Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: God of War: Ghost of Sparta обявен за PSP
Публикувано на: 04 Май 2010 20:13

Който очакваше алтернативен край/продължение на историята - чеп.
Цитат:
Както се очакваше, тийзър сайтчето http://www.spartansstandtall.com бе свързано именно с нов God of War за портативната конзола на Sony. God of War: Ghost of Sparta се очаква в края на годината и ще е съвместна продукция между Ready at Dawn, отговорни за GoW: Chains of Olympus и Sony Computer Entertainment Studio Santa Monica.

"Вълненията около God of War поредицата са във върхов момент и сме развълнувани да продължим инерцията с God of War: Ghost of Sparta" казва Скот Стейнберг (Scott Steinerg), заместник-председателят на продуктите на пазара за Sony Computer Entertainment America. "Това ново приключение ще представи Крейтос на PSP както никога досега в преживяване, на което феновете и новаците ще могат да се насладят в движение, когато и където и да е."

Новото приключение започва там, където оригиналният God of War приключва. В опити да се оттърве от тормозещите го кошмари, Крейтос поема на пътешествие, в което ще разкрие произхода на изгубени светове и ще даде много отговори на играчите, като например откъде идват белегът и татуировките му и ще бъдат разкрити подробностите около неговото семейство.

Разработчиците казват, че са "положили значителни усилия да дадат на играчите реалистично усещане каквото досега не е виждано на PSP или която и да е друга портативна платформа". Играта трябва да притежава още по-детайлни околна среда и персонажи, което допълнително ще подсили търсения реализъм. Продължителността й се очаква да е с 25% повече отколкото в GoW: Chains of Olympus.

Също така, ще бъде въведена нова система за оръжията, ще са налични нови магически умения, оръжия и навигационни способности, а според обещанията ще видим и по много повече противници едновременно на екрана, както и повече битки с босове.

Не е като студията, даващи обещанията да не са се доказали като едни от най-кадърните в гейм индустрията, така че смело можем да ви посъветваме да започнете с точенето на остриетата. ВЕДНАГА!

Games.bg
Явно Sony още не са се отказали от малкия си хендхелд, така брутално погазен от големия лош DS. Между другото май ще видим най-красивата игра на портативна конзола изобщо.

Шотове

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Заглавие: Re: God of War: Ghost of Sparta обявен за PSP
Публикувано на: 04 Май 2010 20:51

Това не може да с а истински шотове просто 0.0

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Май 2010 21:16

Модела на Крейтос е jawdropping.. като го погледнах на 4-тия шот си помислих, че гледам GoW 3 за секунда, честно. Ясно е, че ще е фенсървис, ама поне ще е качествен фенсървис.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 04 Май 2010 21:30

и нивото на детайли и AA-to...
нядавам се наистина да изглежда така, а да не е само publicity stunt

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Май 2010 21:57

Това може много лесно да върви на псп. Общо взето не виждам детайли, а текстурите почти липсват. Единствено резолюцията е по висока от тази на псп и има аа което го няма в нито една игра за псп поне аз докато имах псп всички игри си имаха пискели.

Профил

Публикувано на: 05 Май 2010 12:38

joar написа:
Явно Sony още не са се отказали от малкия си хендхелд, така брутално погазен от големия лош DS.

Погазен? Та то на ДС е геймбой в умален размер и единстванта иновация е тъч скрина. С кое точно го е погазил? :lol: То дори Ipod Touch е по добро от ДС-то...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2010 12:45

Явно говорим за две различни конзоли, защото когато погледна DS-а аз виждам най-добрия хендхелд до момента с най-многото игри. А под погазил имах предвид като продажби - DS е продал 125 милиона копия, а PSP-то едва 60. Да не говорим че го смазва по разнообразие на игрите. А иначе - имаш ли DS? Виждал ли си на какво е способен(не като хардуер а като цяло)? И къв е тоя умален GameBoy, като DS-а е почти два пъти по-голям от него?

Профил

Публикувано на: 05 Май 2010 13:10

Имах в предвид ГеймКюб :oops: Иначе колко от този огромен лист с игри са качествени? А колко от тях са правнеи само за ДС? Листа става голям защото могхат да се подкатат всички игри от Гейм бой Гейм кюб и там по старите, ама те могат и да се подкарат и на ПСП, така че файда - никаква. А и когато видя фотошоп на ДС тогава ще го призная за по-добър! Сега не е нищьо особено спрямо ПСП-то и айфона.\

Edit: даже геймкюба май има по-добри параметри нз

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2010 13:25

Къде пък сложи GameCube - настолна конзола от предишната генерация, която се състезаваше с PS2 и оригиналния Xbox, тука говорим за портативни системи. Доста повече са качествените игри от тези за PSP или iPhone, можеш да си сигурен. Nintendo все още си остават фирмата с най-голямата подкрепа от търд парти разработчици. Управлението на DS-а е доста по-прецизно и удобно. И за DS-а има всякакви игри, от супер забавни като WarioWare до иновативни независими проекти като Dementium: The Ward(хорър - еталон), Moon, и естествено всички безмилостно добри заглавия на Nintendo. Примерно не знам на PSP-то или Айфона да има аналог на мултито на Metroid Prime: Hunters. А ти лично пробвал ли си Photoshop на PSP колко е удобно?

Профил

Публикувано на: 05 Май 2010 13:32

Ако не бях го пробвал нямаше да го споменавам in first place. Иначе въпроса е в това какво може, а щом една кознзола има добър хардуер => за нея може да се правят по-добри игри. Прецизността не знам даже къде я слагаш! :lol: А изречението за мероид не го и разбрах.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2010 13:35

В грешка си, особено когато става въпрос за портативни конзоли. Мисля че фактите, че е най-предпочитаната портативна конзола за разработка, най-продаваната и втората най-успешна конзола на планетата показват нещо.

Профил

Публикувано на: 05 Май 2010 13:54

Ми не знам. Oбаче аз не съм играл по-добра портавно конзолна игра от Chains of Olympus.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2010 13:56

Тогава пробвай Ninja Gaiden DS(ама не я емулирай, че положението е бедствено).

Профил

Публикувано на: 05 Май 2010 13:59

Е няма от къде да я пробвам. Приятелят ми с ДС не е тук. Нито някой друг приятел с каквато и да била конзола. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2010 14:04

Ами изчакай докато намериш къде да я играеш. Или си вземи един ДС втора ръка евтино(http://2play.bg/).

Профил

Публикувано на: 05 Май 2010 14:14

Не мисля, че ще си купя въобще някога портативна конзола иначе съм много навит на Xbox controller за 45 лева със зарядно! :shock: Ти пазарувал ли си от тоя сайт?

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2010 14:19

Купувал доста игри от сайта. Иначе тоя пич дава и Play & Charge kit, което е супер, щото само то ще ти струва 20 кинта поне. Към какво ще го свързваш? Ако е към PC ще ти трябва receiver.

Профил

Публикувано на: 05 Май 2010 14:27

Един съсед има xbox ама е само с един контролер, та е кофти. Иначе се събираме да играем като е тука. :) Иначе тва за ПЦ не е лоша идея макар, че вече имам два контролера за ПЦ. :D А тва receever от каде мога да го взема и мн ли е скъпо? :o

Edit: Видех аз вече

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 05 Май 2010 17:33

Лидоле като си виждал конзоли само по снимките финтернета какво казваш коя е по добра и коя не :doh:

Профил

Публикувано на: 05 Май 2010 18:16

Lol! Az na konzoli igraq po-4esto otkolkoto na PC :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: