The Prodigy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Serj Tankian !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ще се наакааааааааааааам
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аз пък чух, че щял да идва Таркан и хич пък и не ме ебе за Продиджи..Ahriman написа:Ебаси майката, верно ли продиджи?![]()
![]()
![]()
![]()
Аз що бях останал с впечатлението, че ще е тъпо тая година?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Един от малцината, схванали посланието зад написаното от мен по-горе.The Chameleon написа:^ цениш си живота, браво на теб.

чукам, влизам, гледам заключено
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
И ни харесва, дееба!Бильe написа:Животът е несправедлив. Преди 2 години се оплаквахме, че иам по 1-2 хубави концерта, тази година ни изнасилиха.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
brutaldeath написа:Както се казва да дръпнем предполагаемия калем.
AC/DC - 80 лева
SOnisphere - минимум 90
каварна - 90
соб- 120/40
разходи за преживяване(бира, кенеф,алкохол,бира) средно по 100 лева на концерт
общо: около 750... за равносметка waкken 650 лева с влкючен път.