Splinter Cell: Conviction
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Splinter Cell: Conviction
А аз - в 14 часа, само че ще трябва да изтрия и Хрониките на Ридик за да я играя. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
То отдавна бе "2010-04-30 19:42:59" за кво чак сега разбирашǷyrd написа:Лийкна, момци.
a.k.a Frosty
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
'Щото не съм Шерифа.Пора написа:То отдавна бе "2010-04-30 19:42:59" за кво чак сега разбирашǷyrd написа:Лийкна, момци.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Играта е много добра. В пъти по кинематографична от предшествениците си, страшна е. Аз играя на нормална трудност и никак не е лесна, не се пускайте напред на най-трудното, защото ще ви чупят канчето много често.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
аз нещо чух, че стелт елемента нямало да е така силно застъпен като в предишните части, което хич не ми се нрави, но ще видим де, дано не са я осрали. ще се играе определено при всички положения, това ми една от любимите поредици 
оптимизирана ли е играта?Има ли шанс да върви на всичко на low детайли без да сече на amd 2,2 single core,2 gb ram,nvidia 7050 512 mb?Знам че е доста стара машинка,ама.......
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Игрицата е върха! Днес ми пристигна копието и не съм спрял да я цъкам
Геймплей-а е доста по- екшън ориентиран, но стелт елемента присъства също доста добре
Ако не ползвате промъкване и стелт - Game Over. В мултиплейър е адския фън, но ако играете заедно с някой на ко-оп мисиите, задължително трябва да имате аудио връзка, инак много трудно се получава координацията на действията. Историята е супер (засега), а Сам в тази част разкрива страна от характера си, която мноооогоооо ми харесва
- с две думи представете си Max Payne, ама със облика и скиловете на Sam Fisher 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
дъбъл еиджент повече ме кефише ама аре трябва да пробвам коопа ама нз дали тръгва на хамачи
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Ghost_Leader
Случайно да си имал някакви проблеми с Ubisoft Launcher-a?И аз си получих колекционерското издание днес,но всеки път когато вляза в играта ми изписва "An internet connection is required to play this game.Failed to connect to the Ubisoft master servers.Please verify that your internet connection is functional and try again." Но има и много други хора,които се оплакват от този проблем и е очевидно,че ако нямах интернет едва ли щях да пиша в този форум.Hicks написа:Игрицата е върха! Днес ми пристигна копието и не съм спрял да я цъкамГеймплей-а е доста по- екшън ориентиран, но стелт елемента присъства също доста добре
Ако не ползвате промъкване и стелт - Game Over. В мултиплейър е адския фън, но ако играете заедно с някой на ко-оп мисиите, задължително трябва да имате аудио връзка, инак много трудно се получава координацията на действията. Историята е супер (засега), а Сам в тази част разкрива страна от характера си, която мноооогоооо ми харесва
- maximalniq
Някакви бъгова със озчуваването на персонажите в играта да сте имали?
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Да имах го. Реших го учудващо лесно - след лутане из форума на Юбисофт видях един пич, който беше писал да си изтрием ай-питата в hosts файла, обаче след като и това не помогна някаква невидима сила ме накара да пробвам като изтрия въпросния файл. Резултата - вече няма проблем със стартиранетоGhost_Leader написа:Случайно да си имал някакви проблеми с Ubisoft Launcher-a?И аз си получих колекционерското издание днес,но всеки път когато вляза в играта ми изписва "An internet connection is required to play this game.Failed to connect to the Ubisoft master servers.Please verify that your internet connection is functional and try again." Но има и много други хора,които се оплакват от този проблем и е очевидно,че ако нямах интернет едва ли щях да пиша в този форум.Hicks написа:Игрицата е върха! Днес ми пристигна копието и не съм спрял да я цъкамГеймплей-а е доста по- екшън ориентиран, но стелт елемента присъства също доста добре
П.С. Пиши дали е станало и казвай ник да те адвам към френд листата и да се мятаме
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Ghost_Leader
Мерси много!Сега ще го пробвам.Hicks написа: Да имах го. Реших го учудващо лесно - след лутане из форума на Юбисофт видях един пич, който беше писал да си изтрием ай-питата в hosts файла, обаче след като и това не помогна някаква невидима сила ме накара да пробвам като изтрия въпросния файл. Резултата - вече няма проблем със стартиранетоА самия файл можеш да намериш в C:\Windows\System32\drivers\etc
П.С. Пиши дали е станало и казвай ник да те адвам към френд листата и да се мятаме
ЕДИТ: СТАНА!Много много ти благодаря!
Иначе Ubi акаунта ми е TMW92.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Тия SKIDROW ме накефиха как ебаха майката на Ubisoft. 
Ще ми станат по-любима група и от RELOADED.

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
лол те релолдет крадат краковете от др групи ако не знаеш всички др групи ги мразят поради тази причинаGünther написа:Тия SKIDROW ме накефиха как ебаха майката на Ubisoft.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Да. SKIRDROW и RAZOR-1911 са бруталните кракерски групи.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Абе мене нещо много гадно ми върви, съвсем леко ми насича ама е много дразнещо. И няма значение дали я играя на low или на high едно и също е :/ Някои има ли идея от кво е, не мисля че проблема е хардуерен
Започнах да играя първия Splinter Cell и съм почти до края. Смятам да ги мина всичките преди да започна тази
Само едно не ми е ясно-защо във всички добре охранявани сгради е толкова тъмно и почти няма пуснати лампи
Разбирам, че това е стелт игра, ама малко прекалено ми идва когато е напълно тъмно в министерството примерно, а патрулите дори не носят фенерчета (за пускане на осветлението не говорим
)
Много нелогично.
Само едно не ми е ясно-защо във всички добре охранявани сгради е толкова тъмно и почти няма пуснати лампи
Много нелогично.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
И с тоя яркозеления уред на гърба и трите мегазелени кръга на главата му, пак никой не го забелязва в тъмното... Е те служат за ориентир на играча в тъмното, дори да си има нощно виждане, но все пак...