаваш можеш лесно да я изтощиш, което не е приятно. Ходи както искаш, готин си, ама да не съжаляваш после. Айде мир. Wiedźmin написа: а бе видовмакер е симпатичен, честно  Може да стане голям пич ако я скъси до раменете. Ама да го оставим, има и други мъже във форума, които ще почнат да ревнуват  Pennуwise написа: смисъл сички се изредиха, насолиха го веднъж дваж, ама ти гледам яко си се заял и през пост му сипваш нещо
някъв твой личен комплекс видя в него ми се струва и се мъчиш тук да го избиеш а у[/b]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 12:04
Къде са тия лоши съвети?
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 12:38
не се притеснявай видов всеки преминал през форумът е хапвал хейт :д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 13:24
Wiedźmin написа: Widowmaker изобщо не ме кефи, но това, което казах в тази тема не беше злонамерено. Просто на всяка снимка да се опитваш да хванеш гърдите на тези леко пийнали момичета е леко...обезпокоително.И все пак тези дни ме избива на хейт  на колко си?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 13:49
Джар Джар е извратен и си пада по дебели жени. УТФ 
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 13:53
iddqd написа: Джар Джар е извратен и си пада по дебели жени. УТФ  Аз това никога не съм го крил! Хиляди пъти съм говорил за майката на Brick Top, но наскоро разбрах, че твоята е дори още по-грозна и от неговата. Тези дни ще я навестя. 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 13:57
Wiedźmin написа: Просто на всяка снимка да се опитваш да хванеш гърдите на тези леко пийнали момичета е леко...обезпокоително.
Обезпокоително? Че какво по-естествено от природния стремеж на всеки пълноценен мъж да бара ЦИЦИ?! Обезпокоително е че ти не го правиш! 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 14:04
Günther написа: Обезпокоително? Че какво по-естествено от природния стремеж на всеки пълноценен мъж да бара ЦИЦИ?! Обезпокоително е че ти не го правиш!  то хубаво да има стремеж, ама това вече е натрапване 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 14:09
Кво натрапване тиа изруди само си мечтаят за един джар джар да ги бара по деблите цици хаха
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 14:16
iddqd написа: Кво натрапване тиа изруди само си мечтаят за един джар джар да ги бара по деблите цици хаха Е то и грозните ви майки за това мечтаят. Хубавото е, че им го давам. 
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 14:18
Твоята няма време да мечтае ,щото я тъпчем двама души 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 14:27
Погледни пак и затвори тая уста най-накрая ,сам ли трябва да върша всичко ? @iddqd :Аз го дърпам за дясната плитка ,а ти го дърпаш за лявата  И накрая винаги бягаш да си миеш личицето 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 14:27
Ако не друго поне си признавате, че сте гейове.
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Май 2010 14:28
Ако не друго ,ти си оставаш завинаги тъп 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|