Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 04 Май 2010 23:54
@Sirius Тва, че мислиш дългата коса за "бунтарсво, неприличен вид, неспретнатост и лоши социални умения" значи, че не можеш да мислиш. Като е топло просто си връзваш косата, а и не само тогава - вързаната коса подхожда на различен тип дрехи. А можеш (надявам се) да видиш, че обичам да нося изчистени - класически дрехи, ризки или половерчета с джопче от пред. И от доста одавна не се движа с хора описани по твоя начин и мога да ти кажа, че до сега не е имало и 1% които да са ме отхвърлили заради дългата коса.  Даже по тукашните градове като ходя по дискотеки и само аз съм с дълга коса и до сега не ми се е случвало да ми правят проблем в тях или да видя друг с дълга коса там. Има една много хубава поговорка - "По дрехите посрещат, по ума изпращат". Помисли над нея. 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 00:25
Аз пък обичах да се подстригвам на гребен. Даже на тези снимки дето съм постъл кадето съм с шапка съм с гребен, ама се правя на нормален и за тва съм с шапка.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 01:37
видовмакер , изглеждаш ми някак женствен с дългата коса , опънатото лице и слабата фигура . Може и да си мъжкар ирл , но на пръв поглед това е моето мнение . Не ми се мятай , не целя обида.
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 03:13
WidowmakeR написа: @Sirius Тва, че мислиш дългата коса за "бунтарсво, неприличен вид, неспретнатост и лоши социални умения" значи, че не можеш да мислиш. Като е топло просто си връзваш косата, а и не само тогава - вързаната коса подхожда на различен тип дрехи. А можеш (надявам се) да видиш, че обичам да нося изчистени - класически дрехи, ризки или половерчета с джопче от пред. И от доста одавна не се движа с хора описани по твоя начин и мога да ти кажа, че до сега не е имало и 1% които да са ме отхвърлили заради дългата коса.  Даже по тукашните градове като ходя по дискотеки и само аз съм с дълга коса и до сега не ми се е случвало да ми правят проблем в тях или да видя друг с дълга коса там. Има една много хубава поговорка - "По дрехите посрещат, по ума изпращат". Помисли над нея.  Епаааа ,като гледам как си написал "джоПче" и "пОловер" ,както те посрещна ,така и ще те изпратя ...
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 06:14
Епаааа бех пил... А и нема баш така да ме изпратиш - халката ще ти е малко по-широка. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 07:38
Sirius написа: абе вие нормални ли сте, кой ходи с дълга коса в днешно време, освен ако не е някакъв бунтар а.к.а. и той не знае какво иска, ама му харесва да плюе по всичко, което се приема за нормално и общоприето:) Май така е било преди 20 години, но сега, ако някой носи дълга коса, то е защото лично той се харесва в огледалото по този начин  Остави метълите с мешките, кубинките, верижките и т.н. настрана, те са ясни - но има и други, на които това им допада. Хората вече са толкова различни, че няма как да ги вкараш толкова лесно в някакъв стереотип.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 07:56
сириус, много тъпо е от твоя страна да говориш така, а като сме насаме да ми казваш, че съм приличал на мачо и да ми се молиш да те еба и след това да ти го слагам в устата.  :Д
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 08:24
Никога няма да дам на някой дългокос да ме ебе, освен Кирето 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 09:11
Ааа тука изглъга.Ако ти дойде възбуден Гробариа от кеча веднага ще му се нагъзиш 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 09:23
Как не, да се дам на някакъв дърт бастун, вместо на жребец като Кирето 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 09:32
аз си мислим, че ако кирето те наебе, нема да можеш да седиш неколко дена.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 09:34
абе сириус, звучиш като някаква комунистическа бабичка. всеки ще си ходи както си иска бе. познавам много хора с дълги коси и никакви бунтари не са, а съвсем нормални хорица. и каква е тая институция, от която ще те изхвърлят понеже си с дълга коса? не живеем в комунизма все пак. сещам се само за един случай дето в някакво у-ще накараха някъв да си подстриже косата иначе щяли да го изключат ама доколкото помня нито се подстрига, нито го изключиха май.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 09:50
човек написа: аз си мислим, че ако кирето те наебе, нема да можеш да седиш неколко дена. Постът ти загуби смисъл, още при третата ти дума 
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 09:54
WidowmakeR написа: Епаааа бех пил... А и нема баш така да ме изпратиш - халката ще ти е малко по-широка.  Пак се надцени. 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 10:01
гипо, че изгниеш мама ти дебем. 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 10:39
hahahahahahaha
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 10:47
човек написа: гипо, че изгниеш мама ти дебем.  пхахахах баси кърса ми хвърли 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 11:08
gipo, poneje si pi4, iskam da te 4erpq za zavur6vaneto!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 11:28
Ма той Гипо отдавна е завършил. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Май 2010 12:27
Да, беше 2003та година 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|