Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:16
Папагал съм щото повтарям майка ти секи ден! 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:17
WidowmakeR написа: Albtraum написа: мастурбирай по-често Сега виждате ли защо не бих послушал някой от вас? Защото същия този човек, който ми казва да мастурбирам по-често след време ще ме ме посъветва нещо друго и ще го направи с цялата си сериозност! И ако го послушам ще епик фейл! Не говоря за сега - говоря за след 1 година примерно в някоя друга тема. не го взимай толкова на вътре , все пак влизаме във форума да се забавляваме нали се сещаш :д стана ми смешно щото взе да даваш опрадвание за кое и как станало , много се улиса забавлявам се много :д едит: видов подмини с усмивка не се пали толкоз лесно
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:18
Като мен ,ето - 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:23
@Albtraum Е аз тоя -последния коментар (тия за brick top не ги броя) не го писах с никаква агресия, честно! Иначе какво се оправдавам, деба!? Кажа нещо, което не е от почти никакво значение и почти всички се ловят за него и го преиначават по начин които е напълно неверен! 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:27
ми ебавки човек , хващаш се лесно да не мислиш , че някой наистина е уба загрижен за твоята визия и душевно състояние ? не взимай толкова на сериозно нещата , все пак сме гейм форум :д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:31
Е то ми е ясно, че никой нема да дое тука по ЕТРОПОЛЕ да ми променя визията ама вече от колко страници се коментира... 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:37
бтв в понеделник ходих до твоя град да вземем един футболяга :п пих бира в некво магазинче при училището/интернат?/бялата сграда 'Христо Стоичков' май ; ))
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:45
ААааа я кажи! Кой футболист и каде си го водил? 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:49
ми взехме Георги Пашов и към нашият хоум таун 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:50
Ама той вече нема да играе тука или?
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:51
ще играе ест , просто отпуска малко за празникът
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:54
Aha. Аз пък не случих на футболисти в класа ми! Имаме 3-ма и 2-ма от тях не идват в даскалото, не бяха дори и на изпращането вчера! До колкото разбрах няма да дойдат и на бала... Тва не са хора за мен просто...
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 12:59
приоритети , сам си ги нареждаш нали се сещаш ;Д
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 14:42
  Edit: тва са две от момичетата в класа ми
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 14:44
Снимките са фейк(фотошоп) ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 15:38
Вдовицоправецо ,кво е тва фрийкшоу бе 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 17:04
В американски гейм форум караха един стуудж да си пусне по-дълга коса, защото баща му го водил насила да го стрижат на паница  Подиграваха му се постоянно, а той не преставаше да поства снимки с "ъпгрейди" само и само да спрат. Сега, около пол'вин година по-късно пак влязох във форума и видях че продължава да спами снимки, но тоя път е с малко по-къса коса от на вдовицоправеца. А те по-брутално от всякога го скъсваха от подигравки. И той пак се опитваше да им угоди, ставайки за все по-голям смях 
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 18:04
Brick Top написа: Вдовицоправецо ,кво е тва фрийкшоу бе  батка никой не ти е виновен че си тлъста свиня без вкус и с вдлъбната глава, така че можеш да престанеш да подхвърляш саркастични забележки 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 18:16
Бе малко или повече има истина в думите му. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 06 Май 2010 18:31
Факт е, че на изпращането си ужасно грозно облечен. Кво раззтягаш локуми 5 страници.
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|