да, точно.Куц Пръч написа:И с тоя яркозеления уред на гърба и трите мегазелени кръга на главата му, пак никой не го забелязва в тъмното...
А историята в пъравата част е голяма глупост, всичко това за Грузия е изключително нелепо.
да, точно.Куц Пръч написа:И с тоя яркозеления уред на гърба и трите мегазелени кръга на главата му, пак никой не го забелязва в тъмното...
Оправих го и все пак мое да ми ядете кура щот никои не се дори и опита да ми помогне :/Wannabe написа:Абе мене нещо много гадно ми върви, съвсем леко ми насича ама е много дразнещо. И няма значение дали я играя на low или на high едно и също е :/ Някои има ли идея от кво е, не мисля че проблема е хардуерен
еми пич, това е игра, какво искаш? напълно реалистична игра няма. в call of duty един човек убива 100 примерно, в gta карайки със 100 се блъскаш и нищо ти няма. то да не говорим, че във всички стелт игри гадовете са полу сляпи и полу глухиWiedźmin написа:Започнах да играя първия Splinter Cell и съм почти до края. Смятам да ги мина всичките преди да започна тази![]()
Само едно не ми е ясно-защо във всички добре охранявани сгради е толкова тъмно и почти няма пуснати лампиРазбирам, че това е стелт игра, ама малко прекалено ми идва когато е напълно тъмно в министерството примерно, а патрулите дори не носят фенерчета (за пускане на осветлението не говорим
)
Много нелогично.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."И му позволяваш да се гаври с теб по този начин?DJ Cat написа:Да звука и при мене накъсва.
Minotaur King написа:И му позволяваш да се гаври с теб по този начин?DJ Cat написа:Да звука и при мене накъсва.
На твое място веднага бих го вкарал в Пирогов! Покажи му кой е шефът!
иначе играта е доста добра, ама не е SC дебаDJ Cat написа:Да ти имам иронията пхахах. То не плоска, ами не знам. Колкото и да го овърташ фейлна жестоко и го знаеш.
Minotaur King написа:
И му позволяваш да се гаври с теб по този начин?
На твое място веднага бих го вкарал в Пирогов! Покажи му кой е шефът!